Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Monika potřebuje stáž z patologie a Veronika jí proto nabídne pomocnou ruku. Kamil z toho přirozeně nemá radost, protože s Veronikou málem něco měl a bojí se, že si ty dvě během služby od srdce promluví. Veronika má přitom hlavu plnou někoho úplně jiného. Aby toho tlaku na Kamila nebylo málo, na pitevně se ztratí mrtvola a každá stopa, kterou s Rudou najdou, vede vyšetřování do divnějších míst. Když se do případu zapojí i místní satanista, je všem jasné, že tohle nebude normální noc. (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

Marze 

všechny recenze uživatele

Zábava krotká, nevýbojná, prostá jakékoli provokace, zkrátka typická zakázka na „hezký český“ příběh pro nejširší publikum. Ale pobavilo mě pár hlášek. Celý vtip ságy zasazené do maloměstské idylky třígeneračního soužití tkví v kontrastu tvrdých strážců spravedlnosti a něžné půlroční vnučky, o niž se má dědeček starat, jenže ji neustále zavléká do rizik profese, po níž se mu stýská.všechno se tu řeší v poklidu u piva, seriálová sestava vyšetřovatelů vykazuje podobně domáckou selanku jako Policie Modrava, pouze místo kantýny chodí na pospolité obědy do hospody. v duchu poučky většiny českých krimiseriálů, že u nás pachatelem bývá zpravidla statista, který se kvůli zákonům detektivky musí mihnout před kamerou alespoň s jednou větou.Také tento díl se opět kochá sluncem, děťátkem, malebností, soudržností.se kochá sluncem, děťátkem, malebností, soudržností. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál pravidelně nesleduji, náhoda tomu chtěla, že jsem viděl tento díl. (Asi celkem třetí.) A budu se trochu opakovat. Tentokrát si to balancuje na hraně mezi "Tak blbý..." a "Tak blbý až je to sranda". Párkrát jsem se hezky zasmál. ()

dejavu26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl byl moc povedený, pobavil a indiálnské téma originální. Znám pár těchhle českých indošů a znám i satanisty z ARA, takže jsem na ně vzpomínala s úsměvem na rtech. ()

RenataD odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza a děs. Nejhorší díl, nesmyslný děj, scénky jako z grotesky, raději jsem to přepnula jinam. Nedalo se na to koukat. ()

Reklama

Reklama