Reklama

Reklama

Na Stojáka v kině

  • Česko Na Stojáka v kině: Zepředu i zezadu (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nejzábavnější podzimní nabídka kin proběhne Na Stojáka a v úplně novém exklusivním formátu 17D. 17 debilů a mikrofon. Parta komiků Na Stojáka připravila jeden jediný a nikdy neopakovaný speciální a úplně nejvíc unikátní večer nabitý humorem, natočila ho a teď uvádí na velkých plátnech do kin jako Na Stojáka v kině. Vtipy, které jste ještě neslyšeli, fóry připravené speciálně pro tuto příležitost, témata, která čekala na správný moment, pohotovost komiků s rychlostí blesku a doslova na milimetr přesné a dokonale časované pointy. Začínali z ničeho v době, kdy stand up v České republice neexistoval, na první konkurzy chodilo deset diváků, kteří zároveň byli i účinkujícími, prošli castingem, generálkou, natáčením, pak přišli první vystoupení v malých klubech pro spoustu kamarádů, kteří přivedli první diváky, pak přišli větší kluby, větší sály, vyprodaná vystoupení, a dnes? Dnes je Na Stojáka největší a nejznámější stand up formace v České republice, která má přes 200 živých vystoupení ročně, a nyní máte možnost i v kině zažít neopakovatelnou a neskutečně úžasnou atmosféru stand upu. Proč? Protože vůbec první formát stand up comedy v Česku známý pod hlavičkou Na Stojáka v příštím roce slaví 15 let. Kdo jiný by měl jako první přinést stand up do kin? Správně, ti nejznámější, nejstarší, největší a nejvtipnější stand up komedianti v Čechách. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

Na stojáka jsem nikdy neměl moc v oblibě, hlavně Pazderková mě vytáčela do vrtule, její humor je silně ubohý. Humor mi přišel dobrej jen od 10-15% vystupujících komiků, zbytek bylo šílené fiasko. Co ovšem bylo horší než vystupující - záběry na ty idioty v publiku, co se řežou smíchy i při tom, když se komik na podiu nadechne.

 

Když nad tím tak přemejšlím, podobné to je i u Partičky. Tenhle pořad by byl fajn, kdyby měl jen maximálně pět dílů a nemoderoval to ten debilní slovák Dano Dangl, co se tlemí tím svým smíchem bez zubů každé hovadině, co ani není vtipná a řeže přitom rukou do stolu... člověk by se zasmál, ale když vidí tohle hovado, radši přepnu.

Uživatel Maniax smazal svůj příspěvek.

Joners

Joners (hodnocení, recenze)

Koukat se na Na Stojáka na internetu mělo velkou výhodu v tom, že člověk se koukal jen na komiky, kteří mu přišli zábavní. Takhle bych musel polovinu komiků přetrpět.

Uživatel Maniax smazal svůj příspěvek.

ESNYR

ESNYR (hodnocení, recenze)

Pokud by zaplatily oni mě, abych na tohle šel do kina (a ne naopak) tak bych to zkusil.

Těším se až do kina budeme chodit na Youtuberské letsplaye z her a nebo záznamy poslanecké sněmovny.

Reklama

Reklama