Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Plán otřást UBA je v pohybu a pro The Morning Show nastává osudný den. (Apple TV+)

Recenze (11)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finální epizoda první sezóny mě dost nemile překvapila. Nemuselo by to být špatné, kdyby tam nebylo tolik chudáčků. Mitch byl chudák, protože se cítil být nespravedlivě obviněn, Hannah byla chudák, protože ve svém věku přemýšlela jako naivní dvanáctka, Chip byl chudák, protože bonzoval, aniž by ho za to někdo ocenil a všichni v TMS byli chudáci, protože je postihla další srdcervoucí ztráta. Ještěže to zachraňoval Cory Billyho Crudupa. ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Finále bylo zklamání. Anti-klimatické. Tedy, ano, ono tam bylo spoustu napínavých momentů, atmosféry bylo až až, ale bylo to plné očekávaných zvratů. Rozhodně, myslím si, to šlo udělat lépe. Trochu si to finále víc užít, věnovat tomu hlavnímu více než jen poslední čtyři minuty. ()

Košoun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedno z nejlepších seriálových finále, co jsem kdy viděl. Rozhodně se ubralo úplně jiným směrem, než než jsem sk myslel, a posledních 30 minut jsem ani nedýchal. Fantastický cast a kombinace kamery a hudby. Apple TV+ tímhle zaválelo a společně se Succession nejlepší dramatický quality TV seriál posledních pár let. Nemůžu dočkat další řady... ()

kockodan 

všechny recenze uživatele

Tohle finále tedy totálně nailed my ass to the couch!!! Výborný kus tkvalitní televizní tvorby. Je season 2 už commissioned? Podle těch všech emocí v tomhle finále očekávám ve dvojce mnohem víc sebevražd! U mě za 100%, stejně jako 100% pro celý seriál. ()

Amalberga 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všichni do finále šli se spoustou postranních úmyslů a během celé série se ukázalo, že nikdo (snad Bradley) nehraje fér a myslí vždy jen na sebe. Dojemné finále, kde se všichni zachovali správně působilo trochu jako pohádka vracící víru v lidskost. ()

Lubomire 

všechny recenze uživatele

Mind blowing finále, ktoré posledné 4 minúty totálne vybuchne a vy to budete rozdýchvať ešte pár minút pri čiernej obrazovke. Ako fatk wau. Celá časť smerovala do niečoho veľkého a viedla diváka k rôznych záverom, ale to čo sa stalo na konci bolo elektrizujúce. Pecka! ()

Reklama

Reklama