Reklama

Reklama

Podzimní láska

(TV film)
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Amy se od narození své dcery Cary věnovala plně jí, opustila své povolání účetní, aby byla maminkou na plný úvazek. Když její manžel před šesti lety nečekaně zemřel, upnula se na ni ještě víc. Teď Cara opouští rodné hnízdo, protože bude na vysoké škole studovat v ne v rodném Los Angeles, ale v Oregonu. Amy chápe, že Cara potřebuje být nezávislá, a tak ji hodlá na univerzitu odvézt, zůstat přes noc u své dávné přítelkyně Sheri, a pak se vrátit domů, aby nějak začala novou kapitolu svého života. Když přijíždí do kampusu, málem přejede urostlého muže v montérkách, který před sebou tlačí trakař. Pomůže jí sesbírat věci, které vypadly z tašky, včetně Caryina medvídka, kterého jí přibalila. Amy je rozrušená z velké změny. Její přítelkyně Sheri na univerzitě pracuje jako vedoucí administrativy, a protože si pamatuje, že Amy měla velký organizační talent, zeptá se jí, jestli by náhodou nechtěla pomoci s plánováním univerzitních dožínkových slavností. Ty byly dosud značně prodělečné, protože profesor environmentálních věd, který je má na starosti, klade příliš velký důraz na sklizeň a menší na slavnost, která není dost atraktivní. Zájem sponzorů a návštěvníků klesá. Annu to láká, má ale obavy, že Cara si bude myslet, že omezuje její nezávislost, a také se chce nejdřív setkat s oním profesorem, aby zjistila, jestli se s ním vůbec dá spolupracovat... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (3)

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Žišmarjá, na Nova Lady dávají v sobotu odpoledne tematické romantické vyplachováky! To jsem neměla zjistit. Podzimní láska není nic jiného, než předvídatelný romantický kýč s tou paní ze Superdrbny a tím pánem policajtem z To je vražda, napekla (ticho tam!). Kulisy příprav dožínkových slavností, hodně dýní a kukuřice. Nejvíc mě zaujal a pobavil úvodní dialog mezi hlavní hrdinkou a jejím bratrem, kdy se jí brácha ptá, jestli by si náááhodou nechtěla najít práci, když už teda její dcera odchází na vysokou. Na což mu sestra odpoví (byť vyhýbavě), že NE. :D A teď je před divákem otázka, kterou se může zabývat v případě, že ho průhledná romantika za srdce moc nevezme - kde proboha tahle samoživitelka bere prachy. 2,5* ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama