Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nechvalně proslulý boss Salazar (Florin Piersic Jr.) byl dlouho svrchovaným vládcem nemilosrdného drogového kartelu v Mexiku. Když zradí kumpány a souhlasí, že proti nim bude svědčit, situace se dramaticky a drasticky mění. Kartel chce Salazarovu hlavu. Do Spojených států ho má bezpečně převést tým elitních agentů DEA. Velí mu drsný major Tom Jensen (Luke Goss) a jeho zkušený nadřízený John Harrison (Steven Seagal). Agenti DEA mají plné ruce práce a rychle se ocitají pod ostrou palbou. Zločinci a vrazi vedení nekompromisním zabijákem Brunem (Georges St. Pierre) napadnou hotel, ve kterém se Salazar ukrývá. Jejich cíl je jasný: zabít každého, kdo se jim postaví do cesty! (TV Prima)

(více)

Recenze (40)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Tým federálních agentů má za úkol ohlídat drogového bose Salazara (Florin Piersic Jr.), který bude jako svědek transportován do USA... Podle úvodních titulků a plakátu by se mohlo zdát, že je Steven Seagal hlavní hvězdou, ale není to pravda. Steven se do akce zapojí v úvodu při zátahu a v závěru s ním má souboj Georges St-Pierre jako Bruno Sinclaire. Čas mezi Seagal prosedí výslechem Lukea Gosse (major Tom Jensen). Zkrátka jde o regulérní vedlejší roli a Steven na place dlouho nebyl. Chris Whitelaw má v závěrečných titulcích kredit jako Stand-in for Mr. Seagal / "Seagalův záskok". V neuvěřitelně pomalých závěrečných titulcích filmu je uvedno, že vznikl v roce 2015. HODNOCENÍ 30% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Každý má svoju cenu. Dôležité je prísť na to, aká to je.“ Tradičná a typická seagalovka. Oproti iným (Obchodník z Číny, Zabijak Kondor) vcelku zručne zvládnutá. Obstojné akčné scény, obstojný Seagal. Scenár by som nehodnotil, je to proste presne to, čo očakávate od béčkarskej seagalovky za 7 miliónov z americko-rumunskej koprodukcie. Videl som už horšie. Slovenský preklad Zabite Salazara nekomentujem. Páči sa mi, ako Seagal drží strelné alebo chladné zbrane, ako nimi narába, ako sa správa pri taktických útokoch napr. v rôznych budovách. Vidno, že tomu rozumie. Poteší obstojný kasting (Luke Goss z dvojky Bladea, Georges St-Pierre z dvojky Kapitána Ameriku, rumunský ksicht Florin Piersic Jr.). ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Je třeba zabít Seagala a nikoliv Salazara! Mno tak kde začít? Na úvodní akční sekvenci netřeba dlouho čekat, přijde chvíli po začátku a dokonce mě i celkem bavila, teda jenom ve scénách kdy kamera nezabírá kompletní postavu sádelníka, ale jenom jeho část a s tou brokárnou mu to i docela sedlo. Ovšem jak se před kamerou ukáže sám vypasenej mistr taktiky v celý svý kráse a navrch pěkně ve vestičce s full výbavou, tak jsem šel do kolen. Nevím či je to jenom můj pocit, ale zdá se mi jako by z každým novým filmem minimálně dalších 5 kilo nabral. Naštěstí už pak po většinu filmu neotravuje jenom sedí za stolem a filozofuje ve stylu : fucking, fucking, fucking... Tu závěrečnou bitku trefně popsal Lacike k tomu nemám co dodat. Bohužel i můj oblíbenec Goss se plácá z jedné sračky do druhé a jenom občas se vytasí z něčím koukatelným. Tady to nezachránila ani ta druhá půlka v tom obsazeným hotelu, byť je to mé oblíbené téma, ale vše je hrozně sterilní a nezáživné. Na druhou stranu víc by od tohoto tvůrčího týmu čekal jen blázen nebo nenapravitelný optimista.10% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Seagalovky musím hodnotit trošku mírněji oproti zbytku filmového universa. Koukat se na tohle dalo. Jen překvapí, že ti tvůrci snad myslí i na druhý díl :) 30% ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Já jsem vůbec netušil, že výrobci neprůstřelných vest pracují i na velikostech přesahujících 7XL Možná nějaká VIP zakázka po 5000kusech jen pro Segala aby mohl točit takovéhle žumpy ještě dvacet let a my jsme si mysleli, že tlustý není on, ale ta vesta,kabát,kožich nebo cokoli jiného co si vezme na sebe. O jeho obarvených vlasech na temnou čerň se ani nebudu zmiňovat...:-) Sledování dalšího snímku z jeho dílny mě opět fyzicky bolelo. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(25%) Tak a máme tu další Seagalovku. Rozhodně jsem se, na ní netěšil. Říkal jsem si, věrný Seagalův rejža Waxman je tu opět na scéně – to asi nedopadne dobře. Taky, že ne. Béčko jak na běžícím pásu dělané. Jediným plusem tu je, že tu máme poměrně velké množství akce. 2 akční sekvence jsou tu docela dlouhé, dost vyvraždovaček a i pár solidních soubojů. Steven tu má vyloženě jeden plnohodnotný souboj ve finále, který není špatný, ale mohl být lepší. Ostatní akční scény byly sice celkem dobře natočeny, ale ta obyčejnost, žádné nápady, prostě mě to ani sledovat nebavilo. Ostatní aspekty filmu jsou bezvýznamné. Příběh je totálně nudný, i bych řekl, že v mnoha ohledech až tak moc smysl nedává. Hudba nic moc. Herci nezaujali, Seagal tu je v úvodu a ve finále. No, mezitím se občas objeví jak tichá socha tázající se svého podřízeného u stolu na různé dotazy. Celkově to bylo strašně nudné a zdlouhavé béčko. Myslel jsem, že to mělo tak 4 hodiny a ono ne. Co k tomu mám víc psát? Vhodný příklad k velké většině současných béček. Natočit to za minimální rozpočet a už vůbec ne žádnou snahu. Neříkám, najde se dost dobrých béček, ale už to rapidně upadá. Nejvíc mě mrzí, že většinou u současných Seagalovek. Do toho ani ten Steven se už vůbec nesnaží. Vypadá tak znuděně, dokonce tak, že má vše u háku. Což mě mrzí, protože i jeho kritizované béčka od r.2002-2010 byly víc než slušné. Nyní se mu opravdu moc nedaří. Snad se příště objeví aspon v nějakém nadprůměrném filmíku na 3*. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Horší Seagalovka, lepší Gossovka. Zatím co Seagal dřepí prakticky celej film na prdeli, Goss se nás snaží uspat svou snahou o herectví. Nakonec “přiběhne” Seagal a všechny záporáky od sebe odráží svou nadváhou. Jeho pády na zem bud to nejsou vidět, nebo to za něj dělá hubenější kaskadér. Snaha o překvapivý konec mě ani nepobavila. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Klasická Seagalovsko-Waxmanovská překombinovaná akce. S trochu nedostačujícím koncem. Ale i ten Seagal nakonec z té židle vstane a někomu rozbije hubu. Snad proto, že tu nehraje hlavní roli ho ani nenechali sáhnout na žádná prsa. Třeba mu to refundovali honorářem. Pořád se něco děje, záporáci jsou fajn, takže jo, klidně to dám někdy znovu. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Zase dalsia Seagalovka v ktorej ma Seagal väcsi priestor na plagate ako v samotnom filme v ktorom sa na chvilu objavi v akcii na zaciatku a na konci a medzitym sa parkrat mihne v sede pri vypocuvani Luke Gossa. Zapletka je nezazivna. Vsetci tam chcu zabit nejakeho Salazara. Nazov teda neklamal. Akcie je relativne dost. Tvoria ju bitky a prestrelky. Na konci ma dlhu bitku s Georges St-Pierrom aj Seagal. Zacne sa jak vyzva do tanca. Po par krokoch si hodia sipku z prveho poschodia do postele. Len ta postel na zemi chybala. Potom sa otrasu a niekolkokrat pomaly naznacia, ze sa akoze mlatia. Zo zaberov zo zadu je jasne, ze sa bitky zucastnuje Seagalov dubler, ktory uz ma pomaly podobne vypracovany bachor ako Seagal, ale vdaka rychlejsim pohybom poznat, ze to nie je dôchodca Seagal. Proste choreo je mizerna a strih tiez nie je najprehladnejsi, takze cela ta bitka nestoji za nic. Nejaky slusny a hlavne dynamicky chvat v bitkach predvedie aspon Goss. Ale ako celok ani tie jeho bitky nestoja za to, aby ste si ich samostatne pustili na youtube. No a prestrelky? Nonstop tam vsetci predstieraju, ze strielaju a po chvili sem tam niekto z nich sebou sekne na zem akoze ho trafili. Vsetky vystreli a zasahy su hnusne CGI. Z nudy som si ich spomalene trochu prestudoval a zistil som, ze maju tak maximalne 10 (aj aj to bude asi prestrelene cislo) obrazkov iskier, ktore vlozia do zaberu, ked manik predstiera, ze striela a to je vsetko. A podobne to je aj zo zasahmi. Na youtube sa daju najst vypravnejsie amatersky filmy. Akurat v nich nehra hviezda z pred sto rokov Seagal a povedomy xicht Goss. Takze je to o chlp profesionalnejsie natocene ako tragedie Asian Connection a Sniper: Special Ops, ale je to rovnaka nuda. Skoda. Pritom trailer vyzeral z niekolkych chystanych Seagaloviek najlepsie. 1/10. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Nuda Nuda Nuda. Seagal hraje agenta, který vyslýchá, provádí rekonstrukci události a mihne se asi ve dvou akčních scénách. Snaha o lepší scénář, proti posledním Seagalovkám se nedá upřít, včetně pokusů o zvraty, ale bohužel je tu tolik nudných dialogů, že člověk odpočítává čas do konce. Akce je pořád stejná a možná na konci to docela ujde. Hvězdička navíc za GSP, bylo vtipné vidět UFC champ, jak dostává od takového cvaldy......3/10 ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

