Reklama

Reklama

The Morning Show

(seriál)
  • USA The Morning Show
Trailer 2
USA, (2019–2023), 27 h 40 min (Minutáž: 46–66 min)

Hrají:

Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Steve Carell, Billy Crudup, Nestor Carbonell, Gugu Mbatha-Raw, Mark Duplass, Bel Powley, Karen Pittman, Victoria Tate (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Nahlédněte v nekompromisně upřímné dramatu nominovaném na tři Zlaté glóby do moderního pracovního prostředí pohledem lidí, se kterými vstává celá Amerika. (Apple TV+)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (102)

marhoul 

všechny recenze uživatele

Tohle mě bavilo. Ačkoli „mnozí první budou poslední a poslední budou první, Matouš 19:30“ nebo tak něco, narážím na mnou nepochopené výslunní nejslabší z těch, kteří si kdysi zatrdlovali v Přátelích. Prostě nesympatický béžový Ginch s želvím krkem a rucemi Heleny Vondráčkové léta Páně 2020, kterého ani po padesátce dosud nikdo šmrncovně nepočesal (sorry jako IKONA jak sfiňa, tak na to pozor!!!), neartikulující, přes sevřené čelisti cedící repliky hlasem připomínající kloktání škeblí proloženým otřesnými sykavkami, na němž není sexy absolutně nic a my jen díky dabingu mohli kdysi sledovat výrazné pozvednutí komplexního projevu, ladnost nula, ženskost, šarm, toporná kovbojská chůze na šteklích odjakživa nula, strojené úsměvy z nichž akorát mrazí, protože tuším vzteklinu uvnitř, no ale nyní konečně v roli, kde může veškeré své zmíněné "přednosti" spolehlivě prodat, jelikož diblíkování v romantických komediích nikdy nebyla správná cesta, větší seriózní role nepřipadaly v úvahu pro absolutní absenci dramatického hereckého nadání, však pakliže se tato paní konečně chytí za nos jako okurka a začne přijímat role zestárlých, zapšklých, protivných ropuch, které jí padnou na přecvičené tělo jako ulité, docela bych si vsadila, že konečně prorazí i na poli tzv. velkého filmu. Co se týče štěkny čivavy Witherspoon, jedná se o jiný level. Mě to její držkování baví. Před kamerou je jako ryba ve vodě, kamera ji miluje, jede si svoje bomby naprosto přirozeně, tato zábavná dáma se skutečně neztratí. Její anténu na výběr rolí ji může řada hereček závidět, zde opět výborná a počiny, na kterých se produkčně podílí patří mezi to lepší, z čeho můžeme vybrat. Zbytek osádky taky fajn, scénář, režie, hudba, dobře napsané téma ranní šou, kterou si ale nechávám v bedně ujít (i když někdy vymáknu Brňáky a ten klučina tam je docela zábavný týpek), přesto standardně raději ladím ráno dvě desítky let v rádiu. Často tak vyhrávám dobrý pocit. Jasně že oslava Ameriky musela proběhnout, ale neřešme jejich standardní ustřelenost. Vlastně jeden z mála vydařených #Játaky počinů, zajímavě pojatých a Billy Crudup- senzační! Pokud budou další řady, ráda na to jabku mrknu. ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Celou serii jsem byl pripraven dat 4 za kvalitu, Jennifer, Reese, zakulisi TV show, coz je samo o sobe zajimave. Ale musim dat 5 za finalni dil prvni serie! Je to odnoz od soap opery, ALE s perfektnim obsazenim, vynikajicimi vykony, budovani atmosfery, ale hlavne za aktualni problem ve svete (#metoo)! Grand finale je jedinecne! ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nic moc jsem od toho nečekal a podíval se na to hlavně kvůli Reese a Jennifer, ale je to špičkové hutné drama, výborně zpracovávávající téma MeToo. Skvělé postavy a herci, Crudup jako vysmátý Rory je aspoň na dva Oscary, Reese pravidelně přepínající z naštvané reportérky do štěněte taky super a Jennifer sice není Jessica Lange, ale její Rachel po přechodu tu taky sedí. ()

Mlle odpad!

