Reklama

Reklama

Adam Sandler: 100% Fresh

(pořad)

VOD (1)

Recenze (9)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"Oh Sandman that's too much!" I když to možná z hodnocení jeho filmů nevypadá, tak já mám Adama Sandlera hodně rád. Je to jeden z mých oblíbených komiků a vždy mě dokáže rozesmát. Jeho humor mi sedí. Tady je právě důležité zmínit, že je to můj oblíbený komik. A když už je film hloupý, tak to neznamená, že bych pak neměl rád jeho. A proto 100% Fresh je naprosto famózní. Je to Sandman v nejryzejší podobě. Jen jeho historky, vtipy a písničky. Vše zábavné, trefné a vtipné. Naprosto vynikající stand-up, který jsem si užil plnými doušky. Paráda! Fanouškům mohu jen doporučit. (88 %) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pohodový stand up. Sandlerov prejav je vtipný a správne dementný. Poteší cameo Schneidera aj pocta svojej manželke a Chrisovi Farleymu. Tie dodajú celej show správne emócie a určitú hĺbku, ktorá hraničí s výpoveďou. Alebo skrátka s niečím čo Sandler potreboval spraviť. Inak pesničky sú chytľavé a majú takú tu dementnú pointu alá Nohavica. Ale to hovorím len preto lebo som ešte nevidel výstup Billa Baileyho. Potešilo, lebo je to trochu iné a nie úplne tradičné. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Rozhodně se podařilo zachytit Sandlerovu živočišnost a tempo se kterým se na vás vtipy zuřivě budou valit je zběsilé. Průměrná délka vtipu nemůže být více než 30 vteřin a rozhodně v nich Sandmanovu dětinskost poznáte. Oceňuji jiný přístup k stand-upu, ale zároveň přiznávám, že dávám přednost delším frkům, které se k pointě dopracují postupně. Ale proti gustu žádný dišputát, je jich tam tolik, že si každý vybere. 65% ()

honelnik 

všechny recenze uživatele

Skutočnosť, že Adam Sandler má akúkoľvek kariéru je jedna z najväčších záhad 21 storočia. Vo filmoch ho absolútne nenávidím a jeho trápny humor má obchádza (a to sa v infantilných sračkach typu Family Guy vyválam vždy rád). Ale tento special je fajn. Sandler je proste týpek čo robí blbé vtipy a tupé pesničky, ale je v tom toľko úprimnosti, že to nemôžem nenávidieť. ()

tlesk 

všechny recenze uživatele

Taková naprosto nenáročná záležitost, kterou jsem si s přítelkyní pustil na Silvestra. Když člověk přistoupí na Sandlerův styl humoru (s čímž i u jeho komedií většinou nemám problém), a fakt, že jde o sestříhané části z různých výstupů. bude se smát jak hňup. V tom naoko stupidním humoru je totiž koňská dávka upřímnosti a takové té životní zkušenosti, kterou má většina z nás. Jo, a díky tomu zpěvu (který tvoří valnou část humorných point) je to zase trochu jiný stand-up. Za mě super. :-) ()

baclajean 

všechny recenze uživatele

Počas prvých 10-15 minút si treba na tento počin navyknúť a potom už to beriete ako veľkú zábavu. Oceňujem najmä tvorivé texty piesní a Adamov spevácky talent - je to svojské, no autentické a veľmi chytľavé. Je jednoducho skvelé, že (sa) dokáže takto baviť a predvádzať aj po 50-tke, a nielen v komédiách. ()

Majkowski 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler AKA Sandman se vrací ke svým kořenům, což opravdu rád vidím, protože už jsem, vzhledem k jeho filmům v posledních letech, pomalu zapomínal, že ten člověk umí občas být i vtipný. (80%) ()

Reklama

Reklama