Reklama

Reklama

Ledová archa

(seriál)
  • USA Snowpiercer
Trailer 4
USA, (2020–2025), 30 h 58 min (Minutáž: 43–53 min)

Předloha:

Jacques Lob (kniha), Benjamin Legrand (kniha) (více)

Hrají:

Jennifer Connelly, Daveed Diggs, Mickey Sumner, Sheila Vand, Alison Wright, Iddo Goldberg, Lena Hall, Aaron Glenane, Mike O'Malley, Karin Konoval (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Planeta zamrzla a v obřím vlaku, který krouží po zeměkouli, se poslední lidé snaží bok po boku přežít v křehké rovnováze. (Netflix)

Recenze (55)

novoten 

všechny recenze uživatele

1. série - 80% - Sympaticky jiné než skvělý, ale veřejností polozapomenutý film. Neopakují se tamní motivy, spousta zdánlivě neotřesitelných kanonických faktů se obrací na hlavu, takže místo prequelu se jedná o zcela nové uchopení námětu - a to je moc dobře, protože tvůrci nejsou ničím svázáni. Navíc přimáčknout diváka k obrazovce pomocí detektivní zápletky je tah přímo geniální, protože tomu pak nezbývá nic jiného, než se do vlakového mikrosvěta ponořit, aby se neztrácel v reáliích. Rozličná skupinka hlavních postav je navíc tak zajímavá (Ruth, Melanie), že dává i vzhledem k postupnému odhalování vagónů či zákonitostí vzpomenout na legendární Ztracené. 2. série - 80% - Po tvůrčí stránce ještě sebevědomější, kdy občas přijde speciální epizoda, jindy se zahrává s časovými rovinami a jakkoli se to vzhledem k premise zdá nemožné, přichází i nová postava. Sean Bean si Wilforda vychutnává každým slovem i gestem a nikdy není jasné, jestli se maniakálně rozesměje nebo zabije nejbližšího kolemjdoucího. Možná jsem nevěřil, že se putování poslední archy může uchytit a nejspíš jsem ani nevěřil, že mi může takhle sednout, ale po nervy drásajícím finále jsem rád, že je tu právě takový seriál, čím dál víc připomínající boom mysteriózních počinů z nultých let. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zápletka o post-apokalyptickom, futuristickom vlaku rútiacim sa naprieč zmrznutým svetom je geniálna. Ale ako prvá, tak ani druhá séria Snowpiercera (na rozdiel od fantastického filmu) bohužiaľ nedokázala dostatočne pútavo pracovať s vynikajúcou zápletkou a skôr alebo neskôr vždy skĺzla k banalite, divnému chovaniu postáv a nezaujímavým scenárom, ktoré len raz za čas vytrhlo z letargie niečo, čo bolo natoľko super, že ste tomu zase dali (nerozumne) druhú (tretiu, štvrtú, dvadsiatu...) šancu. Druhú sériu každopádne vnímam o nejaký ten vozeň pozitívnejšie. Jednak scenáre mi pripadali o čosi lepšie, jednak sa mi zdalo, že sa tvorcovia tentokrát viac vyhrali s dizajnom jednotlivých vagónov a jednak je tu diabolský Sean Bean. ()

k212 

všechny recenze uživatele

Překvapivý a originální počin. V první sérii se rozjíždí nejen třeskuté vztahy lokomotiva / ocas, ale zasahuje do nich třetí a první třída, zprvu je nasazen těžký a povedený kalibr v podobě detektivky, ale končí to nefalšovanou revolucí. Nejednoznačnost mnoha charakterů je velmi příznačná! Tam, kde mesiášským komplexem schvácená Melanie končí v první sérii, tam startuje šarmantní psychopat a egomaniak Wilford v té druhé, a tady už je vcelku jasné, kdo kope za jaký tým! Nutno také podotknout, že oba představitelé těchto charakterů s přehledem a minimálně o řád převyšují zbytek hereckého ansámblu. Uvidíme, co přinese třetí série. 1. série - 90%, 2. série - 70%. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tento seriál se od filmu dost liší. Základ je stejný, ale detaily jsou jiné. Děj se odehrává necelých sedm let od globální katastrofy, kdy celá Země zmrzla a lidé přežili pouze díky tomuto vlaku. Poslední zbytky lidstva v něm putují po celém světě na předem zbudovaných kolejích. Vlak má 1001 vagónů a zhruba 3000 cestujících. Ne všichni jsou na tom ale stejně a jsou rozděleni do tříd. Podle toho také vypadá jejich prostředí a životní podmínky. Jennifer Connelly se to celé snaží udržet pohromadě, ale nemá to jednoduché. S vlakem jsou neustále nějaké problémy a lidé v zadní části žijí ve strašných podmínkách, a proto se neustále bouří. Ve vlaku najdeme všechno od zvířat po rostliny. Vše je propojené a souvisí spolu. Změna nastane ve chvíli, kdy se ve třetí třídě stane vražda. Ve vlaku nemají jediného detektiva, a tak musí povolat toho ze zadní části. Vyšetřování nám časem odhalí další tajemství, která tento vlak skrývá. Postupně pochopíme, jak vlak funguje a dojde k revoluci. Spoiler: Velký zlom přichází na konci 1. série, kdy se do hry zapojí další vlak, ve kterém je Wilford. Dojde k boji o moc lidé si musí vybrat strany. Osud lidstva je opět na hraně. Dozvíme se spoustu nových věcí a pár postav děj opustí. Druhý vlak je rozhodně zajímavý. Snad bude další série. "Jsme jeden vlak." ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[1. série] Svět Snowpierceru je sám o sobě vskutku vděčný prostředek na rozebírání nezměrného množství zajímavých témat. Můžeme klidně řešit globální oteplování, resp. naopak mrznutí. Nabízí se problematika technologického projektu perpetuum mobile vlaku. Rozebrat vlak jako poslední archa lidstva. Anebo jít dál, směrem k třídním bojům, vládě a sociálním konfliktům. O to víc zamrzí, že tato adaptace od Netflixu se do všeho zakousne tak trochu vyjma onoho třídního boje a spíš si do toho musí přihodit koření dnešní doby: Rasové nuance, něco z LGBT též nesmí chybět a celkově kvůli tomu dojíždí nejen trochu vláček, ale hlavně celý scénář. Kvalita dílů je neuvěřitelně nevyrovnaná a značně kolísavá; jo, tunu odboček vytvořit? Rádi! Ale dotáhnout to? E-e. A vždycky dojde k tomu, že když se nějaká postava zavede a vyloží se její karty přesvědčení, tak málo logickým způsobem musí kiksnout, aby vznikla nová roznětka. Herecké výkony (vyjma řemeslně prohnané a zkušené Conelly) jsou nevýrazné a děj tak netáhnou postavy, ale cliffhangery. Ty ke konci sílí a přidávají na intenzitě, což mě rozhodně příjemně vnadilo, nebýt toho posledního, jehož podvodná (i když efektní) existence vznikla snad dřív, než 1. díl seriálu. Na jednorázovou zábavu Snowpiercer poslouží průměrně, ale nezbavím se pocitu, že potenciál (o tom bych mohl mluvit hodiny) byl mnohem, mnohem výš. Druhá sezóna má velkou šanci to naprosto zabít, ale naopak je zde i prostor se dosti poučit. 3* ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snowpiercer je pro mě prozatím seriálové zklamání roku a tak nudnou věc jsme tady už dlouho neměli. Oproti filmové předloze měla na prokreslení postav, zajímavé uvedení do děje a ráznou akci daleko větší stopáž, ale nic z toho se tady nedostavilo a ve výsledku mi to přijde jako promrhaných 400 minut. Za vyzvednutí stojí snad jen pár kreativních nápadů (trest smrti mrazivým vzduchem, zmrazování končetin apod). První půlka seriálu byla vyloženě upovídaná a utahaná Vražda v orient expresu a až ve druhé polovině jsme se začli dobírat k nějaké té vzpouře, ke které měl seriál směřovat už od začátku. Akce je téměř nulová, o vývoji postav se můžeme bavit jen hodně povrchně a výraznější dějové zvraty taky nedostaneme, většinu času jsem se vyloženě nudil a seriál dokoukal spíše z povinnosti. Naopak Jennifer Connelly (Alita, Only the brave) jako nepřijemná mrcha působila slušně, steně tak Daveed Diggs si užil roli hlavního vůdce odboje, okolo kterého se motal celý seriál. Výsledek působí ale bohužel tak nijak a jsem z něj zklamaný, protože postapo vlak ve zmrzlé zemi s rozdělenými vagony podle společenských vrstev je nápad, na kterém se dá dost vyřádit a pro který by režiséři mohli zabíjet. Poslední díl jsem už vyloženě trpěl... ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Stejnojmenný snímek z roku 2013 byl vtahující záležitostí s důrazným přesahem, který ve mně rezonoval ještě hodně dlouho po skončení. Seriál z dílen Netflixu tento aspekt působivě rozšiřuje a přidává i svůj neotřelý přístup a inovativní praktiky, jež svět Sněhoborce, poslední kolébky lidstva dlouhé 1034 vozů nabízí. Musím zde rovněž zmínit zajímavě vyprofilované postavy s jejich příběhy či pohnutky, které celému počinu dodávají větší punc uvěřitelnosti, tudíž se s nimi snadněji sžijete. S příchodem druhé série ovšem do hry vstoupí společný nepřátelský element v podobě postavy skvělého Seana Beana, s nimž celý seriál dostává nový a zcela netušený rozměr, díky němuž si Snowpiercer budete užívat ještě o pořádný kus více. Už teď se totiž nemohu dočkat další řady! (Netflix) „Remember when Life was everywhere you looked, everywhere you walked, cradled you, fed you wonder, made you who you are. Now, hear Snowpiercer. Feel the track. Metal on metal. The flow of your Engine Eternal. Her veins bringing power to everything that's still alive.” ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie prvej série: tento seriál by nutne potreboval lepšieho showrunera, pretože scenáre sú jeho najväčšou slabinou. Ono už ten námet o vlaku ako arche je dosť nezmyselný jak z logického hľadiska (to chcú v tom vlaku cestovať stovky rokov, kým sa na zemi neoteplí?), tak aj z technického. Nepovažujem za pravdepodobné, že by taký vlak nejaký dlhší čas vôbec fungoval. Film sa preto asi správne zameral na triedny boj medzi bohatými, ktorí žijú ako prasce v žite a na tých úplne v zadu, ktorí žrali veď viete čo. A popritom nám ponúkol úchvatný vizuál jednotlivých sekcií vlaku. V dravom tempe filmovej stopáži to fungovalo, lebo divák nemal čas premýšľať nad nezmyselnosťou námetu. V seriály je už ale času habadej. Vizuál je na TV pomery solídny, ale sám o sebe neuchváti a filmu sa zďaleka nevyrovná. Ani tomu jak jednotlivé sekcie fungujú sa paradoxne príliš nevenuje. Tvorcov zaujímajú hlavne vzťahy medzi postavami. A tie sa príliš nevydarili. Za všetky spomeniem len dve. Daveed Diggs ako líder odporu zo zadku vlaku je totálne nevýrazný a určite by ho nikto nenasledoval. Scenáristi sa inšpirovali tým, čo som navrhoval v komente filmu. Vďaka tejto postave spoznávame fungovanie vlaku. Len namiesto špióna z neho urobili jediného vyšetrovateľa, ktorý má pomôcť vyriešiť vraždu. Fakt trápna zámienka. Jediná postava, ktorá celkom funguje je šéfka celého vlaku v podaní Jennifer Connelly. Ostatné postavy sú len jednorozmerné čiernobiele figúrky s tým, že všetci čierni alebo gayovia sú dobrí a najviac zdegenerovaní sú heterosexiálni belosi. Fakt ten fašistický liberalizmus až príliš bije do očí. Je to podané tak nasilu, že je to skoro až smiešne. Najprv ma dosť sklamalo, že nie je príliš dobre vymyslená hierarchia v celom vlaku. Boháči síce dali postaviť vlak, ale v momente, keď sa rozbehol, tak už nebol dôvod, aby mali nejakú moc. Stredná vrstva tu je dosť ignorovaná. Chudáci zo zadku vlaku sú zbytoční a nechápem načo ich vôbec držali nažive. Najlepšie je vykreslená tretia trieda, ktorá akotak pôsobí uveriteľne. Ale na vykreslenie postáv napríklad v BSG to nemá ani zďaleka. Chýbal mi tam nejaký cieľ na ktorom by celé osadenstvo spolupracovalo. Ale žiadny tam nebol a vlastne vďaka tomu znázornenie totálnej dekadencie osadenstva naprieč všetkými triedami dávalo zmysel. Nikomu už nešlo o nič viac ako o svoje pohodlie, kým ešte chvíľu žijú. A ako ukázal posledný diel, tak všetci tí negri a gayovia zo zadku vlaku nie sú o nič lepší akonáhle sa dostali k moci, takže všetko to moralizovanie sa nakoniec spláchlo do záchoda. Posledné scény finále mi pripadali WTF jak z Lostu. V tomto seriály o uveriteľné a logické správanie evidentne nepôjde. Namiesto toho sa budú snažiť šokovať jednou väčšou šialenosťou za druhou. A na to teda nemám chuť. 4/10. ()

LND 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Představa, že by se celý svět musel smrsknout na jediný vlak, je sama o sobě celkem drsná. Přesto se v první sérii jedná o generický netflixovský blender, jehož děj je roztříštěný na několik linek a ani jedna není příliš zajímavá. To se ovšem změní s druhou sérií a příchodem společného nepřítele. Sean Bean je ve své roli perfektní a celkově se jeho postava dost povedla. Spád, jaký to dostane v druhé polovině, je vynikající. V době, kdy moc nových věcí nevychází, jsem moc rád, že tady máme seriál, jako je Snowpiercer, 1034 cars long. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

filmového Snowpiercera sem viděl několikrát a dost se mi líbil.Seriálová verze se sice docela snaží si z filmu dost vzít,ale daří se jí to se střídavou úspěšnosti.Dokáže nabídnout slušné momenty s tou správnou atmosférou,ale taky dokáže nudit ve chvílích,kdy se začne babrat ve vztazích a zbytečných řečech.Seriály mají tu výhodu,že mají mnohem větší možnost práce s postavami,ale ani to tady úplně nefunguje a nějakou větší hloubku sem nezaznamenal.Ani Jennifer Connelly to nezachrání.Na druhou řadu se každopádně po povedeném posledním díle podívám.I kdyby jen z čiré zvědavosti...60% ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

1. série Předlohu ani původní film neznám, ale nápad na příběh Ledové archy mě zaujal a obsazení Jennifer Connelly také nebylo na škodu. U sci-fi je někdy bohužel nutné naučit se odpouštět fyzikální nesmysly a Snowpiercer na tom není jinak. Jak asi cestuje vlak mezi kontinenty? A co šířka vagónů? A jak je možné se dostat z jedné strany na druhou během chvíle? To jen pár otázek, které musí každého napadnout, ale žádné odpověď na ně není uspokojivá. Líbí se mi, když je hlavní postava vykreslena trochu negativně, ale na rozdíl od ostatních se vlastně chová docela logicky. A přesně tak to je u Melanie. Problém je, že kromě ní jsou postavy dost nezajímavé a to včetně Laytona, který je dost otravný a nejde mu fandit. Závěrečný twist určitě navnadil na další sledování, takže jsem zvědav, s čím se Snowpiercer vytasí ve druhé řadě. Třeba konečně přinese nějaké postavy, které tomu dodají šťávu. Zatím 70 % 2. série Druhá řada začala zajímavě, přesně tak, jak závěr předchozí řady sliboval. K obsazení se připojil Sean Bean, který zaujal pozici hlavní postavy. I díky tomu musela hodně do pozadí ustoupit Jennifer Connelly, což mě osobně mrzelo. Čekal jsem kam dál se to vyvine, ale celá série byla víceméně pouze přetahovanou o moc mezi Snowpiercerem a Big Alice. Trochu se bojím, že další série bude znovu to samé a tak si nejsem úplně jistej, jestli ji budu chtít sledovat. 3. série Nakonec jsem se na třetí řadu přeci jen podíval, ale moje obavy se naplnily. I když ne úplně. Ano, bylo to v podstatě to samé, jen to bylo ještě o poznání slabší než předtím. Příběh se ředí, opakuje a natahuje a to dokonce i tak, že máme v desetidílné sérii epizodu, která je celá složená z halucinací. V závěru možná pomohl návrat Melanie, ale koncem téhle série bych klidně ukončit i celý seriál. Přijde však ještě čtvrtá řáda. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Horzně mě serou otevřený konce, taky je alespoň útěchou, že bude následovat druhá seozóna i když až příští rok (2021). Trošku by bylo lepší, kdyby seriál prodloužili na 12 dílů a hezky to ukončili. Ale bohužel ()

DeathTheKid 

všechny recenze uživatele

Jsi středoškolačka, zrovna máte hodinu fyziky a učitel vám zadá skupinovou práci. Jsi mimo jiné prototypem dokonalé studentky. Kunda, inteligentní, mezi ostatními máš renomé a talent ti nechybí, každý tě chce osamčit, ale co víc, jsi materiál na vdávání. Tvoje jméno je Jennifer Connelly a ke tvé smůle jsou všichni ostatní členové tvé skupiny naprostý výsměch. Koncept projektu uděláš sama, sepíšeš ho, rozdáš úkoly ostatním, jen abys před odevzdáním všechno to domrdané na poslední chvíli zachraňovala. Bez tebe ve skupině by prakticky vaše výsledná práce nikoho, ale kurva nikoho, nezajímala. Ostatní studenti zřídkakdy něco slušného hodí do pléna, ale vesměs jsou neviditelní, otravní, vylízaní a nikoho jejich existence nezajímá. Po odevzdání práce všichni dostanete za 3. Celá skupina se směje, včetně tebe, bohužel pro tebe to není vtipné, ale jen k smíchu. Seriál Snowpiercer v kostce. ()

netahlo 

všechny recenze uživatele

Zezacatku to bylo docela dobry, ale po nastupu ruznych LGBT a jinych mensin to bylo nekoukatelny. Snad takhle nebude vypadat kazdej serial v budoucnu. ()

Ledkodlaq 

všechny recenze uživatele

Pánové tvůrci vzali zajímavý sci-fi nápad, ten použili jako základ pro sociologické třídní drama a nápad zůstal jen základem, dál už se to neřeší a řeší se jen povětšinou nudné blbiny. Tím to, dle mého názoru, uvrhli do šedého průměru. Druhá část, která seriál zabíjí, jsou technické a fyzikální nedomyšlenosti, které dokáží zabít jakékoliv sci-fi. Podobně jako zpřítomnělí, kde udělají nářezový pilot, ale onen základ se dál vůbec neřeší a zase se řeší jen zmíněné blbiny. Škoda. Chápu, že není populární analyzovat techniku ve filmech/seriálech, ale nedá mi to, všude jsou dveře na čip, každý (kromě lidí z tailu) má svůj nastřelený čip, ale je problem v takto v náznacích moderním vlaku sledovat pohyb lidí? Pak, žádné kamery na chodbách, jen jedna před lokomotivou. Teď k chování lidí, to je velmi nelogické, i ve stresu, tím spíš, že například Melanie čistě a hladce řídí vlak 6 let a pak najednou udělá řadu nesmyslných bot? Přinejmenším divné. A věc poslední, když vlezete do vlaku bez jízdenky, vyhodí vás, tihle jedou načerno a chtějí dělat revoluci, protože se (ti s jízdenkou) v první třídě mají líp? To rozhodně stojí za rozbor na přednášce etiky. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Nápad super, v čele s J. Connelly i kvalitní obsazení, ale pro hvězdičku tomu asi chyběla větší propracovanost příběhu. Na mě asi moc moc jednotvárné, přímé. Ale tím nechci říct, že by se mi to nelíbilo. Naopak. Originální a dobře zpracované. ()

Jaro_slav 

všechny recenze uživatele

Čistý bílý jsou ti zlí a špinavý hnědý ti dobráci – to je dojem z valný části první série. Dost odpornej dojem, tak moc poplatnej době. A to začali točit před vším tím BLM humbukem roku 2020. Naštěstí se na konci ukáže, že ten hodnej černej to nemá tak úplně promyšlený, i když má cool dredy, a zlí bílí mu musej poradit – a celej ten zmrzlej svět je zase v pořádku. ()

dan4815 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mají štěstí, že nepatří pod České dráhy... Jak už u Netflixu bývá - silná proměnlivost. Zajímavé interiéry a... tím asi končíme. Herecké výkony jsou vcelku nevýrazné, vyjma některých postav. Je až trestuhodné ta přesládlost "zadáků", kteří se motivují naprosto debilními popěvky a motty. Zatímco první třída reprezentovala poměrně uvěřitelný svět vyšší vrstvy intelektuálů, nebo jenom šťastlivců s penězi, tak zadáci ztělesňovali se vším všudy plytký odpad. Zatímco jednotlivé třídy vcelku čitelně vyjadřovaly své trable, zadáci prahli jenom po nenávisti. Nic více, jen jsme se museli dívat, jak trpí, ale ve výsledku jsme neviděli, jaká zvířata mezi nimi byla. Jasně, kanibalové, ale to byla jenom chvilka. Nevěřím, že by se příliš nelišili od jiných tříd po těch letech strádání. Nečetl jsem knihu, ani jsem neviděl film, nemohu soudit, jak moc se drží předlohy, ale seriál není ani tak o třídních rozdílech a tužbách, a ve výsledku není ani o tom, proč tam všichni jsou. Je to jenom o tom, že zadáci se chtěli dostat k moci, protože byli utlačovaní, žádné další poslání. Žádné naznačování, co se dělo před vlakem, ani kde se vzal, ani proč vůbec funguje a na jaký pohon vůbec jede. Nic nevíme, seriál je příliš úzce spjat s myšlenkou - dostat se k moci. Ono by to fungovalo, kdyby to seriál bral vážně, jako GoT nebo House of Cards. SnowShit to bere béčkově - jen tak rychle, téměř na místě, zastaví vlak dlouhý mnoho kilometrů s kdovíjakou hmotností; jen tak se tam kde kdo dostane z jedné části vlaku do druhé, jen tak se tam někdo rozhodne o svém osudu a hraje každou půlhodinu na jinou stranu. Není to příliš uvěřitelné, nemám rád nereálnost v takovém typu seriálu. Postavy, děj i technické aspekty se berou na lehkou váhu, a už často cítím prvoplánovost některých situací. Uvidíme, co přinese druhá série. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seria 1: Nadpriemerny sci-fi serialik o tom, ako by mohli fungovat zbytky ludstva, keby ste tychto "vyvolenych" narvali do 1001 voznoveho, takmer sebestacneho vlaku a brazdili nim svet v dobe ladovej. Pacil sa mi uz starsi rovnomenny film. Toto prevedenie mu nerobi hanbu. Je to napadite, da sa zabavit, hoci su tu i slabsie pasaze. Charaktery a ich pohnutky su zaujimavo podane a nie plytke. Niekomu sadne, iny si bude klepat na celo. Mne sa to pacilo. 60% Odporucam. ()

Toka 

všechny recenze uživatele

Hele... Nebudeme si nic nalhávat, Snowpiercer je cheesy béčkový drama jako poleno. Ale ať se propadnu, jestli to není jedno z nejlepších. Možná to je má slabost pro dystopický postapo, možná je to kvůli tématické podobnosti s Frostpunkem. Možná je to kvůli určité podobnosti se zrušeným Stargate Universe, což jsem stále po deseti letech nepřenesl přes srdce. Ale abych vnesl i nějakou snahu o objektivní hodnocení, tak musím vyzdvihnout hudbu. Vibe jako ze Stranger Things dodává skvělou dramatickou atmosféru. Interiéry jednotlivých vagónů a kostýmy taky na jedničku. Kdo ale drží celý seriál na nohách, je Jennifer Connelly. Její výrazné obočí a grimasy se do její role hodí perfektně. Když už jsme u těch herců, ještě jsem byl příjemně překvapen Mickey Summer a samožřejmě Stevenem Oggem. Ten už chudák asi nikdy nemůže hrát normálního klaďase.. Kdo mi ale nesedí, jako většině, je Daveed Diggs. Jeho herecký výkon opravdu bída a ještě ke všemu mi k jeho obličeji a postavě strašně nesedí hlas. Buď jak buď, plné hodnocení je pravděpodobně trochu přestřelené, ale mě prostě celkově vzato Snowpiercer šíleně baví. ()

Reklama

Reklama