Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Layton se domáhá rozhovoru s Nikki a zajímá se o Seanovu minulost. Melanie a Roche se dozvídají o Kronolu. Plánované rozptýlení má zmírnit napětí mezi cestujícími. (Netflix)

Recenze (8)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako člen heterosexuálnej bielej menšiny obyvateľstva musím povedať že ma tento rasistický projekt streamovacej služby Netflix uráža. V seriály sú zobrazené iba vzťahy LGBT väčšiny (už 3 lesbické páry, homosexuál brzdár) a iba heterosexuálne páry čierno-biele. Myslím si že aj menšina heterosexuálov ostatných ľudí (beloch-beloška, afroameričan-afroameričanka, aziat-aziatka) by si zaslúžili priestor v tomto seriály, aby Netflix poukázal nato že aj menšiny majú svoje práva. Skvelým momentom je, keď sa malý afroamerický rasista Miles hlási ako jediné zo všetkých detí ktoré vie odpoveď na otázku. Je to skvelým odrazom toho ako táto inteligentná nadradená rasa dominuje po celom svete, čo je najnovšie vidieť počas vlny rabovania a ničenia majetku ľudí, ktorí nemali nič spoločné s činom policajta v Mineapolise. Zaostalí ľudia by formou pokojnych protestov žiadali nielen adekvatny trest pre všetkých policajtov pri zásahu ale aj odstúpenie ďalších členov mestskej rady. Našťastie inteligentný afroamerický protestujúci využívajú túto situaciu na ničenie a rozkrádanie majetku iných ľudí a tak je to správne. Skvelým ťahom rasistov z Netflixu je aj to, že vo vlaku sa nenachádzajú žiadny bohatý ropný magnáti z arabskeho poloostrova. Pri pohľade na zápas o lístok do druhej triedy vo vlaku je každému jasné koho fašisti z Netflixu neznášajú a dávajú to divákom pocítiť v každom zo svojich seriálov či fikmov...toľko k ironickej časti komentára. Bojovať s narastajucim rasizmom tým že rasizmus namierite proti ľuďom bielej farby pleti to je také americké. Vyšetrovanie napreduje veľmi pomaly a iba záverečná scéna celú túto epizódu zachránila. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodne nadpriemerny diel. Detektivna linia a napatie k zaveru zaujalo. Melanie sa zrejme nebude darit udrziavat iluziu tak jednoducho, ako doteraz. Je jasne, ze ak by sme sa bavili o reale, tak s ohladom na ludske povahy by sme sa bavili o maximalne mesiacoch fungovania, nie o rokoch. :) Tail ma dokaz, ze ma ludi "vpredu". Cesto sa zamiesilo a pomaly zacina kvasit. ;) ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíná se mi to líbit. Příběh jde směrem k hlubšímu pochopení světa Ledové archy a hlavní postava je mi čím dál více sympatickou. Jestli nastavená laťka bude pokračovat, věřím, že se dostanu i k pětihvězdičkovému hodnocení. 75% ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama