Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po dalším zločinu běží naplno pátrání po podezřelé osobě. Layton a Melanie vyslýchají cestující z přední části vlaku. Zadáci se chtějí dozvědět novinky o Laytonovi. (Netflix)

Recenze (8)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne sme sa dočkali aj akcie a posunu v deji, avšak rasistické poznámky liberálneho hnoja z Netflixu (modrooké biele dievča, svojho otca neznášal - bol beloch) nemôžem nechať nepovšimnuté. Myslím že teraz v čase narastajúceho rasizmu zo strán afroameričanov by bol najvyšší čas tieto rasistické seriály z produkcie liberálnych fanatikov zaraziť. ()

LND 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě konečně pořádný díl, kde je nějaké napětí a akce. Děj se po předlouhém úvodu někam konečně hnul a jsem zvědav jak se bude vyvíjet dál. Bohužel ale stále neubývá přehnané a bezúčelné "korektnosti", či jak to nazvat, která celé dílo neskutečně sráží. Jako pardon, ale jestli jsou půlka vlaku homosexuálové, tak to asi ta populace dlouho nepřežije :D ()

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejlepší díl, se zajímavým zvratem a samozřejmě i skvělou akční sekvencí. Konečně mohu říci, že kvality původního celovečerního filmu byly překonány. 80% ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

V tomto díle se to celé rázně pohnulo dopředu a i celá parta herců se konečně rozehrála, včetně toho dredatého kluka i Jennifer... ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pecka, deje sa toho hodne prakticky v kazdom obraze epizody. Pacil sa mi vsak zvrat v zavere od slecny Melanie. ;) I ked tie vizualne "oblbovaky" predtym boli pre vnimavejsieho divaka cervenymi vlajkami. Moze byt. Zatial najlepsi diel. Silne stvorhviezdie. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hurá. Něco se začalo dít a máme tu první redukci ansáblu. Ta korektnost mě ale začíná srát. Seriál je naprosto ideální pro černé trans vegany, kteří mají zálibu v ubližování bílých. Alespoň verbálně. ()

Reklama

Reklama