Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cestující v první třídě řeší s Melanií, kdo má ve vlaku velení. Layton a jeho spiklenci chystají zatím největší plán na výpravu do lokomotivy. (Netflix)

Recenze (6)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dej sa konecne rozhybal a dockali sme sa vzbury. V prvej "triede" a vlna sa vali i zozadu. Dali by sa mozno vytykat nejake klisoidne hlasky, ktore nesmu chybat v ziadnom "americaku" a i triky nie su dokonale, avsak je to stale divacky atraktivne. Melanie sa dostalo vlastnych "kvapiek", ale kedze nas cakaju este dve casti do konca serie, je jasne, ze sa cela situacia este trosku zamoce. Moze byt. 70% ()

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím možná jedna z těch nejlepších epizod. V podstatě dělící čára k níž příběh od počátku směřoval. A díky bohu je zde i akce dobře a přehledně nasnímaná (krom pár scén). Velikou pochvalu pak smekám za finální poslední minutu, kdy jsou následky vzpoury propojeny s následky na charakter hlavního hrdiny. Díky tomu se neskonale těším na další díl. 75% ()

Reklama

LND 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vůbec nechápu LJ, způsob uvažování té postavy jde asi fakt mimo mě. To, že jí šplouchá na maják, nepovažuji za adekvátní odůvodnění. Vzhledem k tomu, že její jednání uvádí do chodu skoro všechny dějové zápletky, tak bych čekal, že bude mít nějaký pevnější základ. Abych jen nekritizoval, tak příběh je pořád dost zajímavý a jsem zvědavý, zda se skutečně povede nastolit vládu pracujícího lidu. "Áčkový" seriál z toho asi nikdy nebude, ale je to fajn na relax. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úplne zo všetkého najviac zbožňujem epizódy či filmy v ktorej nezamestnaní zločinci v mene boja za lepšiu spoločnosť napadnú policajné svine, ktoré sa starajú o svoje rodiny, deti, rodičov a prirodzene zločinci sú tí jediní spravodliví...táto epizóda je zrkadlom zmýšľania týchto extrémistov, či už sú z krajnej pravice, ľavice či strednice. Samotnému príbehu to prospelo ale vznáša sa nad ním práve to ale. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama