Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Během procesu s dívkou podezřelou ze spáchání vražd vyjde najevo něco překvapivého. Tillová slaví důležitý milník a Josie potajmu hledá Laytona. (Netflix)

Recenze (6)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pekne. Manipulacia so "sudnou mocou" sa nezvykne vyplacat...teda, ak sa na to samozrejme pride. Aspon tak tomu ukazali posledne mesiace u nas na Slovensku. Vyborna epizoda. Trochu divny bol kontrast medzi tym, co vravel "doktor" o spomaleni "prebudzania" z hibernacie a toho, ako rychlo prebudili "vlasaca". :) Tak, nemohli tusit, ze ano. Inak, vydarena a zabavna epizoda. Mrs.Willford musi riesit ozehave problemy. ()

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvality seriálu rostou. Myšlenka filmu a jednotlivé sociální rozdělení konečně dostává hlubší rozměr, stejně jako nám již známé charaktery. Jen tak dál. 75% ()

Reklama

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěr soudního procesu až moc předvídavý. Jinak dějová linka kolem Josie se dala zkousnout, ale trochu se bojím, že až se do tempa dostane Layton, tak půjde kvalita seriálu dolů. ()

DexMASTER094 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtý díl byl sám o sobě dobrý, ale tento je už někde úplně jinde. Jsem nadšen! Situace se nám nádherně mění a komplikuje. Navíc se potvrdily moje domněnky ze třetího dílu. Od teď už dobře víme, kdo je pan Wilford... ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Cestující LJ Folger (Annalise Basso) hraje na konzoli Nintendo Switch. To ale není možné, protože i když se děj odehrává v roce 2021, je to již 7 let, co jsou cestující ve vlaku, tzn. od roku 2013. Nintendo Switch vzniklo až v roce 2017. (Habansz)

Reklama

Reklama