Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když šílenec unese malého chlapce a nacpe mu spoustu výbušnin, vzepře se Ray svému nadřízenému a vezme věci do vlastních rukou. Začíná souboj s časem, v němž musí zachránit nevinné dítě. (Filmbox)

Recenze (16)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tupej film ve kterým je nedostatek akce, nedostatek bitek, nedostatek střílení a vůbec nedostatek všeho. Zato nechybí další necharizmatická držka v hlavní roli jejíž jméno během pár minut zapomenete. Půlhodinu jsem tomu dal šanci, pak už jsem to jenom přetrpěl do konce a kupodivu u toho nezdechnul takže 15% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Wrestleři sobě. Tenhle akční snímek se ani trochu nesnaží přijít se špetkou něčeho nového. V podstatě jen průměrnou formou zopakuje všechno známé z jiných béčkových akčňáků. A to je chyba. Dokonce film podezřívám, že scénář ležel kdesi zapomenutý v šuplíku Stevena Seagala, v dobách jeho největší slávy se nestihl realizovat. Nasadil se krasoň Dolph Ziggler, šampion WWE, jinak známý i coby Nick Nemeth, je tedy hezké, že tvůrci mysleli i na masturbační nároky divaček, který je značně v bitkách nepřemožitelný, hrál fajn. Kupodivu akce je fádní, největší atrakcí filmu je závěrečná automobilová honička policejního dua s autem plným Rusáků. Ale ani tu neshledávám příliš extra natočenou. Samotná zápletka o malém chlapci omotaném výbušninou kdesi na neznámém místě, přičemž ruský iniciátor této pomsty je po smrti a jako jediný věděl, kde se ohrožený chlapec nalézá, by skvěle zapadla jako epizoda do krimi seriálu na odpoledne, z celovečerního hlediska to nemá grády, nevzkypí to krev. Méně náročný divák určitě přijde na chuť dobrému hereckému obsazení. Katharine Isabelle je sice s detektivním odznakem spíše sexy než uvěřitelná, ale je zde i Glenn Jacobs zvaný Kane v kladné roli policejního kapitána, přičemž sympatické obsazení kompenzuje značnou ohranost scénáře. Hlavní hrdina je suspendován, nevyrovnal se s tragickou smrtí svého synátora, masturbuje nad Valerií Kaplanovou a tak dále. Prostě ohranost maximální. John Stockwell a spol. vsadil tentokrát na rutinu. A tak jeho snímek nepřináší nic, co by divák neznal z akčních filmů spřízněné kategorie. Pro někoho může být toto zopakování Matkou akčnosti. 5/10 ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

No, taková popcornovka, když zrovna nedávají žádný wrestlingový zápas nebo horror s Katharine Isabelle. Před pětadvaceti lety, s Van Dammem v hlavní roli, by si ten film možná někdo pamatoval i po dvou letech. Dneska tohle ve vaší paměti zůstane snad pár dní, pokud fandíte wrestlingu díky zástupu wrestlerů nebo máte rádi Katharine díky jejímu kroutění zadkem. Já patří do skupiny číslo... 2.5* ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek, který si jede hezky v klasické šabloně, kterou se nesnaží nijak měnit. Je to thriller, ale neuvidíte nic drsného, protože to by mohlo divákovi ublížit. Stačí, že je zde dítě, které na sobě má bombu. Jenže není špatně, že vás snímek nedovede vůbec ničím překvapit a vy to od začátku víte? Na ten průměr se to nedostalo. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme novej film s Dolphem, ale nikoliv Lundgrenem, ale Zigglerem (alias Nickem Nemethem), o kterým jsem nikdy neslyšel, protože na wrestling nečumím. No moje chyba, protože novej Dolph je jako zápasník mnohem lepší herec, než jiný týpci, co dělají herectví na full time. Každopádně, i když tohle béčko není nic světobornýho, dobře se na něj kouká. Stockwell je talentovanej režisér a o scénář se dokonce postaral Richard Wenk, co napsal Equalizer nebo novou verzi Sedmi statečných. I když je myslím jasný, že tohle pro něj byla jen taková bokovka, co sfouknul za víkend. Film je z produkce Wrestlingový Federace, taže tu uvidíme i další známou mlátičku Glenna 'Kanea' Jacobse, kterej sice hraje obstojně, ale žádný bitky tu překvapivě nepředvede. Suma sumárum, zábavná jednohubka u který mě potěšily neokoukaný ksichty. Netvrdím, že bude ze Zigglera novej The Rock, ale jako sympatickej béčkovej bijec má myslím kariéru víc než perspektivní. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

