Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nechvalně proslulý boss Salazar (Florin Piersic Jr.) byl dlouho svrchovaným vládcem nemilosrdného drogového kartelu v Mexiku. Když zradí kumpány a souhlasí, že proti nim bude svědčit, situace se dramaticky a drasticky mění. Kartel chce Salazarovu hlavu. Do Spojených států ho má bezpečně převést tým elitních agentů DEA. Velí mu drsný major Tom Jensen (Luke Goss) a jeho zkušený nadřízený John Harrison (Steven Seagal). Agenti DEA mají plné ruce práce a rychle se ocitají pod ostrou palbou. Zločinci a vrazi vedení nekompromisním zabijákem Brunem (Georges St. Pierre) napadnou hotel, ve kterém se Salazar ukrývá. Jejich cíl je jasný: zabít každého, kdo se jim postaví do cesty! (TV Prima)

(více)

Recenze (40)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Tým federálních agentů má za úkol ohlídat drogového bose Salazara (Florin Piersic Jr.), který bude jako svědek transportován do USA... Podle úvodních titulků a plakátu by se mohlo zdát, že je Steven Seagal hlavní hvězdou, ale není to pravda. Steven se do akce zapojí v úvodu při zátahu a v závěru s ním má souboj Georges St-Pierre jako Bruno Sinclaire. Čas mezi Seagal prosedí výslechem Lukea Gosse (major Tom Jensen). Zkrátka jde o regulérní vedlejší roli a Steven na place dlouho nebyl. Chris Whitelaw má v závěrečných titulcích kredit jako Stand-in for Mr. Seagal / "Seagalův záskok". V neuvěřitelně pomalých závěrečných titulcích filmu je uvedno, že vznikl v roce 2015. HODNOCENÍ 30% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Každý má svoju cenu. Dôležité je prísť na to, aká to je.“ Tradičná a typická seagalovka. Oproti iným (Obchodník z Číny, Zabijak Kondor) vcelku zručne zvládnutá. Obstojné akčné scény, obstojný Seagal. Scenár by som nehodnotil, je to proste presne to, čo očakávate od béčkarskej seagalovky za 7 miliónov z americko-rumunskej koprodukcie. Videl som už horšie. Slovenský preklad Zabite Salazara nekomentujem. Páči sa mi, ako Seagal drží strelné alebo chladné zbrane, ako nimi narába, ako sa správa pri taktických útokoch napr. v rôznych budovách. Vidno, že tomu rozumie. Poteší obstojný kasting (Luke Goss z dvojky Bladea, Georges St-Pierre z dvojky Kapitána Ameriku, rumunský ksicht Florin Piersic Jr.). ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Klasická Seagalovsko-Waxmanovská překombinovaná akce. S trochu nedostačujícím koncem. Ale i ten Seagal nakonec z té židle vstane a někomu rozbije hubu. Snad proto, že tu nehraje hlavní roli ho ani nenechali sáhnout na žádná prsa. Třeba mu to refundovali honorářem. Pořád se něco děje, záporáci jsou fajn, takže jo, klidně to dám někdy znovu. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Horší Seagalovka, lepší Gossovka. Zatím co Seagal dřepí prakticky celej film na prdeli, Goss se nás snaží uspat svou snahou o herectví. Nakonec “přiběhne” Seagal a všechny záporáky od sebe odráží svou nadváhou. Jeho pády na zem bud to nejsou vidět, nebo to za něj dělá hubenější kaskadér. Snaha o překvapivý konec mě ani nepobavila. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Je třeba zabít Seagala a nikoliv Salazara! Mno tak kde začít? Na úvodní akční sekvenci netřeba dlouho čekat, přijde chvíli po začátku a dokonce mě i celkem bavila, teda jenom ve scénách kdy kamera nezabírá kompletní postavu sádelníka, ale jenom jeho část a s tou brokárnou mu to i docela sedlo. Ovšem jak se před kamerou ukáže sám vypasenej mistr taktiky v celý svý kráse a navrch pěkně ve vestičce s full výbavou, tak jsem šel do kolen. Nevím či je to jenom můj pocit, ale zdá se mi jako by z každým novým filmem minimálně dalších 5 kilo nabral. Naštěstí už pak po většinu filmu neotravuje jenom sedí za stolem a filozofuje ve stylu : fucking, fucking, fucking... Tu závěrečnou bitku trefně popsal Lacike k tomu nemám co dodat. Bohužel i můj oblíbenec Goss se plácá z jedné sračky do druhé a jenom občas se vytasí z něčím koukatelným. Tady to nezachránila ani ta druhá půlka v tom obsazeným hotelu, byť je to mé oblíbené téma, ale vše je hrozně sterilní a nezáživné. Na druhou stranu víc by od tohoto tvůrčího týmu čekal jen blázen nebo nenapravitelný optimista.10% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Keď John Harrison (Steven Seagal) v závere filmu postupuje s jednotkou po schodoch v jednej scéne má holú hlavu, v ďalšej scéne a potom až do konca má už na hlave čiernu šatku. (johnsnow)

Reklama

Reklama