Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina dôchodcov prichádza na ranč, aby si tu pozrela miestne ródeo. Zažijú mnoho zábavy a po skončení odchádzajú domov s úsmevom na tvári. To však ešte netušia, že sa predstavenie ani zďaleka neskončilo. Stali sa práve hlavnými aktérmi ďalšieho, v ktorom sú miestni kovboji pripravení likvidovať ich pekne po jednom. (Marceloo)

Recenze (18)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

50% Bohužel, ten přičmoudlý student mne tak vytáčel, že jsem se modlil, aby co nejdříve chcípl. Taky jsem nějak nepochopil zapojení plotu do elektřiny a sebeobětování trupíka...Na druhé straně, zase něco nového. U zabíjení důchodců jsem spíše sympatizoval s vrahy :-) a ta černá muscle lesba, to by fakt brutus :-) ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Slabšie ako taký "Inbred" ale stále OK. Proste jednoduchá, slabomyseľná, "samoúčelná" vyvražďovačka medzi dostatočne veľkou skupinou ľudí a dostatočne veľkou skupinou vraždiacich kovbojov, čo vlastne nie je na škodu, lebo tým pádom je obetí veľké množstvo, vraždy sú občas celkom netradičné a neustále sa niečo deje. Postavy ma neoslovili, ani kladné ani záporné, scenár tu absolútne netreba hľadať, a občas to tvorcovia pekne posrali smiešnymi digitálnymi striekancami krvi, ktorých amatérskosť až bije do očí. Jediné šťastie, že ma masakre a naháňačky ešte aj po tých rokoch stále bavia. Nenáročným to môžem odporučiť. Zábavné, dostatočne brutálne ródeo na zahnanie nudy. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Skupina dôchodcov prichádza na ranč, aby si tu pozrela miestne ródeo. Zažijú mnoho zábavy a po skončení odchádzajú domov s úsmevom na tvári. To ale ešte netušia, že sa predstavenie ani zďaleka neskončilo. Stali sa práve hlavnými aktérmi a miestni kovboji sú pripravení ich jedného do druhom zlikvidovať. - V prvom rade musím podotknúť, že nemám rád filmy, v ktorých tvorcovia z vyznávačov dvíhania činiek robia prepnuté hovädá. To, že mám väčšiu ruku ako ty stehno ešte neznamená, že mám pokrivený charakter. Práve naopak. Ale zase musím tvorcov pochváliť za to, že sa držia faktov, pretože Boldenone, ktorý tu záporáci užívajú, skutočne zvyšuje agresivitu. Tolko k môjmu vyznaniu mladého naturála a teraz k veci. Režijne mi tento debut príde v pohode, a ako prechod televízneho tvorcu k celovečernému snímku je podla mňa zvládnutý slušne, aj keď skúsenejší fanúšik spozná, že režisér si stále v hlave drží nezmyselné TV obmedzenia. Námet, v ktorom partia šialencov začne loviť nevinné obete, je v tomto žánri extrémne vyťažený a opozeraný, ale v tomto prípade mu značnú originalitu pridáva prostredie ródea a s ním spojené kreatívne vraždy. Pri tej prvej som mal po dlhých mesiacoch nepríjemný pocit a to hlavne kvôli použitej hudbe, s ktorou neskôr tvorcovia prestali pracovať, čo je škoda. Herecky sa mi to zdalo byť v poriadku a potešil ma hlavne Sean Patrick Flanery, ktorý síce nedostal hlavnú úlohu, ale vždy ho v hororoch rád vidím. Škoda toho, že miestami sú dosť vidieť do očí bijúce digitálne vylepšenia a konanie postáv je dosť nelogické, ale zase to je vykompenzované vysokým počtom úmrtí a tým, že sa neustále niečo deje. Silné tri hviezdičky sú primeranou cenou za toto pekelné ródeo. + herec z Saw 3D a The Evil Within + herečka z Beyond Skyline + herec z Paranoral Activity: The Marked Ones + herec z Ditch ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Vďaka pomerne originálnej "zápletke", miestami obstojne, či na hrane amaterizmu spracovanému gore (no mohlo ho byť rapídne viac), prezentácii násilia, ktoré bolo občas nápaditejšie, sem - tam čistá rutina, bude hodnotenie "Lass-a" na hrane priemernosti, absolútne objektívnou záležitosťou. Popravde, čakal som to omnoho horšie, no toto je v pohode znesiteľná, "exploitation" jednohubka pre nenáročných. Medzi 2-tri. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá vyvražďovačka z prostředí kovbojů, která jako komedie rozhodně pobaví, a proto je tak dobré se na ni i dívat. V podstatě buranský horor, kde kovbojové nahánějí civilisty - některé mi bylo jasné proč, jiné nevím, asi pro zábavu. Hlavní postavy, co přijedou na rodeo zájezdovým autobusem, jsou krajně nesympatické, a proto si zaslouží zemřít nejstrašnější smrtí. Navrch vedoucí zájezdu je hysterická blbka, její pomocník Simon je pak přímo vzorem debilnosti a zasloužil by vyvrhnout už v první třetině. Nebudu vypisovat, co vše mne pobavilo, ale rozhodně ženská roztočená v lese na lasu, účastnice zájezdu, co vyhrála rohy a následně se stala jejich součástí, práce s pilou, nové využití podkovy i kartáč s tajemstvím. Nu a pak je tu Superman, co by se neztratil jako černý rytíř v Monty Python a Svatý Grál, stařenka, co zvládne machra nadopovaného koňskými steroidy, a černá kulturistka, co možná není stoprocentní ženou. Svižné, na krev dojde vícekrát a pokud máte rádi filmy, kde je možné sázet, kdo zařve jako první, pak vhodná volba na oddechový podvečer. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nápad to byl celkem dobrej, ale potenciál zůstal nevyužit. Tak trochu mi to připomínalo " 2001 Maniacs " s R. Englund(em). Avšak kvalitou je tenhle snímek úplně jinde. Vražd je celkem dost což sebou přineslo ( místy ) slabší gore efekty, za to příběh je triviální, filmové postavy totálně nesympatické o jejich nesmyslném chování nemluvě. Tak nějak mi připadlo, že film nechtěně sklouzl do nevydařené hororové komedie. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Hvězda za celkem originální horor, druhá za sem tam dobré Gore, ale ty přidané efekty krve, to mi pálilo oči. Je to hodně amatérské a jak už tu někdo psal, jako hororová komedie by to obstálo lépe. (57. hodnocení) ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Když mě to i na slasher přišlo strašně blbý - a hlavně směšný. Je to v mnoha ohledech a smrtích přehnané tak, že už to snad ani nevzbuzuje strach, ale pořád ne tak, aby šlo o parodii. Takže je to takový kočkopes o ničem. Kdyby se ukázalo, že po těch koňských anabolikách s koně proměnili v lidi a vraždí, aby se lidem pomstili za dostihy, tak by mě to bavilo daleko víc. Tady vlastně ani není vysvětleno, proč těm lidem na ranči hráblo a jak to, že sousedé nic nevěděli a tak. O logice se raději nebavit. Fakt škoda času. Ale asi nás čeká druhý díl, něco jako Klaun se mstí. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nápad s rodeem, ve kterém místo býků či koní učinkují lidé, byl fajn, ale bohužel zůstal nevyužit. V aréně se toho odehrál jen zlomek a zbytek byl jen obyčejnou vyvražďovačkou, která místy působila spíš směšně. Je sice fakt, že se tu najde pár solidních gore momentů i nápadů (pes, bába na lase, pila), ale ty vzápětí zabíjí až neuvěřitelně tupé chování všech přítomných a několik momentů, které patří spíš do komedií Leslieho Nielsena. Za všechny bych jmenoval Flaneryho kreace. Korunu tomu nasazuje neskutečně mizerbný casting. Spíš bída. 25% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Nové prostředí fajn, konečně někdo dostal nápad na survival s důchodci (ačkoli to nakonec úplně nebylo), ale proboha, v tom scénáři je nelogičností, že by z toho jednomu hráblo. Chlapovi, co se narodil bez jedné ruky, urvou i tu druhou a on tam pak chodí, bez větších problému přeleze několik plotů a je úplně v pohodě, jako by se nic nedělo... Wtf... Ale ok, když dáte veškerou logiku stranou, dá se to, ale maximálně na jedno zhlédnutí, nic zajímavého to není po žádné stránce, teda krom smrtí, ty jsou většinou dost zajímavé. A jsem rád, že jsem konečně narazil na survival, kde SPOILER přežije nějaký důchodce KONEC SPOILERU. 2* ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

To byla nějaká amatérská záležitost nebo co to bylo už tam chybělo jen logo Asylum. Takže 2 studenti pořádají zájezd důchodců na rodeo jak to, ale skončí začnou je účastnící rodea zabíjet. Chvílemi to působí jako komedie chvílemi jako parodie na horor (chlápek nemá ruku pak mu amputují i druhou a on přesto žije a vesele si tam chodí dále hned jsem si vzpomněl na horor Sharknado už nevím kolikátý díl kde jednomu chlápkovi ukously žraloci nohy a ruce a on přesto žil a nakonec odpálil detonátor ). Optimálně je to 40 ale 20 ztrhávám za vraždění zvířat (kůň, pes) takže zůstává jen 20 procent za prostředí kde se to odehrává. P.s.1 je sice pěkné, že braly jakési steroidy na zvýšení síly, ale i tak by určitě nedokázaly mávat člověkem ve vzduchu a mlátit s ním o strom P.s. 2 ten zmalovaný chlápek to mělo znamenat jako co to byl duch nebo co tam jako dělal ()

Silwer 

všechny recenze uživatele

Lepe by to obstalo jako komedie:-) Nesmite nad tim ani na minutu premyslet,jinak hned zjistite jak pitomy to je:-) ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

No sakra,tak to bol dobry krvavy masaker,viac-menej hned od zaciatku je akcia,stale sa nieco deje,gore je fakt na dobrej urovni,bavil som sa vyborne,len to treba brat s humorom...:-) ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Dve skupinky obetí - dôchodcovia na výlete a pracovníci rodea, sa po skončení rodea stanú pre bandu kovbojov ideálnou vzorkou, na ktorej by si radi vyskúšali zopár svojich úžasných trikoch. Nasleduje chytanie do lasa, viazanie, značkovanie či častovanie elektrickými šokmi, to všetko prevádzané na dvojnohom stade. Mierne atypický slasher má síce vcelku svieži nápad a množstvo krvi, čo mu pre milovníkov gore určite zdvihne rating, chýba tomu však niečo, čo ma napríklad taký Hatchet alebo Feast. Celý tento krvavý nonsense po čase prestáva baviť, aj keď je vidieť, že to celé tvorcovia neberú ani zamak vážne, chýbali mi tu poriadne hlášky a slušný čierny humor. čo vo filme vyčnieva nad všetko ostatné, aj nad bláznov pichajúcich si do žíl konské dávky? Nuž, nezabudnuteľnou je tu postava menom Ennis (áno, správne, žiadna chyba, P sa na začiatku mena fakt nepíše), viac-menej jednoruký kovboj v podaní Seana Patricka Flaneryho je praktický rovnako nezničiteľný ako Terminátor, pokojne by si mohol zahrať v nejakom jeho pokračovaní, poprípade vo filme s názvom ako HARD TO KILL či DIE HARD. Škoda, že film ako celok balansuje niekde medzi 2-3 hviezdičkami, o niečo bližšie k tým dvom... ()

goauld 

všechny recenze uživatele

Tak jedno nelze tvůrcům upřít - opravdu originální pojetí :-D No... bavil jsem se od začátku do konce! Jako parodie na horrory to zafungovalo dokonale. Vyvést důchodce na "nevšední zážitek" nakonec vyšel... Co na tom, že přežil z celého ansáblu jen jediný (+ organizátoři onoho "výletu"), hlavní je, že poznali atrakci, kterou si pamatovali do konce svého života :-) Nevím, zda k dané parodii byly i "myšlenkové" (spíše bezmyšlenkové) pochody tak typycké pro amíky,což dokonale ztvárnil onen mladík. Taktéž nevím, zda tvůrce opravdu zamýšlel horrorovou parodii, či zda to skutečně myslel vážně jako horror... To se asi nedozvíme ;-) Jisté je, že k horroru to mělo dost daleko (tedy kromě gore - které se na druhou stranu celkem vyvedlo (např: přeřezání "kovboje" důchodkyní vejpůl pilou na stromy), tudíž - pokud by to mělo být komedie (za skvělou scénu vyberu jednu, která asi byla TOP - duchodkyně s naslouchátkem v temném lese :-D ) - tak za mě 5*. Jenže - film je v sekci horror, tak hodnocení úměrné zařazením. ()

Reklama

Reklama