Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Středoškolačka Kelly Van Ryanová okatě nadbíhá světáckému školnímu poradci Samu Lombardovi. Nakonec se vetře do jeho domu, odkud však zanedlouho uteče. Její matka další den ohlásí na policii, že Lombardo její dceru znásilnil. Detektiv Ray Duquette a jeho kolegyně Gloria Perezová dívku vyslechnou a jsou přesvědčeni, že si všechno vymyslela. Zpráva o znásilnění se však rychle rozkřikne. Sam přijde o práci a otec jeho milenky Barbary mu zakáže stýkat se s jeho dcerou. A tak si najme pokoutního právníka Kena Bowdena, aby ho hájil. Svými milostnými pletkami se netají, trvá však na tom, že zásadně nespí se studentkami. Detektivové navštíví vzpurnou studentku Suzii Tollerovou, která bydlí v přívěsu za městem. Ta jim poví, že ji Sam Lombardo také před rokem znásilnil, a na základě její výpovědi je zatčen. Soudní jednání pro něj zpočátku nevypadá nadějně, potom však Bowden tvrdě přitlačí na Suzii, která přizná, že to nebyla pravda. Navíc prozradí, že Kelly si vše vymyslela, aby se pomstila za to, že ji odmítl. Výsledkem procesu je mimosoudní vyrovnání, které Samovi vynese osm a půl milionu dolarů odškodného. Sam opouští město a v zapadlém motelu se setká s oběma dívkami... (TV Nova)

(více)

Recenze (307)

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Hvězdně obsazený thriller, který jsem si po pár letech zopakoval a tak trošku osvěžil paměť. Když dáte do filmu krásnou ženskou (Denise Richards), která se navíc nestydí ukázat se, tak máte na své straně mužskou část publika. Mě přišel tento snímek ke konci šíleně prekombinovaný a nějak nedomyšlený - šlo strašně vidět, že režisér chtěl diváka hlavně ohromit, ale třeba na mě to je prostě málo. Taková Zmizelá měla prostě o level lepší scénář a vše dávalo mnohem větší smysl...4/10. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nie som fundom tychto prekombinovanych dejov, kde kazdych 10 minut vyjde najavo sokujuca udalost, a tak sa dej filmu zvrati a naberie novy smer. Ale ako obvinenie nevinneho cloveka /Matt Dillon -Ztracenci a Drave Ryby/ z toho, co nespachal, ma film rychly spad a dobre ubieha. Neve Campbell a Denise Richards boli vyborne, Dillona nemam rad. Ale odviedol dobru pracu. Rezia na urovni, sice priemerna, ale dobre natocena rutina. 66 % ()

Reklama

Genero 

všechny recenze uživatele

Denisa by musela mít alespoň osm párů koz, aby si každý ze zdejších slintalů mohl sáhnout. Připadám si sice jako přihřátý ufon, ale krásnou Denisou celým srdcem pohrdám. Když se Charlie Lesk potácel po obýváku v roztomile prochcaných teplácích a opilecky blekotal něco o svatbě, špitla své Áno. O pár let a dvě děti později ho ta mrcha u rozvodu oškubala jako kachnu, takže mu zbyly jenom štětky a jeden a půl chlapa. No, tenhle film je samozřejmě nebetyčná, přeplácaná kokotina, kde je nejkrásnější dívkou Bill Murray a na konci bych se vůbec nedivil, kdyby všichni ti vrazi měli na předloktí mateřské znaménko v podobě kakaové skvrny velikosti mexického dolaru. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Když se v souvislosti s nějakym filmem mluví hlavně o tom, jaký tam jsou erotický scény, obvykle to znamená, že zbytek filmu nestojí za řeč. V tomhle případě to neplatí. V první polovině se to tváří jako celkem obyčejný drama o falešnym obvinění ze znásilnění a já už jsem si pomalu začínal myslet, že asi fakt nejzajímavější na celym filmu budou kozy Denise Richards. Ale od půlky se to rozjede a následuje jedno překvapení za druhym. Možná je to zamotaný až moc, ale já mam prostě rád filmy, u kterejch se děj nedá jen tak lehce odhadnout. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s Tosimem, že tenhle film si z diváka dělá tak trochu srandu, už jen tím, jak se Denise při každé příležitosti odhalí. U těch závěrečných zvratů a podrazů na entou se opravdu pobavíte. Budiž Baconovi připočteno k dobru, že v závěru filmu nabídne jeden móóóc zajímavý záběr i diváčkám. A ten závěrečný nášup šokujích zvratů taky stojí za to! Palec nahoru, jenom vydržte ten průměrný rozjezd. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (5)

  • Pracovní název filmu byl Sex Crimes. (Chatterer)
  • Neve Campbell přijala nabídku ve filmu pod podmínkou, že se nesmí objevit ve filmu nahá. (newpage)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Denise a Neve opět spolu

Denise a Neve opět spolu

17.02.2006

Filmová společnost Mandalay nominovala na post režiséra připravovaného snímku BACKSTABBERS vyhasínající hvězdu Johna McNaughtona a hodlá do něj obsadit herečky Denise Richards a Neve Campbell, pro… (více)

Reklama

Reklama