Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po dalším zločinu běží naplno pátrání po podezřelé osobě. Layton a Melanie vyslýchají cestující z přední části vlaku. Zadáci se chtějí dozvědět novinky o Laytonovi. (Netflix)

Recenze (8)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne sme sa dočkali aj akcie a posunu v deji, avšak rasistické poznámky liberálneho hnoja z Netflixu (modrooké biele dievča, svojho otca neznášal - bol beloch) nemôžem nechať nepovšimnuté. Myslím že teraz v čase narastajúceho rasizmu zo strán afroameričanov by bol najvyšší čas tieto rasistické seriály z produkcie liberálnych fanatikov zaraziť. ()

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejlepší díl, se zajímavým zvratem a samozřejmě i skvělou akční sekvencí. Konečně mohu říci, že kvality původního celovečerního filmu byly překonány. 80% ()

Reklama

arcticsky 

všechny recenze uživatele

V tomto díle se to celé rázně pohnulo dopředu a i celá parta herců se konečně rozehrála, včetně toho dredatého kluka i Jennifer... ()

LND 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě konečně pořádný díl, kde je nějaké napětí a akce. Děj se po předlouhém úvodu někam konečně hnul a jsem zvědav jak se bude vyvíjet dál. Bohužel ale stále neubývá přehnané a bezúčelné "korektnosti", či jak to nazvat, která celé dílo neskutečně sráží. Jako pardon, ale jestli jsou půlka vlaku homosexuálové, tak to asi ta populace dlouho nepřežije :D ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pecka, deje sa toho hodne prakticky v kazdom obraze epizody. Pacil sa mi vsak zvrat v zavere od slecny Melanie. ;) I ked tie vizualne "oblbovaky" predtym boli pre vnimavejsieho divaka cervenymi vlajkami. Moze byt. Zatial najlepsi diel. Silne stvorhviezdie. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama