Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mel dorazí na výzkumnou stanici, kde odhalí hodně překvapivé věci. Zoufale se přitom snaží přežít a vzpomíná na dobu před zámrazem. (Netflix)

Recenze (10)

OsahuKimina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem chtěl nadávat, že se světa mimo Archu nedočkáme a jenom uvidíme nějaký návrat Melani do vlaku. Ale nakonec jsme se  přeci jen dočkali. Náhled na prostředí mimo vlak v podobě survivoru jako v Marťanovi  s flashbacky do minulosti na začátek příběhu celý seriál potřeboval stejně jako věčný motor rychlost na udržení energie a změna prostředí a vyprávění byla osvěžující. Celkově tento díl vynesl Snowpiercer o úroveň výše v žánru sci-fi a dal nám nový pocit z postapo. atmosféry tohoto světa. Měl bych asi jen zbožné přání, kdyby to v podobném stylu pokračovalo... Jo a Jennifer Connelly opět kraluje a ukazuje, že celý seriál patří jenom jí! ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konecne sme sa dockali i k survivalu s nezlomnou Melanie. Ano, prikrasleneho a heroizovaneho, avsak tak akosi stale zabavneho. Zaver bol dost skratkovity a v poslednych sekundach priniesol celkom slusny wtf-moment. Predpokladam, ze v dalsej casti zistime, co toho bolo pricinou. Ak to teda vsetko nebol iba sen. :) ()

Reklama

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tohle jsem čekal. Tedy konkrétně jsem si myslel, že dějová linka Melanie bude obsažena v pár scénách, a ne v celé jedné epizodě, ale tohle bylo jednoznačně ku prospěchu věci. Líbil se mi i závěr, který byl snad poprvé nečekaný, a do ideálu chybělo jen málo, co se hodnocení týče. Nejlepší epizoda seriálu. ()

DexMASTER094 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriálu velice prospěla změna prostředí. Na tento díl jsem se těšil už od doby, co jsem viděl trailer na druhou sérii. Rozhodně zatím jeden z nejlepších dílů obou sérií. Už několikrát jsem přemítal nad pozadím odjezdu Sněhoborce, nebo vztahu Melanie a Wilforda. Čtvrtý díl vynikající, pátý pokulhával, ale tento šestý mě opět natěšil na příští úterý. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paradoxne najlepšie epizóda (pochopiteľne hodnotím subjektívne, nakoľko vyjadrenie vlastného názoru môže viesť na čsfd aj k tomu že užívateľ obdrží od niekoho správu Co to tam píšeš, smaž si to vole to je takovej trash a stane sa že to mnoho ľudí skôr či neskôr zabalí) sa odohrala mimo útrob (v prevažnej miere) Snowpiercera... ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama