Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Flora je skvělá cirkusová slonice, která toho hodně umí. Přišel ale její čas, už nedokáže předvádět své umění a měla by jít do zvířecího důchodu. Majitel cirkusu ji chce nechat uspat. Jeho čtrnáctiletá dcera Dawn to ale nechce dopustit a v noci se s ní vykrade pryč, aby ji odvedla do sloní rezervace. Mají před sebou těžkou cestu, dlouhé kilometry lesem, divokou řeku, lovce slonů a strach, že to nezvládnou. (JOJ Cinema)

(více)

Recenze (3)

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Nie len slon, ale nadväznosť scén a konanie postáv sa dalo v scenáristovej mysli na útek. To že je to pre deti, neznamená, že to musí byť jednoduché a tupé. Toto žiaľ je. ODPAD! ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Já mám filmy o zvířatech i o slonech rád. Ano, je to pro děti, ano zloduši jsou tupí a trapní, ale jinak to celkem ujde. Kvalit Dumba, ani Vody pro slony xto zdaleka nedosahuje, ale i tak je to celkem milý film...50% ()

Arigato 

všechny recenze uživatele

Vcelku milý film o dobrodružství a zdolávání přírody, o důvěře, ale v prvé řadě o naději. Byť má hned několik nedostatků, např. v až naprosto kýčovité bezduchosti lovců (která ale k rodinným filmům už asi zkrátka patří), ale celkově v podobě slabšího scénáře, vyzdvihnout si rozhodně zaslouží prakticky většina záběrů s nádhernou scenérií a poměrně decentní herecké výkony, včetně toho zvířecího. Nemějte ale nijak zvlášť velké očekávání, jelikož se jedná o zcela průměrný film, který nijak nenadchne, ale rozhodně neurazí – pro lepší náladu nicméně tak akorát. ()

Reklama

Reklama