Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(14)

Obsahy(1)

Když se ve velkém městě ztratí mladá dívka, zoufalý kněz se spojí s lovcem démonů a jeho nesourodou bandou, aby se vydali na nadpozemskou misi za jejím nalezením. (Netflix)

Recenze (8)

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele

Dneska dokoukán seriál z originální produkce Netflix - originální znění ve španělštině 2 série s díly cca po 35 min, celkový čas 8 hodin a nějaká minuta... Po dokoukání Sabriny jsem hledala nějaký odpočinkový seriál s temnou tématikou a Netflix mi nabídl tohle. Pustila jsem si 1.díl a zamilovala jsem se okamžitě. Diableros jsou vlastně chytači démonů, se kterýma se pak kšeftuje na černém trhu. Celý seriál se odehrává v Mexiku a všechny hlavní postavy jsou skvělé - Elvis, Keta, jejich otec, kněz Ventura a Nancy! (Miluju Nancy!) holčina, která do sebe vstřebává démony. Kdo by tady hledal nějaký horor, tak rozhodně ne - občas se sice ukáže nějaký ten démon ala vymítač ďábla, ale animace jsou spíš srandovní 😀 Co mě na tomhle miniseriálu uchvátilo je neskutečný sarkasmus a černý humor, který mám tak moc ráda a tady navíc zasazený do Mexika a takové v podstatě mafie to vyznívá naprosto skvěle. Oddechové, lehké, krátké a k zasmání. Konec seriálu navíc naprosto skvělý a originální, žádné nudné klišé. Takže kdo hledá odpočinkovku, rozhodně doporučuju 😊 ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Kdo čeká telenovelu - POZOR! Celkem pohodový seriál, zaměřený na mexický folklor. Trochu mi to připomíná příhody Ashe. Tvůrci asi neměli tolik peněz jako jejich protějšci v USA, ale mně to nevadilo. Bavil jsem se a postavy jsem si oblíbil. Herecké výkony slušné. Takže slušná zábava. Ještě bych asi upozornil, že to není jen horor, ale je to trochu střihlé humorem. ()

B3n odpad!

všechny recenze uživatele

Keďže je to od Netflixu, je to ďalší programovací seriál, tentokrát na úrovni duchovného svetonázoru. No a tak sa pozeráme na ďalšie otváranie Overtonovho okna a nestačíme sa čudovať, čo za lahôdky a odkazy nám satanisti pripravili tentokrát. V tých 2 dieloch, po ktorých to vzdávam, bolo zdôraznené, že Boh nás opustil, že nás tu nechal s démonmi. Že s démonmi sa dá pracovať, atď. Už v thumbnaile seriálu je Hórovo oko. A samozrejme sa v seriáli nešetrí pentagramami, to aby bolo jasné, o čo ide, kto tu komu slúži. A ak to niekomu nie je jasné, tak z matematiky si určite pamätá, že 5 < 6. ()

Ondra.T 

všechny recenze uživatele

Super oddechový seriál. Mám pocit, že jsem již podobná témata viděl, ale přesto jsem se bavil. Herci jsou sympatičtí, zahrané je to dobře a od začátku do konce serilál udržuje dobrou úroveň. Proti trikům nic nemám, příjdou mi naprosto uvěřitelné. Navíc první řada seriálu má i konec, což je v dnešní době zcela otevřených konců potěšitelná vyjímka. Rozhodně jsem se bavil a rád si příležitosntě shlédnu i další řadu. ()

Galerie (46)

Reklama

Reklama