Reklama

Reklama

Moje zprávy

(pořad)
Publicistický
Česko, 2018

Účinkují:

Jaromír Soukup (moderátor), Tomio Okamura

Obsahy(1)

První televizní zprávy tak, jak vám je nikdo jiný neřekne. (TV Barrandov)

Recenze (70)

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem tu psal, že zprávy na Nově a Primě jsou špatné. Tohle je však úplně nový level odpadu. Přikládám i srovnání ke zprávám na Nově a Primě a pokud jsem výše zmíněné hodnotil 15-ti a 10-ti procenty, tak tohle je opravdu na bodu mrazu. Tahle prazvláštní oneman show nelze hodnotit jinak nežli nulou. 0% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Už viac krát som natrafil pri znudenom prepínaní televíznych programov na reláciu "Moje správy", ktorá sa objavuje na obrazovke českej televízie Barrandov. Vždy som sa pri nej pristavil a započúval do nekonvenčných názorov, ktoré v nej prezentuje generálny riaditeľ Jaromír Soukup. V mnohom s ním do bodky súhlasím. Prekvuje ma, že našiel odvahu takto verejne hlásať myšlienky, ktorým sa zapredaný, manipulatívny mainstream zarputilo vyhýba. Hovorí pravdu, ktorej sa liberálni fašisti desia. Pán Soukup má moju podporu a sympatie. Počúvajte ho. *** ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím o co se snaží komici jako Pazderková, Pavlásek, Vychodilová, Měcháček, Hynek, Knor a další v pořadu Na stojáka nebo v Prima Comedy Clubu, když proti nim stojí tento bavičský gigant. Moje zprávy, to je panečku One man show a Stand up comedy v jednom ! Dnes poprvé jsem měl tu pochybnou čest sledovat Soukupa jak rozkrývá tajného vydavatele jednoho časopisu a musím uznat, že je to pan hérec. Od smíchu a chichotání co chvilku sklouzával k vlídnému vysvětlování aby i tupá masa jíž je pořad určen dobře chápala sdělované, po chvilce vša už zase pro změnu hřímal spravedlivým hněvem hrozivě zvedaje ukazovík, že v dalším dílu Zpráv všechno detailně rozkryje... Fakt prdka! ODPAD jak vyšitý, pochopitelně. ()

Beckett51 odpad!

všechny recenze uživatele

"Zprávy" aneb komentáře a názory jednoho pána, který si množstvím svých pořadů kompenzuje minimálně dvojnásobně menší množství něčeho jiného. Člověk by se nad tím aspoň zasmál, ale když už takovejhle cringe vidí po sto padesátý šestý, tak už ani ten smích nepřichází. Jen smutek a stesk po kanálu TV Regina, která nebyla sice o nic míň dementní, ale aspoň nevyužívala nemohoucnost důvěřivých a snadno ovlivnitelných lidí, kteří věří všemu, co pan Jaromír řekne... a podle toho to potom taky vypadá v našich komorách. ()

InJo odpad!

všechny recenze uživatele

Jaromír Soukup uvádí Moje zprávy Jaromíra Soukupa na Tv Barrandov Jaromíra Soukupa. O Jaromíru Soukupovi by se měly psát závěrečné vysokoškolské práce, neboť najít většího (a směšnějšího) egomaniaka se možná už nikdy nikomu nepovede... Konec komentáře k 248. pořadu Jaromíra Soukupa. ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Názory páně Soukupa mne nezajímají a je to jeho televize, tak ať si s ní dělá co chce a vysílá si třeba zrnění, ale tenhle pořad je nejen nezajímavý, ale pohříchu i pekelně nudný a vtipný ani nechtěně - zkrátka úplně k ničemu. ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Dejte už někdo tomu magorovi hadr na hlavu, nebo ránu palicí ať se vzpamatuje. Jako já si dokážu představit, že se miliardáři a mediální magnáti musí asi i dost nudit, ale tenhle sebestředný ocas prostě musí být v televizi od rána do večera, neustále vymýšlí další a další stupidní pořady z nichž většinu uvádí sám a sám je i pořádně kurví, protože moderovat neumí a mele jedno hovno za druhým. ()