A náhodou vůbec né tak špatné jak se povídá. Je to akční je to zase trošku zamotanější. Steven tady hraje druhé housle, ale je v celém filmu prostříhám docela často takže bych to nák nehrotil. By mě zajímalo jestli by se Štefan oběvil ve filmu na 5 vteřín jestli by to tady rádoby kritici považovali za Seagalovku. Tohle je totiž spíš Grossovka. Akce je v celém filmu dostatek.... dá se říct, že se pořád něco děje. Steven nehraje úplně špatně a po delší době jsem mu věřil i nákou tu rvačku. Samozřejmě když příjde na plac velký Steven začne se sestřihávat o stošest a všichni tak nák víme proč. Ale někdy to bylo zbytečné páč von ty akční scény dělal někdy i sám do pytche ! Tenhle rok je to společně s Code of honnor to nejlepší co Steven vyprodukoval. Ale Killing Salazar hodnotím ještě o kapánek výš. Takže když to zahrnem a zhrnem....... na jedno deštivé odpoledne je to v pohodě. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal se také vrací v celkem fajn formě, snad i proto, že většinu doby sedí za stolem. Jasně, je to jednoduchý scénář, ale jsou zde docela dobré postavy, ať už v podání Luka Gosse nebo Florina Piersice Jr. Asi tušíte, jak to dopadne, ale mě to nebránilo si užít akční scény a stále dobré Seagalovo bojové umění. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

No bieda, bieda tie nove seagalovky, fakt ako dej to nemalo, herecke vykony priserne /sak ved seagalovka, no/ a dialogy su uplne spatne a od strednej casti filmu nepocuvatelne. Skoda, Seagal je uz len matny odtien svojej niekdajsej slavy, toto dalsi film - prispevok do jeho zumpoidnej filmografie : 0 % ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak po půlhodině vypnuto.Scéna,kdy zcela zapoměl na svou parťačku,nebo spíš kolegyni,to mě poser.Děs.10%. ()

