Reklama

Reklama

Interview Jaromíra Soukupa

(pořad)
Publicistický
Česko, 2018, 60 min

Účinkují:

Jaromír Soukup (moderátor)

Obsahy(1)

Nový pořad Jaromíra Soukupa, ve kterém kauzy nezůstávají otevřené, ale dotahují se do konce. Unikátní propojení investigativního pořadu s rozhovory Jaromíra Soukupa s hlavními aktéry probíraných příběhů. (TV Barrandov)

Recenze (9)

Nevka odpad!

všechny recenze uživatele

Napíšu to sem, protože mé komentáře mají mít nějakou přidanou hodnotu. Psát k dalším pořadům v podstatě to samé mi proto přijde zbytečné - jde o téměř totožný bizár. Pokud se tedy stále ptáte, kde že se vzala valná většina mých "odpadových" hodnocení, podívejte se na libovolnou epizodu z televizního umění našeho velmistra. A ano, z každého "produktu" televize Barrandov jsem viděl minimálně díl. A to i přes fakt, že po sledování mám problém určit, o který odpad Jaromíra Soukupa šlo. Ale pro zachování relevantní statistiky budu v hodnocení pokračovat. Krční svaly je navíc třeba řádně procvičovat, a tady si hlavou zakroutíte do sytosti. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Další kopanec s otočkou do televizní kultury od české Kungfu Pandy páně Soukupa, který co se řeči těla týká zastíní i Jackieho Chana a co třeba moderátorských schopností snad i knížete Schwarzenbergera.. Vladimír Železný a zlatý zkrátka dostal nástupce, jehož drzosti a nedostatku sebereflexe však nedosahoval legendární sebemilenec ani zdaleka.. ()

k4n9ur odpad!

všechny recenze uživatele

Mimochodem, Soukup chtěl spustit nový pořad, Ego Jaromíra Soukupa ale nesehnal tak velké natáčecí prostory. ()

denbrough 

všechny recenze uživatele

Viden jeden dil s A.Babisem po kauze "unosu" Babisova syna... neuveritelna predevsim prvni polovina, nez "moderator" Soukup "Bambise" o reklamni pauze usmernil.. ()

pold 

všechny recenze uživatele

Jarda jede. Trochu mne zklamalo, že po Jaromír Soukup Live nepřišly očekávané sequely Vladimír Soukup Dead a Vladimír Soukup Walking Dead, čímž by český doyen hledání dna v čemkoli razantně vstoupil na pole horroru a zombie horroru, a jejich brutálním análním znásilněním napsal za těmito žánry velkou hnědou tečku. Ale ani tohle není k zahození, Jarda hovoří v podstatě s Jardou, a to je víc, než si lze od rozhovoru kohokoli s kýmkoli přát. ()

Elam odpad!

všechny recenze uživatele

Jaromír Soukup a Jiří Babica mají hodně společného, druhý jmenovaný kurvil gastronomii a první jmenovaný kurví média. Kdyby to dali dohromady, byli by hodni nějakého cirkusu, jako cvičené číslo. Ale to se asi nestane...Ale ta podobnost není čistě náhodná! Nechtěně zábavné.. ()

Reklama

Reklama