Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý a nadějný filmař Benjamin (Colin Morgan), který má brzo uvést svůj druhý film, potkává na jednom večírku nadaného hudebníka Noaha (Phénix Brossard), s nímž si ihned padne do oka. Roztržitý a upovídaný Benjamin má stejně jako hlavní postava jeho filmu problém vyjádřit správným způsobem své emoce a je si vědom toho, že to může mít negativní vliv na jeho začínající vztah s Noahem. Má-li mít tento vztah budoucnost, bude se muset Benjamin přenést přes svoje pochybnosti a ujasnit si, co vlastně v životě chce. (Stanislaus)

(více)

Recenze (12)

petrsv 

všechny recenze uživatele

Benjamin je nesmělý a roztržitý, ale zároveň taky milý a upřímný. Jeden by řekl, že takový člověk nemůže být režisér, ale Colin Morgan to zahrál tak, že tomu věřím. Stejně tak Noah, kterého bych spíš tipnul na divocha, který je hodně společenský, ale ve filmu se ukáže jako kluk, který ví, co je láska, jen v tom ještě neumí moc chodit. Film je tak skvěle natočený, že i slepej pozná sílu, která mezi oběma je. Slabší článek filmu je kamera, jinak jde o výborný počin. ()

AdelleR 

všechny recenze uživatele

Některé filmy jsou navzdory replikám vyprávěny gesty, mimikou a tím, co se skrývá mezi řádky. A tohle je přesně ten případ. Colin Morgan mě opět přesvědčil, že zahraje naprosto všechno. Sledovat ty jednotlivé detaily a nuance bylo skvělé, ale... na mě to asi bylo abstraktní až moc. Znovu si to zřejmě nepustím, ale něco do sebe to má. ()

Reklama

Disk 

všechny recenze uživatele

Netypická vztahovka o tom, že někdy nevíme, co vlastně chceme. Super obsazení (Colin Morgan a Phénix Brossard jsou typově velmi přesní), skvělý soundtrack a celkově milý feeling. Tvorbu moderátora a stand-up komika Simona Amstella neznám, ale v Benjaminovi potvrzuje, že své řemeslo ovládá na výbornou. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Benjamin mě na jednu stranu zaujal příběhem, který sice není nijak originální, avšak neurazí, na druhou stranu mě místy celkem dost iritovalo jednání nejedné z postav - ať už šlo o postavu Benjamina, Stephena, Harryho či Billie. Jediný, kdo se choval v racionálních mezích, byl Noah. Mezi Colinem Morganem a Phénixem Brossardem byla potřebná chemie, trochu mě však rušila roztržitá a nesousledná upovídanost hlavního hrdiny. Chápu, co chtěl režisér svým snímkem říct, ale místy jsem měl při sledování prostě zvláštní pocit. ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Příjemná britská dramedie o nedokonalostech, nejistotách a hledání životní rovnováhy ve světě povrchních vztahů. Láska Benjamina (Colin Morgan) a Noaha (Phénix Brossard) je humorná, skličující, lehce potrhlá i vážná, tedy právě taková, aby dokázala bez problémů balancovat na tenké hranici mezi vtipnou absurdností a trapností. Zdá se, že Simon Amstell, známý především jako stand-up komik a moderátor zábavných pořadů, by na poli filmové režie mohl ještě lecčíms překvapit. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama