Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Elvis, Keta, Nancy a Ventura, moderní lovci démonů vyzbrojení aztéckou mytologií, se vydávají najít Ketina syna a zachránit svět – už zase. (Netflix)

Recenze (4)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám za sebou už aj druhu sériu a je dosť podobná tej prvej. Tento Netflixový seriál sa hra na niečo, na čo nemal. Ci to bolo akože humornými dialógmi alebo démonickými zjavmi, ale ktoré ani v jednom prípade neboli nadpriemerne, ale len celkom priemerne. Podobných seriálov som videl veľa, ale tento je od nich dosť slabý. Jedinou útechou je, že nemá veľa epizód, tak sa da pozrieť na jeden šup a ísť o dúm dal. Nie je vyložene zlý, ale koncepčne je jeden z najslabších aké som u netflixu videl. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna seriálu „diablero“ je pro mě velmi povedeným pokračováním, kdy jsem se opět skvěle bavil. Jsou zde parádní scény, především trikové, kdy jsem plesal, protože se zde objevují triky klasické, které jsou prostě výborné. Když už dojde i na ty počítačové, až taková sláva to bohužel není. I tak si ale seriál dál drží skvělou béčkovou kvalitu, navíc je super, že se zkrátil jen na šest dílů. To sedlo pěkně. ()

AmunRa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší, vážnější, přesto pořád nadprůměrně koukatelné dobrodružství diablera a jeho týmu. Čekal jsem uzavření otevřených dějových linek z první série, ale ani omylem. Série se soustřeďuje na nalezení Ketina syna a otevírá další a další vedlejší linky, které zůstávají otevřené. ()

Reklama

Reklama