Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sofia Martin (Jearnest Corchado) je horkokrvnou tínedžerkou s magnetom na maléry. Posledný si vyrobila v škole, keď sa zastala svojej mladšej sestry Amelie (Bella Stine). Trochu to však prehnala a sudca jej naparil polročné domáce väzenie. To všetko v čase, keď v ich malom ospalom mestečku začínajú miznúť deti. Nudiaca sa Sofia si kráti čas špehovaním susedov, pričom zistí, že správanie jedného z nich sa zdá byť obzvlášť podozrivé. Vyzerá to tak, že záhadný sused a zmiznutie detí vzájomne úzko súvisia. Netuší však, že realita je oveľa desivejšia než jej najtemnejšie predstavy. (beso74)

(více)

Recenze (9)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Naivná a hlúpučká rozprávočka o škaredom, zubatom, zlom bubákovi s vrecom, ktorý unáša neposlušné deti do svojej jaskyne, aby si ich potom dal na večeru. A presne sa to aj hodí pre generáciu okolo 10 rokov. Pozerať sa na to dalo, keďže televízna Syfy produkcia už vytvorila aj omnoho horšie "horory". Je to približne na úrovni predchádzajúceho Sullivanovho Sandmana, ktorý pokladám za rovnako podpriemerný. Či to stojí aspoň za zabitie času je už na zvážení, podľa mňa ani nie. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

No nečekal jsem nic ale jsem spokojený, Cucuy není úplně špatně provedený ale má své kouzlo. Herecky je film výborný a má místy i jemně nepříjemně mrazivou atmosféru. Jeto sice slabší horor ale ve směs jede rychle a příběh prostě zapůsobil, takže je hodně v pohodě, ano boogys mohl být děsivější ale na slušný film to stačilo. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Cucuy je odpovědí na otázku co se stane, když zkřížíme To (potvora unášející děti a držící je v kanále nebo jeskyni) Disturbii (holka s náramkem co si myslí, že její soused něco tají a sleduje ho dalekohledem) a Krampuse (vzhled potvory a to, že unáší pouze zlé děti a má pytel kde si je dává). Ono celkově tady za originalitu nebudou žádné jelikož vše už jsme viděly (video s sebevraždou kde nabádají ostatním k tomu, aby to udělala bylo v Odebrat z přátel) a většinou lépe na druhou stranu v tomto roce nás přesvědčily, že to jde i hůře (Slender Man). Největší mínus je bohužel v absenci gore a pohádkovém konci (ty dušičky na konci jak levitují připomínají to co vylezlo z Trolů v Za Všechno Může Ernest). Optimálně je to na úrovni https://www.csfd.cz/film/418426-skryte-zlo/komentare/ a lepší jak https://www.csfd.cz/film/481510-the-midnight-man/komentare/ o Slender Manovi nemluvě. ()

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Bubák cucej a jeho pytel na děti vypadal zpočátku děsivě, ale po bližším kontatku spíše komicky, ale musím říct, že si to chvílemi drželo i slušnou atmosféru, tak jako herečka Jearnest. Dávám 50% ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Velmi slaby a nudny horor o strasiakovi,ktory unasa zle deti,mozno keby sa toho chopil nejaky zrucnejsi reziser,tak vysledok by bol iny,no toto spracovanie mna nenadchlo,jednu hviezdicku dam za masku Cucuya a druhu za snahu...:-) ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Na pomery Syfy Channel prekvapujúco podarený kúsok. Základom celého príbehu je hispánska odnož bubáka, ktorým sa už niekoľko stáročí strašia neposlušné detváky v krajinách Latinskej Ameriky. Cucuy, ako túto bytosť familiárne volajú, má vcelku náročnú pracovnú náplň, chodí si od mesta k mestu a do svojho vreca zbiera malých neposlušných lapajov, aby si ich odniesol do svojej jaskyni, kde si na nich neskôr pomaškrtí. Aby to nemal príliš jednoduché, do práce sa mu pripletie zvedavosťou obdarená tínedžerka Sofia, tohto času vo výkone domáceho väzenia, pykajúca za uzemnenie miestneho policajta. A tak si dlhé chvíle kráti ďalekohľadom, ktorým očumuje susedov. Zvláštna zmes Disturbie a Krampusa so všadeprítomným hispánskym nádychom má celkom zaujala, scenár síce nie je niečo, čo by sa dalo porovnať napr z Usual Suspects a herci asi tohoročné Oscary nevyhrajú, ale aj napriek tomu to zas neje bezduchá zlatanina s množstvom hysteriky pobehujúcich nehercov. Osobne sa mi tá rodinka Martinovcov páčila, a ani tá zápletka nebola úplne najhoršia. Niečo mi hovorí, že Cucuy ešte úplne svoje vrece na stenu nepovesil... ()

v0jt1s3k 

všechny recenze uživatele

Celkem slušná atmosféra, kamera atd. Ale, co je fakt zlé, tak jsou herecké výkony. Ta míra přehrávání hlavní hrdinky to ke konci činila skoro nesnesitelným k dokoukání. Celkovou demenci chování postav ani zmiňovat nebudu ()

Reklama

Reklama