fleker 

všechny recenze uživatele

Už to není takovej Kryton jako bejval, fakt se zlepšuje. Podle mýho je to jen otázka času, než ho přetáhne televize Nova, až ji koupí. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Třináctitisící pořad Jaroslava "Svěrací kazajky" Soukupa už hraničí s do nebe volající zemanovskou nehorázností.. Guilty, či unguilty, pleasure lobotomizovaných naznačuje současné alarmující rozpoložení tuzemské společnosti i politické scény.. Jako světlo na konci tunelu, rozhodnutí Rady pro televizní a rozhlasové vysílání navzdory, se jeví snad jedině historická náklonnost národa vůči defenestracím.. Pogrom na televizní žurnalistice v české kotlině nebere konce.. ()

Pink.Panther odpad!

všechny recenze uživatele

Kdykoliv ho zahlídnu přemýšlím koho že mi ten Jarda Soukup připomíná. A už jsem na to přišel. On je to nefalšovaný gerontofilní Barrandovský youtuber pro důchodce. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Zprávy pana Soukupa mě zajímají i baví. Podává je stylem, aby je pochopili všichni diváci, ne jen partička intelektuálů. A vybírá si zajímavé a důležité kousky. Kromě zpráv TV Barrandov se mi ještě líbí zprávy na Primě. Jinak nesleduji žádné, anžto bych blila. ()

radomiil odpad!

všechny recenze uživatele

vždyť Ti je nikdo nebere aneb první Opravdu debilní😫zprávy v tvSoukup ....či snad ráčíte vymaštěncův Shop i Auto ad.ad.ad. ()

Nach odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle nemá se zprávami vůbec nic společného. A ani kult osobnosti na tom nemůžete postavit, protože je to tak blbé až se člověk stydí i skrze obrazovku. Pseudomoderátor se snaží vyrovnat velikánům profesionálního moderování a mě je z toho do pláče. Jak kdysi říkal mnohem lepší moderátor a mudrc Werich: "Blb je blb, už když se narodil. A když umřel, umřel také jako blb, s tím se nedá nic dělat." Ano, na rozdíl od Soukupa jsou Werichova slova platná i dnes. Po slovech Soukupa minutu po jejich vyřčení neštěkne ani pes. Zcela výjimečné hodnocení: 0% (nikomu jsem ho dosud neudělil) ()

filmmovier odpad!

všechny recenze uživatele

Vztekající se a nadávající Mirda Soukup v JEHO zprávách uráží prakticky každého, honí si ego, zastává se Kačenky Brožové, rozdává moudra, nadává, honí si ego a tak pořád dokola... Už se mi ani nechce psát žádné vtipné komentáře, protože jsem z toho psychopata smutný. A on je smutný též. Protože JEHO zprávy jsou satirický pořad a on dělá satiru. A ta je tak vynikajicí, že ji nikdo nepoznal. Včetně mně. Jaromír se sice opravdu může svou celodenní pílí stát špičkovým moderátorem (cha cha), ale k satiře musíte mít vlohy. A tou nejdůležitější je vědět, co to satira je.Jediné, co na tom shledávám satirickým je to, že špičkovým moderátorům nadává do směšných komiků a pořady mimo svou televizi považuje za njestupidnější a nejzbytečnější ve všech možných vesmírech. Asi se nikdy neviděl v tej svej televizi. Procentuální hodnocení tohoto pořadu se nedá vyjádřit v žádném směru jakékoliv stupnice. A satira tohoto pořadu spočívá v něčem úplně jiném. V tom názvu - Zprávy? Kdeže. Kdoví, co ty bláboly pomatené a zcela šílené mysli vlastně znamenají. Doufám jen, že se o mně v některém svém pořadu Jaromír zmíní a vyzve mně třeba na souboj. ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

Monstrum v lidské schránce, kreatura neuznávající jakékoliv nastavené postupy, netvor, který si vymyslel vlastní formát všeho. To je Jaromír Soukup, penězi oplývající dno nikdy nevyveženého septiku............ ()

Reklama

Reklama