AD P 

všechny recenze uživatele

Seagalovka, ktorá tentokrát ani nie je tak o Seagalovi . V tomto prípade na osoh veci ! Je to docela pozerateľné a Goss i GSP dačo predvedú. Škoda len že finále musí mať pre seba zase "Big Steven". Ten dá GSPierra bez problémov zase dole. ! No na taký skutočný zápas by sme sa určite mnohý radi pozreli či by sa Steven ešte vôbec stihol pohnúť, alebo by doslal KO behom prvej minútky od Georgesa ? ! ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

strasny..ten steven je fakt uz tragickej..jeste ze tam skoro vubec neni (zacatek,konec) chudak gsp..strasny strihy v akci a bitce..hruza..no a ten konec je hrozna chujovina..takovej ten idealni film nekam na tv barandov se strasnym dabingem, kterej stejne nikdo moc neuvidi a kdyz jo..tak na nej hned zapomene.. ()

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Potreba Majstrovej postavy (áno, tak som práve nazval Seggela) v tomto filme je asi ako makové lízatko. Začiatok vyzerá klasicky, ako ďalší akčňák v podaní Majstra (píšem s velkým M, lebo je to majster bojových umení), lenže potom ho film na veľmi dlhé minúty uprace do kancelárie za porno kameru...teda pardon...kameru a stane sa z neho na 3/4 filmu kancelárska krysa, ktorá len vypočúva svojho podriadeného. Keď si už myslíte, že v tomto filme je Majster najviac zbytočný z celej svojej bohatej filmografie, majster sa postaví od stola, vypýta si dva 6-členné tímy (z toho máte až zimomriavky keď to povie - tá predstava že sám ide konečne tiež niečo spraviť vás doslova vzruší a to myslím teraz naozaj) a v štýle koblihy s nadváhou si dá jeden inteligentne minimalistický "fajtík" s protivníkom s ľahkosťou jednohubky pri raňajkách. Mám dve teórie prečo celý čas len sedel u stolu a nehýbal sa. TEÓRIA1: Zrejme už sa nevládze hýbať, ale producent je jeho švagor a tak ho obsadili z úcty k nemu aspoň do takejto role, aby mu dali zarobiť. TEÓRIA2: Rátalo sa s ním ako s hlavnou postavou, ale pri natáčaní prvej scény sa zranil a tak počas jeho rehabilitácie, kedže je producent jeho švagor, mu ušili na mieru aspoň nanovo vymyslenú rolu kancelárskej krysy, aby nedošiel o kšeft. Ku koncu, keď bol schopný chôze, s ním potom dotočili jednu light akčnú scénu na oko diváka alá "som korytnačka s krunýřem spredu aj zozadu." Ja proste seagalovky z roku 2016 milujem! ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Prečo sa B-čkový film hrá na niečo, načo nemá? Prešpekulovaný dej, skoro stále nejaká prestrelka, pekné fajty, pekné ženy. Ale ja od segalovky chcem priamočiary výplach, s viac fajtami, s viac výbuchmi a minimálne ruskou mafiou. Nvm, tvorcovia skúsili niečo nové, skúsili prekvapiť diváka a priniesť do segalovky špekulanctvo. Ale ozaj toto chceme? 2 z 5 ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Seagal toho vlastně moc nepředvede. Hlavním hrdinou je Goss. Ten je sice docela fajn, ale zbytek osazenstva je tragédie. No snaha o záhadnost tvůrcům taky dvakrát nevyšla. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Steven v ďalšej zápornej úlohe. Okolo neho céčkoví herci na čele s Lukeom Gossom a totálne ale totálne zbytočne kastingovaný ale pritom ani spolovice nevyužitý Georges St-Pierre. ()

Reklama

Reklama