Mark Drury TaylorKamera:
Michael Marius PessahHrají:
Jenna Ortega, Martin Martinez, Leonor Varela, David Arquette, Rhea Perlman, Tom Arnold, Terry Moore, Galen Howard, Frank Gallegos, Eddie Alfano, Massi Furlan (více)Obsahy(1)
Flora je skvělá cirkusová slonice, která toho hodně umí. Přišel ale její čas, už nedokáže předvádět své umění a měla by jít do zvířecího důchodu. Majitel cirkusu ji chce nechat uspat. Jeho čtrnáctiletá dcera Dawn to ale nechce dopustit a v noci se s ní vykrade pryč, aby ji odvedla do sloní rezervace. Mají před sebou těžkou cestu, dlouhé kilometry lesem, divokou řeku, lovce slonů a strach, že to nezvládnou. (JOJ Cinema)
(více)Recenze (3)
Já mám filmy o zvířatech i o slonech rád. Ano, je to pro děti, ano zloduši jsou tupí a trapní, ale jinak to celkem ujde. Kvalit Dumba, ani Vody pro slony xto zdaleka nedosahuje, ale i tak je to celkem milý film...50% ()
Nie len slon, ale nadväznosť scén a konanie postáv sa dalo v scenáristovej mysli na útek. To že je to pre deti, neznamená, že to musí byť jednoduché a tupé. Toto žiaľ je. ODPAD! ()
Vcelku milý film o dobrodružství a zdolávání přírody, o důvěře, ale v prvé řadě o naději. Byť má hned několik nedostatků, např. v až naprosto kýčovité bezduchosti lovců (která ale k rodinným filmům už asi zkrátka patří), ale celkově v podobě slabšího scénáře, vyzdvihnout si rozhodně zaslouží prakticky většina záběrů s nádhernou scenérií a poměrně decentní herecké výkony, včetně toho zvířecího. Nemějte ale nijak zvlášť velké očekávání, jelikož se jedná o zcela průměrný film, který nijak nenadchne, ale rozhodně neurazí – pro lepší náladu nicméně tak akorát. ()