Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pasažéři v zadních vozech plánují další vzpouru. Melanie, která má na starosti správu vláku, zlanaří vůdce zadáků Laytona, aby pomohl s vyšetřováním. (Netflix)

Recenze (20)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi divne poňatý seriál. Akože blíži sa koniec ľudstva a všetci prežijeme vo vlaku? Chvíľamu som mal pocit, že sa z tých otrasov Jennifer Connelly rozpadne make up. A to by bola škoda. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nie je to tak dávno, čo som videla film. Pilot seriálu je pochopiteľne natiahnutejší, ale zároveň zjednodušujúci a vysvetľujúci. Hlavne ako tailies získajú spojencov v ďalších vagónoch podľa všetkého. Trochu škoda, že je celá revolúcia na ramenách jedného človeka, ktorý má byť podľa všetkého aj leadrom aj prieskumníkom/spojencom. Ešte jedna výrazná a sympatická postava by neškodila. Tá žena (zabudla som už meno) nepostačuje. Na druhej strane Connelly je vo svojom chlade ako vždy dobrá, hoc jej postava pôsobí až neprimerane humánne v rozpore s tým, ako tail necháva živoriť. Aby som zhrnula, nebude to mindblowing, ale bavilo ma to o kus viac než som myslela, že bude, takže zatiaľ sledovať ostávam. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Svojim spôsobom je seriál v mnohých momentoch lepší ako film na motívy ktorého vznikol (možno existuje aj kniha netuším, nečítal som ju a ani sa nechystam) a ak by svoju povinnú stopu nemusel zanechať liberálny Netflix bolo by to lepšie. Jediným detektívom - aké prekvapenie - je čierny alfasamec a aj keď si už svoju stupiditu uvedomujú aj v samotnej streamovacej službe a občas je zlým policajtom či bohatým človekom aj niekto iný ako beloch svoj nezameniteľný rasistický rukopis tu liberáli zanechali. A v závere ako inak, mal byt obrovský mindfuck keď je mužom ktory vlak vedie žena. Tento novodobý klitorizizmus je už neskutočne trápny a to zatienilo aj nadherne ovocné sady či podmorský svet v jednom z vagónov. Nebol by to Netflix ak by do sľubného štartu (netreba sa zamýšľat nad ničím, prečo vlak neodpojí vozne s čiernymi pasažiermi, prečo ich vzburu nepotlačia vo vlaku strelnými zbraňami ktoré vojaci majú v úvode, dojem pokazil aj animovaný úvod, tvorcom to už nestálo ani za námahu vytvoriť grafický úvod ktorý by vyrazil dych) nevopchal svoj zbytočne korektný (nos :-D) a celé to lesba na čele sveta určite ešte zopár krát zaklincuje. Možno jej protagonistka podobne ako Batwoman skonči na psychiatrii, ktovie... ()

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pěkné nakouknutí do světa Ledové archy, trochu jinak než v původním filmu. Kvalitou jsme ale zatím o třídu níže, bez akce, ale zato se zajímavou hutnou atmosférou. Hlavní hrdiny zatím znám jen krátce, takže se do nich nemohu vcítit, ale potenciál tam je. Uvidíme u dalších epizod. 60% ()

Martinius 

všechny recenze uživatele

slusny uvod mimoriadne zaujimaveho nametu, ktory sa pred nejakou dobou prejavil v (podla mna) vybornom filme. ano, namet je fantasticky, bizarny, absurdny, ale svojim sposobom nesmierne originalny a fascinujuci. z tohto dovodu picung podaktorych tu pritomnych mentalne vykastrovanych dusiciek nechapem (vlastne chapem, pretoze mentalne vykastrovane dusicky ine ako picovat nedokazu...). premisa vyzera slubne a poukazuje na komplexnu zapletku, ktora nas dokaze previest vsetkymi zakutiami snowpiercera. drzim tvorcom palce, aby nesklzli do klise a cierno-bieleho videnia vlastneho fantastickeho sveta. ()

Maura 

všechny recenze uživatele

Obrovské sklamanie a nevyužitá príležitosť. Scenár prináša jedno klišé za druhým. Hlavný hrdina je vyslovene nesympatický a otravný, nehovoriac o jeho misii, ktorá je nezmyselná a nudná. Pôvodná myšlienka je pritom originálna ako máločo za poslednú dobu. Nevyužiť jej potenciál je trestuhodné, lebo presne takéto seriály žáner potrebuje. Aj v 2. dieli seriál pokračuje v neschopnosti priniesť aspoň pár zaujímavých momentov, preto sa s ním lúčim. ()

