Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uprostřed džungle leží tajné údolí Zafari, domov těch nejroztodivnějších divokých zvířat. Zumba, slůně se zebřími pruhy, si v údolí postupně zvyká, stejně jako jeho potrhlý parťák Quincy z čeledi nártounovitých – oba ale nikdy nevynechají příležitost se pořádně pobavit. (Česká televize)

Recenze (9)

zelvopyr odpad!

všechny recenze uživatele

Do bezbřehé nudy převlečená gayparáda propagující ohleduplnost k odchylkám a úchylkám. Servírováno dětem. ()

MiaMahoney odpad!

všechny recenze uživatele

O dobách, kdy Majka z Gurunu lítala v lyžákách po Štrbském Plese a i o těch pozdějších, kdy z rádia hulákal Jahelka o Veselé revoluci, na 286kách zachraňoval Princ z Persie svou vyvolenou ve 12 strastiplných levelech s posraným Jaffarem na vrcholku a kdy ve Studiu Kamarád ve spolupráci s British Bullshit Channel začínali edukovat nás, Husákovy smrady, v jazyce anglickém, o těch si můžeme asi už definitivně nechat jen zdát. To si takhle náhodně během dne zapnete telku, abyste se mrkli, co do našich dětiček dneska naše báječná a nezávislá Česká televize sype a nestačíte se divit, jaké sračky jsou tam schopni pustit! Slůně má pruhy zebry, koala proporce a barvy pandy, krokodýl srst a hřívu lva a lev naopak peří papouška! A celé se to jmenuje Zafari, ne třeba LSDfari nebo Haluškozoo a je to vrcholem kreativity. Notypyčo, asi už jsem viděla vše a můžu se jít vyblít ostentativně na Kavčí Hory. Pak se divíme, že dnešní děti nemají ponětí, kdo je Arabela, hlavně, že znají kdovíjakého Transformera nebo Hello Shitty. Hnus, velebnosti! Chci okamžitě do čela Rady pro televizní a rozhlasové vysírání, neboť tomuto nevkusnému kurvení dětského vnímání někdo musí udělat přítrž! ()

Sylviiik 

všechny recenze uživatele

Chápu, že je to trochu úlet, ale co... Točí se větší srajdy. Tohle ještě ujde. Dětem se na to hezky kouká a dospělí se zabaví při hádání, co asi tvůrci stvořili za humanoidy. 😁 Žirafa křížená s pávem vypadá fakt dobře, stejně jako ten lev. Jen ten nosorožec to trochu odsral... Ale ta znělka.. 🤦‍♀️🤦‍♀️ to je fakt děs!! ()

Reklama

Reklama