Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Středoškolačka Kelly Van Ryanová okatě nadbíhá světáckému školnímu poradci Samu Lombardovi. Nakonec se vetře do jeho domu, odkud však zanedlouho uteče. Její matka další den ohlásí na policii, že Lombardo její dceru znásilnil. Detektiv Ray Duquette a jeho kolegyně Gloria Perezová dívku vyslechnou a jsou přesvědčeni, že si všechno vymyslela. Zpráva o znásilnění se však rychle rozkřikne. Sam přijde o práci a otec jeho milenky Barbary mu zakáže stýkat se s jeho dcerou. A tak si najme pokoutního právníka Kena Bowdena, aby ho hájil. Svými milostnými pletkami se netají, trvá však na tom, že zásadně nespí se studentkami. Detektivové navštíví vzpurnou studentku Suzii Tollerovou, která bydlí v přívěsu za městem. Ta jim poví, že ji Sam Lombardo také před rokem znásilnil, a na základě její výpovědi je zatčen. Soudní jednání pro něj zpočátku nevypadá nadějně, potom však Bowden tvrdě přitlačí na Suzii, která přizná, že to nebyla pravda. Navíc prozradí, že Kelly si vše vymyslela, aby se pomstila za to, že ji odmítl. Výsledkem procesu je mimosoudní vyrovnání, které Samovi vynese osm a půl milionu dolarů odškodného. Sam opouští město a v zapadlém motelu se setká s oběma dívkami... (TV Nova)

(více)

Recenze (307)

Cival 

všechny recenze uživatele

Totální filmová hnačka. Neschopný scénárista jen zneužívá několik samoúčelných dějových zvratů a proklatě dobrý tělo Denise Richards. Není to vzrušující, není to napínavé - Nebezpečné hry jsou pro mě Trapné hry. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Skvělý napínavý thriller se skvělou spletitou zápletkou, která se odkrývá s postupem celého filmu až do závěrečné scény. Skvělí slizáci Matt Dillon a Kevin Bacon, kteří samozřejmě nikoho nezajímají, protože jsou tu nádherné kočičky Denise Richards a Neve Campbell;) ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Ano...i já jsem byl trošku na kolotoči ze všech těch scénáristických fint...mám ale pocit, že to byla jakási nevyřčená hra s divákem...jako co všechno je schopen vydržet a že si z něj scénárista dělá tak trošku legraci... ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Filmu ve kterém je tolik dějových zvratů a podrazů, že snad jedinej kdo byl mimo zvrat i podraz je ten krokodýl----možná!! Co bylo zajímavé kolik známých tváří se ve filmu objevilo, včetně Billa Murrayho, který byl nejlepší.Všichni opěvují sexy holky Denisku a "Nívku"jistě právem a nevím proč zrovna Matt má tu možnost je mít v pelechu obě najednou, když je tu s dovolením moje maličkost, no snad příště.Mě osobně ovšem zrovna tak přijde atraktivní Therasa Russell, ne že ne.Ta se mě líbí už od dob kdy ztvárnila děvku a nebo si to pletu s tím jak jsem platil já děvku, aby ztvárnila Theresu Russel???Uff to už nebudu dál rozvádět./ čte to i moje babička_(/ A co bylo hodně dobrý tak ten yachting za ten vážně díky!! Zvrat v mém komentáři nenastane, konec jsem neuhodl,hezký baby a to tedy kurevsky, Bill, Yachting, miamské prostředí, je to jasné 4* !! ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Pro mě byl tenhle filmeček příjemné překvapení. Ve své době hodně populární nečekané zvraty použili tvůrci Nebezpečných her také, a pro jistotu ne jednou. Viděl jsem to už dávno, nicméně vzpomínám si na něj dost dobře. Matta Dillona mám celkem v oblibě, Denise Richards byla přiměřeně sexy, takže se jim dají odpustit ne úplně věrohodné výkony, ale scénář nebyl špatný, byť mohlo těch kombinačních kliček být o 2-3 méně. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Tých zákulisných ťahov na jeden film až strašne moc, až sa z toho človek musí prejesť a preto to ostane s celkového pohľadu len na priemernej úrovni, prvá polovica bolo fajn, tá druhá už začala tápať sama v sebe a to hlavne v tom nadbytočnom kruhu prešmyčiek. ║Rozpočet $20miliónovTržby USA $30,147,739Tržby Celosvetovo $67,200,000 ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Pěkný krimi thriller typu "může toskončit jakkoliv". Velmi dobře hrající obsazení a zajímavý konec. Dvě krásné dívky a celkověslušný dojem :o)) ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Film pouze prumerny thriller, ale kde jinde uvidite erotickou scenu mezi Denise Richrds a jinou zenou - uz jenom kvuli tomu stoji tento fil za videni. ()

Anthony 

všechny recenze uživatele

V závěru se jinak solidní thriller změní v nesmyslný blábol. Tady i kdyby chtěl člověk spoilerovat, tak ten, kdo film neviděl by si jen klepal na čelo a nepochopil by nic. Také není co chápat. Ještě, že jsou tu celkem slušní herci. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Denise Richards, to je největší klad tohohle filmu. Je fakt nádherná a strašně bych jí chtěl vojet. Jinak ale film nic moc, scénář je překombinovaný až hanba, a ke konci jsou ty zvraty už spíše směšné. No ale nenudil jsem se a teď jdu spát a nechám si zdát o Denise Richards bez podprsenky politou šampaňským. Dobrou noc. ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Docela slušná variace na film noir. Příjemní mladí herci (až na podle mě zcela bezvýrazného Kevina Bacona), skvělý baby Denise Richards a Neve Campbellová. Akorát poslední dějové zvraty se mi zdály poněkud samoúčelné. Plus skvělý Bill Murray ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack George S. Clinton: 1. Main Title ,2. Gator Tango ,3. I Had My Chance - Morphine ,4. Outside ,5. Lizard Road ,6. Gremlin ,7. After Tonight ,8. Dfmo ,9. Dom Periodontal ,10. Dead Kelly ,11. Good Shooting ,12. Murder For The Money - Morphine ,13. End Credits , ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení o kterém jsem se dozvěděl až dnes. Film překvapí především solidní rafinovaností a častými šokujícími zvraty, které odhadnout není zrovna lehké. To vše za přítomnosti solidních herců ( Kevin Bacon, Matt Dillon), ale zaujmou i dvě ústřední svůdné krasavice. Příjemné tempo potěší také. Velmi dobré. 80% ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Napoprvé svůdně matoucí, napodruhé ale velmi prázdné a otravné. Převážná část filmu předcházející definitivní pointě je totiž jen zručně natočenou expozicí s dobrými herci, velmi žhavou milostnou scénou a falešnými vodítky. 50% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Geniálna atmosféra. Milujem južanskú výpravu, rozľahlý kraj plný bažín, lesov a temných zákutí, v ktorých vás nikto nepočuje kričať o pomoc (a ak počuje, možno príde skôr preto, aby vás dorazil, než preto, aby vám pomohol). Divoké hry sú tak troška podvod na natešenom divákovi. Nasľubujú množstvo odviazanej filmovej erotiky (preslávená scéna trojky, cena MTV za najvášnivejší bozk pre Neve Campbell a Denise Richards), v skutočnosti toho zasa až tak veľa neukážu. Neve holý chrbát, Denise prsia (ak to nie je dablérka)... len Kevin Bacon ako rázny a skúsený „mravnostný detektív“ ukáže bimbasa. Ale to uňho nie je nič mimoriadne. Našťastie snímka okrem slabého sexu ponúka tiež pôsobivo zapletený scenár (a to zvyčajne nie som fanúšikom týchto prekombinovaných trilerov, kde každých 10 minút vyjde najavo šokujúci zvrat, ktorý všetko prevráti naopak), výborné herecké obsadenie (určite treba spomenúť Billa Murraya ako advokáta) a vynikajúcu dusnú atmosféru močaristého kraju, kde môžete do mútnej kalnej vody čokoľvek šmariť a ono to tam zhnije, alebo to zožerie aligátor. A za to bez debaty a diskusie dávam nemilosrdných 80%. ()

Marius 

všechny recenze uživatele

Perfektný i keď trochu prekombinovaný thriller v hlavnej úlohe s poprsím Denise Richards. Rozhodne pozerajte aj titulky a snažte sa dať si dohromady čo kto o celom pláne vedel.....celý ho poznala len jedna jediná osoba. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Když se v souvislosti s nějakym filmem mluví hlavně o tom, jaký tam jsou erotický scény, obvykle to znamená, že zbytek filmu nestojí za řeč. V tomhle případě to neplatí. V první polovině se to tváří jako celkem obyčejný drama o falešnym obvinění ze znásilnění a já už jsem si pomalu začínal myslet, že asi fakt nejzajímavější na celym filmu budou kozy Denise Richards. Ale od půlky se to rozjede a následuje jedno překvapení za druhym. Možná je to zamotaný až moc, ale já mam prostě rád filmy, u kterejch se děj nedá jen tak lehce odhadnout. ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Zajímavý ale také hodně průměrný thriller se sexy Denise Richards a její legendární lesbickou scénou. Film s hvězdným obsazením, který sráží dolu nepovedený scénář a režie. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělý thriller, sice sem to viděl už poněkolikátý, ale tentokrát se mi to líbilo asi úplně nejvíc. Film má několik fakt geniálních zvratů a docela i nečekaných a fakt výbornej děj. Jediný co bych vytknul je, že závěr je trošku moc překombinovanej, tvůrci v duchu předchozích událostí kdy všechno co se ve filmu stalo několikrát překroutili, udělali přezvratovanej konec, to znamená, že do pár minut naravali hned několik zvratů a to už bylo fakt moc, ale jinak nemam filmu co vytknout. A ta sexy scéna s Denise Richards a Neve Campbell stojí za to ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Největší problém tohoto filmu je, že se někdo snažil nacpat co nejvíce "šokujících" zvratů na co nejmenší plochu, v důsledku čehož vůbec nepochopíte, o co tam šlo, a nebude to vaše vina. A Denise Richards bývala v jiných filmech sympatičtější. ()

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Denise a Neve opět spolu

Denise a Neve opět spolu

17.02.2006

Filmová společnost Mandalay nominovala na post režiséra připravovaného snímku BACKSTABBERS vyhasínající hvězdu Johna McNaughtona a hodlá do něj obsadit herečky Denise Richards a Neve Campbell, pro… (více)

Reklama

Reklama