Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ruda v poslední době jenom pracoval. Naplánoval si proto s Blankou romantický víkend v lázních. Měl by sice sloužit, protože Kamil je na školení, ale věří, že si jeho nepřítomnosti nikdo ani nevšimne. K jeho smůle mu přistane na stole případ krádeže cenného závodního holuba Caesara. Kamil na okamžitém prošetření trvá a Ruda tak musí spěchat, pokud chce s Blankou strávit alespoň nějaký čas. Při objevování bizarního světa chovatelů holubů čelí otravnému slovenskému soukromému detektivovi, který po Caesarovi také pátrá. A také posměšným komentářům okolí. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo tak nerušený víkend s Blankou ve welnesu v Luhačovicích. ,,Jedna bažina. Vy děláte vlastně tu koprovku s vajíčkama.´´ Mimochodem dnes jsem si objednala v práci na pondělní oběd koprovku s vajíčkama. ,,No ale já mám roštěnku. Já mám taky roštěnku a jdu s ní na večeři.´´ ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poldové a nemluvně tentokrát bez nemluvněte a bez policajtské rodinky. Dvě hvězdy za malý herecký koncert sóla Holuba, kterého do tohoto seriálu obsadili hlavně kvůli tomu dílu , aby ho režisér mohl pracovně nazvat jakože bžunda " Jak Holub Radek honil holuba Cézara " PS: ale jo, dneska jsem se i pousmál FBI - female body instructor ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dnes Skopalova rodina v pozadí a velké sólo pro Radka Holuba. Podivuhodnost koníčků, kterým se lidé věnují, vskutku nemá hranic, takže člověk zvenku, který do světa pro něho nepochopitelných zálib musí proniknout v rámci vyšetřování, se nestačí divit. Třeba tomu, jakou cenu může mít stvoření, jehož hlavní denní náplní je srát na sochy na náměstích, či všemožným podivuhodným figurkám, které se chovu věnují. A máte-li za zadkem flegmatického, leč neskutečně otravného čobola, je postaráno o ještě větší zábavu. ()

Ironhead 

všechny recenze uživatele

Díl doslova postavený na herectví a především příjmení Radka Holuba, herci se při jeho natáčení asi hodně nasmáli :_) Scéna, kdy se Svatopluk Skopal u jídla odboural, když Radek Holub říkal "že musí honit nějakýho blbýho holuba" působila neplánovaně, ale byla zároveň tak spontánní, že ji tam imho nakonec ve střižně nechali. ;) ()

Reklama

Reklama