Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drama o dospívání pojednává o dvou bratrech Johnovi a Anthonym, kteří v roce 1994 prožívají rušné léto na Long Islandu. Oba hoši vkládají velké naděje do vítězství Knicks na světovém šampionátu a vidiny nového, jednoduššího života. John spoléhá na vynalézavost a ochrannou náruč svého staršího bratra, který osnuje spiknutí proti jejich násilnickému otci. Bratři měli odjakživa jenom jeden druhého a svá tajemství. Pak ale poznají skupinku chlapců a s nimi i lásku a soudržnost, kterých lze dosáhnout jen skrze smích, pot a slzy při sportu a klučičích rošťárnách. (Cinemax)

(více)

Recenze (2)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Krásný dětský příběh plný dospěláckého kreténství. Kdyby tam nebyl ten konec po 20 letech, bylo by to mnohem lepší a emotivnější. Nicméně i tak hezké. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Príjemná retro atmosféra 90tych rokov z čias, keď sa ešte deti hrávali vonku a mali pekné detstvo (nie ako dnešné technokratické decká). Tá zápletka síce už nebola až tak oslnivá, ale napriek tomu sa na to dobre pozeralo a každého, kto strávil časť detstva kdesi vonku na pouličnom ihrisku to azda chytí za srdce. Navyše, aj to bratské puto pôsobilo veľmi dojemne. Vyvrcholenie vcelku prekvapivé a pre niektorých možno nelogické, ale z morálneho hľadiska asi správne (aj keď s nepeknou dohrou). Ten záver situovaný do súčasnosti bol na môj vkus až príliš patetický, a myslím, že to bolo aj trochu zbytočné. Inak, iránska herečka Marjan Neshat (matka Anthonyho a Johna) má riadnu charizmu a miestami mi veľmi pripomínala Rose Byrne. ()

Reklama

Reklama