Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Melanie hledá Laytona, protože se bojí, že na povrch vypluje temné tajemství ohledně vlaku. Josie chce vidět Milese a Ruth má nečekanou schůzku. (Netflix)

Recenze (6)

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A jak to mělo stoupající tendenci, tak tenhle díl se vrátil zpátky k ledu. Panu detektivovi a jeho dámě nejde fandit, i když se tvůrci nás snaží k tomu dotlačit silou lokomotivy. A čirou náhodou paní šéfová se začně chovat a dělat boty tak, aby se jí to najednou mohlo všechno vymknout z jejich totálně ledově jistých pracek a každý měl příležitost se od ní odvrátit zády. Laciné. ()

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně slabší díl v němž se jednotlivé charaktery příliš neposouvají, spíše se snaží získat informace, které je brzy někam posunou. Výjimku pak tvoří až závěr v němž se odehraje událost, která rozdá zcela nové, hlavně záporácké karty. Což kvituji a kdyby tato událost dorazila dříve, rozhodně by kvalita epizody stoupla alespoň na čtyři slunce. Takhle dávám hvězdy tři. 65% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hviezda naviac, za George-Martinovske nekompromisne odstranenie dolezitej postavy. Ano, je to naivne a skratkovite. Heroicky vystup z predoslej casti sa zrazu meni na "villain" cislo jedna v epizode nasledujucej. To zrejme bolo nutne, ak ma dojst k nasledujucim dejovym posunom s rastucou opoziciou. Avsak divacky je to stale zabavne sledovat a to ocenujem. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až moc zřejmé nucení našich myšlenkových pochodů, abychom brali určité postavy jako kladné (Layton, teen zrzka, Till) a některé jako záporné (Melanie, vedoucí ochranky). Každý slušný člověk si ale udělá názor sám, a ten můj je úplně jiný. ()

Reklama

Reklama