WWE tak ako slubila, tak aj robí. Chrlí jeden film za druhým. No film. Niečo čo stojí peniaze, točí sa to na kameru, hrajú tam Bčkoví herci a zápasníci a občas nejaká tá Slovenka. Niektoré počiny sú fajn, tento to ale nie je. Trápne, smiešne, chaotické. Nie. 1 z 5 ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slabučké béčko. Nie nepozerateľné, ale slabučké. Pritom Nick "Dolph Ziggler" Nemeth je celkom sympaťák a Glenn "Kane" Jacobs s vlasmi je stále väzba, len ho nevyužili tak, ako by bolo treba. Inak mám WWE produkciu celkom rád, sú to slušné oddychovky, za posledné roky napr. skvelá séria Marine, ktorá začínala s fenomenálnym Johnom Cenom, pokračovala slabým Tedom Dibiasom, aby svoje najlepšie roky a v podstate štyri časti viezla na úspechu extrémneho sympaťáka Mikea "The Miz" Mizanina. Podobne na tom bola aj séria 12 kôl, kde sa opäť najprv rozbiehal John Cena a nasledovali ho Randy Orton a Jonathan Good. Ale toto moc nevyšlo. Na druhú stranu je Nick "dobrá držka", takže niečo by som si s ním ešte rád pozrel, ale obávam sa, že to skončí rovnako ako s niektorými menovanými, ktorí natočili po jednom filme a dosť, resp. zbytok nestál za nič. ()

kolemjdouc odpad!

všechny recenze uživatele

Jak píše dole uživatel Wacoslav1:tupej film.Klasika. Něco vyštrachat na Rusko,chaos kde je hodně lidí,přestřelky a polda s osobními problémy a nakonec happy ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Klasické B-ko, pre mňa osobne s dosť neznámym hlavný hrdinom (N. Nemeth) a fakt peknou herečkou K. Isabelle. Celá koncepcia celkom dobre zvládnutá, ale dosť predvídateľná. Každopádne jeden z tých lepších priemerov, s ktorými so sa v poslednom čase stretol. Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Výhodou, inak tupého snímku, je pomerne obstojný scenár. U postkomunistických divákov vždy zaberie ruský syndróm, všetko rýchlo odsýpa a na trápne momenty tak nezostane veľa času. Nič svetoborného sa v oblasti herectva, akcie či zážitkov nekoná, no stále mám pocit, že je to lepšie než iné podobné veci. Netušíte, či to má na svedomí Wenk, ktorému Rusi niečo museli spraviť. Celý film má pomerne civilné lokácie, vyšetrovaniu sa aj dá veriť, ak pominiete ten chlapský postoj hlavného hrdinu - vkročím - vymastím - všetci mi všetko povedia a tak. Nemožno mať pri tomto filme iné než nulové očakávania, no po zhliadnutí veľmi jemne konštatujem, že je to produkcia pri ktorej sa dá vydržať do konca. Na povrchu tak ostane len jemná mizernosť mimochodom s veľmi zlou hudbou a soundtrackom. (videné 18.03.2018, BDrip) ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Velice na pohodu béčkový počin, kterej Zigler zvládl naprosto v klidu. Jasně, pokud vám Wrestling není cizí, je to určitě plus, protože se může stát, že uvidíte vaše oblíbence na obrazovce a to se počítá. A zas tak tupý to nebylo, ucházející akce, které bylo relativně dostatek. Zdrhá se tu v aréně, z policejní stanice, bitka v autě a stopáž není přehnaná, takže čas uteče a nuda nepřichází. Já jsem v tomto neviděl žádný problém. ()

Neklan006 

všechny recenze uživatele

Ano, smrt čeká, můžete u toho umřít nudou. Škoda, že aspoň toho "sympatického" hlavního hrdinu nezabili, to bych přidal ještě hvězdu... ()

VelkyMrB 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem měl pocit, že půjde o dobrý akční film, ale vylezl z toho jen další díl nějakého amerického kriminálního seriálu. Film si držel tempo a stopáž 90 minut bohatě stačí. Filmové klišé tu smrdělo už od počátku. Hlavní hrdina je suspendován, ale proti vůli ostatním se snaží případ dokončit. Jeho parťák je úplně k ničemu a vše jen kazí. Než se dostaneme do finále, tak nám hrdinu zavřou, protože to na něj někdo hodil a bla bla bla. I když všechno dobře dopadlo, tak budu mít stejně doživotní následky z počítačových efektů. Bože to zelené plátno při jízdě v autě mě bude strašit ve snech. Nebo závěrečný výbuch byl k popukání. Každopádně bojové sekvence filmu jsou skvělé. A inteligence policajtů na policejní stanici je úchvatná. tolik záporných čísel jsem pohromadě ještě neviděl. ()

Reklama

Reklama