Reklama

Reklama

Tvůj syn

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Rozzuřený otec je připravený na odplatu. Někdo přece bezdůvodně napadl jeho syna a ten teď v nemocnici bojuje o život...  Když skončí Marcos (Pol Monen) v kómatu kvůli napadení neznámými pachateli a policie nepracuje tak, jak si jeho otec Dr. Jimenéz (Jose Coronado) představuje, rozhodne se, že si pachatele najde sám a postará se o to, aby trpěli stejně tak, jako jeho syn. A to bez ohledu na důsledky. Jenže jak až daleko je ochoten zajít, aby zjistil pravdu? (Tejkina)

(více)

Videa (7)

Trailer

Recenze (43)

misterz 

všechny recenze uživatele

Nemôžem sa ubrániť pocitu, že niektoré situácie okolo hlavnej postavy už prekročili únosnú mieru okatosti dramatického nátlaku na diváka, no i napriek tomu sa na to pozeralo výborne. Myslím, že to má na svedomí hlavne to civilné vyznenie a pomerne ľahké vcítenie sa do hlavnej postavy. Nadpriemer. 75/100 ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Otcovská láska je víc, než všechno. Víc, než pravda, nebo lež. Klasický příběh o pomstě, s pro mě nečekaným rozuzlením, které potvrzuje jedno staré, známé pravidlo, že všechno se má dělat s chladnou hlavou a ne emocemi, což tady platí v závěru na druhou. Vynikají, tlumený výkon Josého Coronada povyšuje tenhle film lehce nad hranici čtyř hvězd. ()

Reklama

NinonL 

všechny recenze uživatele

Otec a jeho láska k synovi. Doktor Jiménez se jednoho dne dozví, že jeho syna v místním klubu skoro k smrti ubili nějací útočníci. Snaží se všemožně pomoci policii v pátrání, ta je ale laxní a jako by se bránila vyšetřování. Jiménez postupem času zjistí, že jeden z útočníků, syn majitele největšího klubu ve městě, si celou věc natočil na svůj mobil. Rozhodne se mobil získat za každou cenu ... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Španělsko/francouzský revenge drama. Nepohrdnu krvavou revenge jízdou ale tohle je o něčem úplně jiným. Tohle je spíš o psychologii postavy otce. Film má svoje tempo a pomalej styl vyprávění a proto to nejspíš nesedne každýmu. Mě to ale sedlo. Má to takovej lidskej, dobře zahranej(role otce) ale hlavně uvěřitelnej a silnej příběh. Bacha SPOILER nebo spíš otázka obsahující menší spoiler. Který z těch dvou videí bylo těžší pro otce Marcuse vidět ? ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Film možno trochu doplatil na svoju až prílišnú komornosť , ale mne tieto filmy sedia. Scenár nemusí byť originálny, dôležitejší je asi ten prístup. Pomalší rozjazd, ale postupne ako sa to rozvíja prepadáme spolu s hlavným hrdinom tlaku okolností a film naberá na obrátkach. Veľmi pomáhajú realistické výkony hercov, veľmi podobne s horúcou hlavou by takúto situáciu riešil nejeden otec, hoci ja osobne by som v závere reagoval trochu inak, tak ako káže zdravý rozum, ale každý sme iný a takých bezbreho milujúcich otcov je určite dosť. V poslednej dobe sa veziem na španielskej vlne a som max. spokojný. 80%. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Natáčalo sa na viacerých miestach v španielskych mestách Madrid a Sevilla. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama