Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během příprav na příchod nového roku zasáhne TMS kontroverze a zrada. Alex stojí před obtížným rozhodnutím. (Apple TV+)

Recenze (3)

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pamätám si, že finále prvej série bolo veľkolepé, no teraz už skoro po roku som si ho už úplne napamätala, tak som si pozrela posledných asi 15 minút. Druhá séria pekne nadväzuje. Veľmi sa mi páčil ten úvod, prázdne ulice NYC, všetko ako vymreté, trefný song. O to zaujímavejší je potom silvestrovský Times Square, kde davy ľudí vítajú rok 2020 ešte netušiac čo prinesie!!! SPOILER: Bolo jasné, že ctižiadostivá Alex Levy nezostane v idylickom prostredí zasneženého Maine v krásnom domčeku pri krbe sama len so psom. Ona potrebuje vzrušo menom The Morning Show. KONIEC SPOILERU. Chválim ešte kameru a hudbu a jasnačka moje obľúbené Reese & Jennifer. ()

Amalberga 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda nové série mě zklamala, asi mi nejvíc vadí časová mezera od momentu, kdy skončila série předchozí. Taky mě mrzí proměna Bradley z nebojácné autentické ženy na primadonu, která tančí směšné tanečky připomínající hollywoodské filmy 50. let. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první epizodě druhé sezóny si nejsem tak úplně jistý, jestli seriál nebude nad mé síly. Zatím se týkal největšího denunciačního hnutí, což jsem ještě zvládal, ale teď přijde ještě novodobý mor? To se nemusím dívat na seriál, stačí, když si zapnu jakoukoli televizní stanici, a dostanu okamžitě přehled o počtu nakažených, ležících, mrtvých, uzdravených, znovu nakažených, očkovaných a všech ostatních. A víte, k čemu mi ta čísla jsou? K hovnu. Vůbec mě nezajímají, a pokud s tímhle začnou i v TMS, bude to pro mě možná ta pověstná poslední kapka. Ale zpět k epizodě. Jako start do nové řady ušla, ale zároveň mě ničím neohromila, ani výrazně nepobavila. Jako obvykle mě nejvíc zaujal skvělý Billy Crudup, ostatní nikterak nevyčnívali. / Poučení: Pokud slavíš Silvestra na náměstí, teple se obleč. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama