Reklama

Reklama

Vánoční láska

(TV film)
  • Francie Coup de Foudre à Noël (více)

Obsahy(1)

Charlotte Martonová je mladá insolvenční správkyně, která sní o rozšíření svých profesních i osobních obzorů. Je konec prosince a její pařížská právní kancelář ji vyšle do Švédska, aby tam zavřela francouzskou firmu, která vyrábí dřevěné hračky a je už několik let v červených číslech. Mělo by to trvat jen pár dní, Charlotte by měla být do Vánoc doma. Ve Švédsku se seznamuje s Martialem, přátelským ředitelem firmy, který vychovává děti své zemřelé sestry, jak nejlépe dovede, a vede svou firmu jako idealista s přebujelými sny. Charlotte přestala věřit v opravdovou lásku už před lety, ale tenhle velký snílek ji okouzlí a ona postupně zapomíná, proč tam přijela, a začíná znovu objevovat touhu po životě... a po lásce! (Filmbox)

(více)

Recenze (10)

angel74 

všechny recenze uživatele

Ani sympatická ústřední dvojice Tomer Sisley a Julie de Bona nedokáže úplně zachránit dopředu předvídatelný děj, který prakticky neuhne z nesčetněkrát prověřené stále stejné šablony. Snad jen zasněžené severské pláně a polární záře dodávají filmu tu správnou vánoční atmosféru. (50%) ()

Reklama

MajkHany 

všechny recenze uživatele

Týpka měla přes kamerku obal na mobil, ale přesto točila kolegy v práci, načež jí kamarádka řekla že je super že pojede do Laponska, protože tam jsou tučňáci a když v dílně bylo na hodinách 9:50 a záběr na to 9:45 tak sem, ne, já musím.. já se neudržím :D Budu se muset zajet mrknout na aligátory ve Vltavě, v Praze se budu domlouvat rakousky a pak strčím sousedce do zadku žárovku a mrknu přes to na Netflix, ideálně na to mrknu včera, abych se minulý rok nezdržoval. ()

Roby odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně předvídatelný vánoční nesmysl, který není ani vtipný a ani zajímavý. Hlavní hrdina se po celý film na hlavní hrdinku kouká jako na svou večerní svačinku. Na čele má napsané, jsem úžasný frajer a stejně mi neodoláš. Úlisné ksichty, které hrdina dělá po celý film mě téměř vytáčel. Na to že si daly pusu asi 30 vteřin po tom co se poznali něčemu nasvědčuje. A ten lehce erotický sen hrdinky byl už vrchol příšernosti. Všem nedoporučuji si tento film pustit a nezachrání to ani švédské zasněžené Laponsko. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Nakrúcanie v Laponsku prebiehalo v extrémnych podmienkach, teploty klesali až k -27°C. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Prahe (Česká republika) a Kirune a Jukkasjärvi (Švédsko) od 27. marca do 25. apríla 2017. (Arsenal83)
  • Julie de Bona skočila z natáčania rovno do ďalšieho natáčania: "Len v piatok som skončila nakrúcanie seriálu Le Tueur du lac v Annecy v thrilleri, temnej, dramatickej atmosfére... a v pondelok som už začala romantickú komédiu v Laponsku." (Arsenal83)

Reklama

Reklama