Reklama

Reklama

Ledová archa

(seriál)
  • USA Snowpiercer
Trailer 4
USA, (2020–2025), 30 h 58 min (Minutáž: 43–53 min)

Předloha:

Jacques Lob (kniha), Benjamin Legrand (kniha) (více)

Hrají:

Jennifer Connelly, Daveed Diggs, Mickey Sumner, Sheila Vand, Alison Wright, Iddo Goldberg, Lena Hall, Aaron Glenane, Mike O'Malley, Karin Konoval (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Planeta zamrzla a v obřím vlaku, který krouží po zeměkouli, se poslední lidé snaží bok po boku přežít v křehké rovnováze. (Netflix)

Recenze uživatele DexMASTER094 k tomuto seriálu (9)

Ledová archa (2020) 

To, co začalo jako pomalu se rozjíždějící vlak nakonec končí pořádným zvratem. Vynikající eskalace příběhu, zajímavě pojatá utopistická rovina příběhu, v principu poměrně dobře napsané postavy a cliffhanger na konci. Díky všem těmto aspektům jsem si archu zamiloval. Chci přídavek. Rychle! ()

Přístup je moc (2020) (S01E03) 

Přijde mi, že Willford je nejspíš mrtvý a Melanie usedla již před několika roky na jeho místo a sama si hraje na boha. Zatím mě to poměrně baví. Uvíme, co se z toho vyklube... ()

Spravedlnost nikdy nenastoupila (2020) (S01E05) 

Čtvrtý díl byl sám o sobě dobrý, ale tento je už někde úplně jinde. Jsem nadšen! Situace se nám nádherně mění a komplikuje. Navíc se potvrdily moje domněnky ze třetího dílu. Od teď už dobře víme, kdo je pan Wilford... ()

Příběh dvou lokomotiv (2021) (S02E01) 

Z nenápadného seriálu, který jsem málem minul, se pro mě archa stala jedním z nejočekávanějších pokračování na Netflixu. Tuze jsem se do toho opětovně zažral a chci víc! ()

Velká odysea (2021) (S02E03) 

Jestli něco táhne druhou sérii, tak je to Willford osobně. Perfektní záporák. Tak nějak doufám, že Alex sice po pár letech přetáhl na svou stranu, ale ta nyní začíná o všem pochybovat. Není to nijak super originální, ale mě to prostě baví. ()

Obchodování (2021) (S02E04) 

Vlastně ani nevím proč, ale tato epizoda se mi prostě líbila zatím nejvíc z celé druhé série. Zase budu muset čekat týden na přídavek. Achjo... ()

Daleko od Sněhoborce (2021) (S02E06) 

Seriálu velice prospěla změna prostředí. Na tento díl jsem se těšil už od doby, co jsem viděl trailer na druhou sérii. Rozhodně zatím jeden z nejlepších dílů obou sérií. Už několikrát jsem přemítal nad pozadím odjezdu Sněhoborce, nebo vztahu Melanie a Wilforda. Čtvrtý díl vynikající, pátý pokulhával, ale tento šestý mě opět natěšil na příští úterý. ()

Do bílé noci (2021) (S02E10) 

Perfektní zakončení série. Již poslední dva díly byly výborné a tento poslední byl jen třešničkou na závěr. Pokud do devíti měsíců nedostanu třetí sérii, tak si asi něco udělám... :D ()

Ouroboros (2022) (S03E07) 

Toto byl snad vůbec nejslabší díl mezi všemi sériemi. Utahané, nudné, a rozplyzlé "co by kdyby". Poslední minuta a půl byla nejzáživnější částí tohoto dílu. Je to s podivem, když si seriál stále udržuje docela slušnou úroveň. Prostě mi přijde, že potřebovali zaplácnout místo a vymysleli tento díl. Škoda. ()

Reklama

Reklama