Košoun 

všechny recenze uživatele

Filmu to nesahá ani po kotníky, v podstatě ve všech aspektech. Casting, kromě Jennifer, veskrze průměrný, vizuální kvalita jak z počítačové hry. Absolutně nezajímavý děj s rádoby šokujícím (a velmi předčasným) odhalením na konci, které mě definitivně přesvědčilo, že u prvního dílu končím. Radši si dejte (zde značně podhodnocený) film, než roztahanou seriálovou verzi s bůh ví kolik díly. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už film mne příliš nezaujal, ale říkala jsem si, že v seriálu bude prostor více rozehrát psychologii jednotlivých postav, dobře pracovat s atmosférou atd. to se bohužel nestalo. V podstatě nuda, která ze mne nevydolovala špetku emocí. navíc prozrazení identiti hlavního strůjce hned v prvním díle, nebylo za mne zrovna nejmoudřejší. Dám tomu ještě šani, ale zatím nic moc. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vybavilo sa mi mnohe uz z videneho Snowpiercera z 2013-teho, kde prim hrali juhokorejci. Uz vtedy mi myslienka rutiaceho sa, "vrstvami" ludi, nahustenho vlaku, prisla velmi zaujimava jedinecna. Moze byt. Zatial sa mi paci aj toto stvarnenie. ()

Athree 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sci-fi seriál utažený až příliš moc za vlasy. Přijde mi to částečně odfláklé a až moc přehnané. Nejvíc mi však nevyhovuje hlavní postava hrána Daveedem Diggsem. Dle mého názoru herec nehraje, nebo hrát neumí. Každopádně tomu šanci ještě pár dílů dám, ale prozatím to vidím na celkových 2/5. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomaloučký začátek, což jsem sice očekával, ale extrémně mi to sráží ta netflixovská korektnost. Budu si na to muset zvyknout, uvidím to ještě minimálně v devatenácti dílech. Connelly skvělá jako obvykle, ale uznávám, že twist na konci epizody, se dal zrealizovat o hodně lépe a hlavně později. ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako, díl mi to nepřišel úplně špatnej a já nevim čem, to je. Nějak mě to nevtáhlo do toho světa jak jsem čekal. Vlastně by se dalo říct, že ten úvod byl doslova mrazivej. (Haha, umírám uvnitř za vás, nebojte.) Když to srovnám s prvním dílem Expanze, kterou jsem dokoukal asi před týdnem (a trvalo mi se celým serošem prokousat 2 týdny xd), tak tam mě to vtáhlo neskutečnym způsobem, že jsem chtěl okamžitě nášup. Tady se to nestalo. Velká škoda, potenciál ten díl měl a vsadím se, že kvůli tomu to odradilo mnoho diváků. Já to teda dokoukám, když už jsem si pustil první ať vim jak to dopadne, ale asi to nebude jeden z mých nejoblíbenějších  seriálů. A jako, to by musel bejt kurva dobrej, aby se tam dostal, protože konkurence v mym žebříčku je vysoká. ()

Bertramm 

všechny recenze uživatele

Tak nic no. FILM: Pong Čun-ho vzal vyhrocený nápaditý, šílený ale originální námět, a originálně, místy šíleně (až groteskně) jej přetvořil na biják, který na sebe nenechá jen tak zapomenout. SERIÁL: Jeden z tvůrců má na svém scenáristickém kontě stařičkou ale podobně nezapomenutelnou Kostku jenomže.... nápaditost a šílenost je fuč. Zbyl jen slabej vývar po filmu kterej v půlce druhé epizody skysnul. Seriálu dám šanci a jsem zvědavej jak budu komentovat poslední epizodu první a zatím dost možná jediné série. ()

Sardaukar 

všechny recenze uživatele

Ano, škoda nevyužitého potenciálu s panem Wilfordem/strojvůdcem, ale jinak ovšem nadprůměr i vzhledem k tomu co všechno za odpad se natáčí a za seriály vydává, je tohle pohlazení pro scifistovu/apokalyptikovu duši. ()

ForSeTTi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myšlienka je zaujímavá, atmosféra je výborna a kľudne by som dal aj vyššie hodnotenie, ale hlavná postava detektíva je vážne nesympatická a to veľké prekvapenie na konci epizody si mohli nechať na vhodnejšiu chvíľu.. ()

Reklama

Reklama