Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oblíbený zpravodajský pořad čelí krizi, když zničehonic plní hlavní titulky. (Apple TV+)

Recenze (11)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první epizodě se zařadím mezi ne úplně přesvědčené diváky. Příběh mě zatím příliš nezaháčkoval, myslel jsem si, že půjde i o nějakou tu novinařinu, ale zatím jsem na žádnou nenarazil. Asi jsem očekával něco ve stylu The Newsroom, takže zatím váhám. Ovšem herecké výkony byly moc fajn, proto lehký nadprůměr. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fenomenalne herecke vykony Reese a Jennifer!!! Ak by do serialu obsadili nejake nezname herecky, asi by som si ho nezapla, ale zapacilo sa mi to a budem pozerat dalej. Ma to svizne tempo, zatial predvidatelny dej, ale nenudi, skor zaujme. Reese a takisto Jennifer hraju ako o dusu, na 100%, klobuk dolu. (plat 2 miliony USD za epizodu??? panecku, su to velke hviezdy). Reese tu ma dobre zmenene vlasy, take spestrenie po vsetkych tych blond a Jennifer tiez mohli zmenit uces, lebo uz asi desatrocie ma presne rovnake vlasy, to len tak na okraj. A bolo mi luto, ze chudinka Alex musi vstavat o 3:30 a davat si energy drink a tiez mi bolo luto tej rozbitej telky. Hodnotim zatial 4*, ale nevylucujem, ze postupne odo mna The Morning Show dostane plny pocet, herecke vykony uz spomenutych dam boli 5hviezdickove, Carell tiez dobry. ()

Reklama

joker30 

všechny recenze uživatele

Já ti nevím Karle, dám tomu ešte jeden diel a uvidím. Zatiaľ žiadna sláva, aj keď Jennifer si to ide v slušnej forme... ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Hodím si sem takovej krátkej komentář k prvním třem epizodám: Prozatím to na mě působí spíš jako lehoučkej dotyk toho, čeho by TMS mohla dosáhnout. Všech závažných témat se dotýká jen tak zlehka a mimochodem. Chybí tomu podle mě opravdu ta poctivá novinařina, o které seriál mluví, ale doposud ji neukázal. Na druhou stranu je seriál narvaný výtečnými hereckými výkony. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama