Reklama

Reklama

Obsahy(1)

TMS ve spěchu odvysílá nepotvrzenou zprávu. (Apple TV+)

Recenze (5)

Axident 

všechny recenze uživatele

Možná jen to jen můj pocit, ale v osmém díle a už během sedmého se TMS zvrtlo do moralizující a telenovelovou parodií sebe sama a dost mě to otravovalo. Scénář stále více klišé z vody a když budu krutý, Aniston snažící se zahrát pláč i jiné emoce s neexistující mimikou rtů, je celkem utrpení. Plastiky obličeje by se měly herečkám ve smlouvě zakázat. První sérii jsem si užíval, druhá šla, ač nebylo možno necítit silnou nastavovanost kaše, ale osmý díl byl pro mě průšvih. Třeba vezmu po devítce a desítce zpátky. ()

Reklama

madam.art

všechny recenze uživatele

Začínám se ztrácet v charakterech a jejich vývoji. - Co scénář udělal s postavou Chipa je až bolestné, v 1. sérii to byl můj hrdina. - U Alex Levy je krásně patrná rozpolcenost morálky "vlastní život/kariéra" (kariéra má přednost), některé její scény v 8. díle bohužel přechází až do grotesky. - Cory - kam se poděla linka s Fredem a jeho proradnosti vůči Bradley a Lauře? - Bratr Bradley - jsem zvědavá, k čemu byla tahle vsuvka. Jestli se to tedy ještě dozvíme. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po docela dlouhé pauze jsem měl konečně pocit, že se seriál alespoň přiblížil kvalitě předchozí sezóny. Zase to jednou vypadalo, jakoby si tvůrci vzpomněli, o čem seriál původně pojednával, přestali se toulat italským venkovem a vrátili se k práci. I tak jsem ale zíral jako tele na nová vrata. Nestoudný násilník, hnusák, parazit, slizký zmrd a hanba národa to zapíchne a nikdo neslaví? To nechápu. Pod oběšeným Mussolinim se tančilo a zpívalo a tady proběhlo málem pietní shromáždění (přitom vina byla téměř stejná, že?). No, já jsem si na celou aféru vytvořil názor už v průběhu první řady, jen je mi líto (ale ne doopravdy) všech lehce ovlivnitelných Američanů, kteří si teď musí připadat jako bezhlavá kuřata. / Poučení: Máš-li více přátel než prstů na jedné ruce (v případě zaměstnanců ve dřevozpracujícím průmyslu na obou rukou), zřejmě se dočkáš zklamání. 4*- ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama