Reklama

Reklama

Ledová archa

(seriál)
  • USA Snowpiercer
Trailer 4
USA, (2020–2025), 30 h 58 min (Minutáž: 43–53 min)

Předloha:

Jacques Lob (kniha), Benjamin Legrand (kniha) (více)

Hrají:

Jennifer Connelly, Daveed Diggs, Mickey Sumner, Sheila Vand, Alison Wright, Iddo Goldberg, Lena Hall, Aaron Glenane, Mike O'Malley, Karin Konoval (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Planeta zamrzla a v obřím vlaku, který krouží po zeměkouli, se poslední lidé snaží bok po boku přežít v křehké rovnováze. (Netflix)

Recenze uživatele LND k tomuto seriálu (4)

Ledová archa (2020) 

Představa, že by se celý svět musel smrsknout na jediný vlak, je sama o sobě celkem drsná. Přesto se v první sérii jedná o generický netflixovský blender, jehož děj je roztříštěný na několik linek a ani jedna není příliš zajímavá. To se ovšem změní s druhou sérií a příchodem společného nepřítele. Sean Bean je ve své roli perfektní a celkově se jeho postava dost povedla. Spád, jaký to dostane v druhé polovině, je vynikající. V době, kdy moc nových věcí nevychází, jsem moc rád, že tady máme seriál, jako je Snowpiercer, 1034 cars long. ()

I bez svého tvůrce (2020) (S01E04) 

Za mě konečně pořádný díl, kde je nějaké napětí a akce. Děj se po předlouhém úvodu někam konečně hnul a jsem zvědav jak se bude vyvíjet dál. Bohužel ale stále neubývá přehnané a bezúčelné "korektnosti", či jak to nazvat, která celé dílo neskutečně sráží. Jako pardon, ale jestli jsou půlka vlaku homosexuálové, tak to asi ta populace dlouho nepřežije :D ()

Tak se točí dokola jeho svět (2020) (S01E08) 

Vůbec nechápu LJ, způsob uvažování té postavy jde asi fakt mimo mě. To, že jí šplouchá na maják, nepovažuji za adekvátní odůvodnění. Vzhledem k tomu, že její jednání uvádí do chodu skoro všechny dějové zápletky, tak bych čekal, že bude mít nějaký pevnější základ. Abych jen nekritizoval, tak příběh je pořád dost zajímavý a jsem zvědavý, zda se skutečně povede nastolit vládu pracujícího lidu. "Áčkový" seriál z toho asi nikdy nebude, ale je to fajn na relax. ()

Vlak žíznil po krvi (2020) (S01E09) 

Po kolejích jede nezastavitelný vlak a hrozí, že zabije pět lidí. Na vedlejší koleji, kam se dá vlak odklonit, je jen jeden člověk. Nedělat nic a nechat zemřít pět lidí nebo přehodit výhybku a zabít jednoho? Myslím, že někteří pasažéři na Snowpierceru mají po dnešku jasno. Výborný díl. ()

Reklama

Reklama