všechny recenze uživatele

Myslela jsem, že afektovaný styl amerického herectví, který ovládal 20. století, je už dávno historií. Tak tedy není. Stejně tak jako pokrytectví myšlenek, které tvůrci divákovi aranžují bez příloh na zlatý tác jako zoufale osamocený chod – hra na moudrou ironii, jež chytře prohlédne falešné záměry TV a zpravodajského byznysu a teď jim to tedy všem nandá. Ale jen tak po americku – šup s tím vším do seriálu, přisypat trochu špíny do kašičky, kterou si všichni navzájem vaříme, ale zase ne tolik, aby nás to ohrozilo na příjmech – zkrátka hlavně na tom něco vydělat, jak jinak. Nesympatické a neautentické postavy je v tak velkém množství těžké ustát. A všem někdo rozdupal bábovičky. Copak Reese Wihterspoon, té její hysterka sedí skvěle, ale je mi líto angažmá Jennifer Aniston, jejíhož herectví si jinak vážím. Už jen to odříkávání slov ve zběsilém rytmu typickém pro lidi ze zpravodajského šoubyznysu, jež – považte, ten děs – za celý svůj život nikdy a dobrovolně nevypadnou z vězení úspěchu, kterému zaprodali své já. Tak jsme si naplivali špínu na to, co děláme, a jedeme zase dál. Nebo se snad všechny ty herečky a herci vzdali svých honorářů a nemají s těmi špinavými nahrávacími a televizními společnostmi už nadále nic do činění? ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Celý seriál je tak americký, jak jen to jde. Má víc pruhů a hvězdiček, než vlajka.  Jinak téma, jsem chudinka asistentka, která vyhulila hlavní celebritě stanice péro a nic jsem za to nedostala, tak se cítím zneužitá, mne nechalo zcela chladným. A to i když se to děje v mnoha opakovanýh verzích, ze kterých je patrné dvojí: hlavní chlívák, sice chlívák je, ale v podstatě nikoho k taškařicím nijak nenutil a nejspíše by jim ani tu kariéru nepohnojil, prostě si sobecky bral, co bylo k mání. A ony chudinky se nějak výrazněji nežinýrovaly v očekávání nějakých těch prebend, pokud ty se nedostavily, začaly mít morální a psychická dilema (jak příhodné). Takže, pokud nepočítám vztek z představy, jak moc tohle bagatelizování poškozuje skutečné oběti sexuálního násilí, vnímám celý seriál jako další hřebíček do rakve zdravého rozumu. Rozmlnění už tak slabého námětu do tolika dílů nepřineslo kýžený účinek, byť pár momentů. které stály za shlédnutí, by se našlo. Celé to bohužel nezachránilo ani hvězdné obsazení. Za mne 30% a už nikdy více. ()

Galerie (257)

Zajímavosti (8)

  • Logo The Morning Show je referencí na americkou společnost v oblasti infrastruktury a tunelů The Boring Company založenou Elonem Muskem. Logo má stejným způsobem sestavené slova na obrazu a druhé písmeno prostředního slova (O) je vyplněný kruh. (Script)
  • Jennifer Aniston a Reese Witherspoon se spolu v televizi objevily již v seriálu Přátelé (od r. 1994), kde si zahrály sestry. Pro Jennifer se navíc jedná o první televizní projekt, kterého se zúčastnila od dob tohoto seriálu. (oli009)
  • Že tento seriál pochází z dílny Applu se opravdu nezapře, jeho produkty lze zahlédnout v průměru ve 32 záběrech v každé epizodě. V jedné čtyřsekundové scéně je dokonce možné zahlédnout děvět produktů z dílny Applu. (Skarface)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Stranger Things a další zastavují produkci

Stranger Things a další zastavují produkci

14.03.2020

Jak se situace okolo koronaviru mění často i z hodiny na hodinu, tak se mění i postoje jednotlivých studií či producentů. V praxi to znamená akorát to, že s přibývajícím časem se nejen odkládají již… (více)

Prosinec na Apple TV+

Prosinec na Apple TV+

04.12.2019

Druhou streamovací službou po Netflixu, která si bude chtít o svátcích přetáhnout na svoji stranu nové diváky, je Apple TV+. Ten vyrukuje již 6. prosince s prvními třemi epizodami dramatického… (více)

Disney+ už drtí Apple TV

Disney+ už drtí Apple TV

13.11.2019

Streamovací války započaly a web Business Insider teď čerstvě vydal analýzu, která popisuje start obou nejnovějších velkých streamovacích služeb Disney+ a Apple TV Plus. Klíčová je zde poptávka … (více)

Reklama

Reklama