Reklama

Reklama

Mercy Street

(seriál)
USA, (2016–2017), 10 h 37 min (Minutáž: 53–54 min)

Tvůrci:

David Zabel

Hudba:

David Buckley

Hrají:

McKinley Belcher III, Mary Elizabeth Winstead, Cameron Monaghan, Tara Summers, Wade Williams, Josh Radnor, Norbert Leo Butz, Gary Cole, Lauren Lee Denham (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(12)

Recenze (3)

Eluin 

všechny recenze uživatele

Vlastně docela milá podívaná, místy sice plná vaty, ale dívat se na to dalo. Co je ale nemilé, to je absence nějakého smysluplného konce, což je tedy pochopitelně dané politikou seriálů na více sérií, ale přesto to zamrzí. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Nezaujalo. Taková nemocnice Chicago hopes. Je obdivuhodné, kolika drobnýma příhodama v jedné vile dokázaly tvůrci zaplácnout padesátiminutový díl. Ale jako nechtěná protiválečná agitka to funguje. ()

Reklama

kjama 

všechny recenze uživatele

Jedná se o úžasný seriál zasazený do městečka Alexandria, Virginia, okupovaného vojáky Unie (1863). Do místní nemocnice přichází mladá žena v pozici vrchní sestry a snaží se uvést věci do pořádku. Moc se mi líbí čerpání z knihy Adventures of an Army Nurse in Two Wars a v seriálu vidíte, že opravdu jede podle skutečných událostí. Charaktery mají hloubku, kostýmy jsou až neuvěřitelně realistické. Oceňuji i urychlení děje ve třetí epizodě a to, že v druhé epizodě dostaly ostatní postavy více prostoru na úkor Mary Phinney. A poslední věcí, která je fajn je ta, že Luke Macfarlane konečně nehraje namistrovaného týpka, ale kluka s duší :). ()

Galerie (77)

Reklama

Reklama