Reklama

Reklama

Poslední akční hrdina

  • USA Last Action Hero (více)
Trailer

Obsahy(1)

Chlapec Danny Madigasn je velký filmový fanoušek a jeho nejoblíbenější postavou z plátna je akční hrdina Jack Slater, kterého hraje Arnold Schwarzenegger. Jednoho dne dostane od svého nejlepšího přítele, starého promítače z kina Nicka kouzelnou vstupenku na nový Slaterův film. Kouzlo začne okamžitě působit: Danny je transportován přímo do děje filmu, do Slaterova světa, kde neplatí pozemská pravidla a zákony a dobro vždy zvítězí nad zlem. Jenže jeden ze Slaterových nepřátel, padouch Benedict, ukradne Dannymu vstupenku a dostane se do skutečného světa. Tady chce zavraždit Arnolda Schwarzeneggera, aby tak konečně dostal Slatera. Slater s Dannym se musejí dostat do reálného světa za ním a pokusit se mu zabránit v jeho plánech… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer
Trailer
D: angličtina
02:27

Související novinky

Zemřela Tina Turner

Zemřela Tina Turner

24.05.2023

Přichází smutné zprávy pro svět filmu a zejména hudby. Ve středu 24. května ve svém domě ve švýcarském Kusnachtu zemřela ve věku třiaosmdesáti let legendární americká zpěvačka a příležitostná herečka… (více)

Stmívání nad Hamletem

Stmívání nad Hamletem

08.06.2009

Ultimátní zmodernizovanou verzi Shakespearovy klasiky předvedl Arnold v Posledním akčním hrdinovi, ale brzy se dočkáme další. Catherine „vykopli mě od Stmívání“ Hardwicke je teď spojována s mnoha… (více)

Reklama

Reklama