Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mění se vedení a ve vlaku propuká chaos. Objevuje se ale někdo, koho nikdo nečekal. Jedněm přináší strach, a druhým naději. (Netflix)

Recenze (7)

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušný cliffhangeřík, který nechá nervy na stopkách, ale to budování k němu bylo slabé. Takhle z ničeho nic, zkratkovitě, na základě nesmyslného samostatného rozhodnutí jednoho ze strojvůdců zakrývat pravdu. Obraty postav, které jedou dle notiček a pak udělají něco mimo sféru jejich klasických rozhodnutí, aby se něčeho docílilo, není dobré psaní. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ktovie čoby spravil strojvodca druhého vlaku ak by Melanie po jeho pripojení sa jednoducho posledný vozeň pre Snowpiercer vôbec nepotrebný, odpojila...to je však na tvorcov tohto seriálu príliš logická otázka a pochopiteľne by nemohla vzniknúť druhá séria. Pozitívne možno ohodnotiť rabovanie vo vlaku po prevzatí moci Laytonom, jeho neschopnosť riadiť a rozhodovať a zábery v ktorých sa vlak borí v hlbokom snehu. A tu sa opäť dostávame k logike a k predchádzajúcej časti kde je výhybka čistučká bez snehovej pokrývky...fail na fail. ()

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělé dramatické zakončení s dobrou pointou pro případnou druhou řadu. Tvůrci správně šponují napětí a jsem za danou změnu v ději rád, protože původní linka již nikam dál nesměřovala. Na možnou druhou řadu se tedy vlastně těším a jsem zvědav, co Ledová archa může ještě v nastavené nové dějové lince předvést. 85% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bud ma "dievcatko" vzadu nanoroboty, umelu inteligenciu a neviem, co vsetko k dispozicii, alebo to bolo poriadne teatro. Kazdopadne, nechajme sa prekvapit, s cim pridu tvorcovia v dalsej serii. Rozpacite stvorhviezdie. ()

Reklama

Reklama