Reklama

Reklama

Mars: V raketě Falcon Heavy

(TV film)

Obsahy(1)

Kompilace toho nejlepšího o SpaceX z první série seriálu Mars a nové záběry Falcon Heavy. (National Geographic)

Recenze (12)

Rorschach_SK 

všechny recenze uživatele

"Toto je jedna z tých vecí, pre ktorú je dôvod žiť. Život predsa nežijete preto, aby ste riešili jeden mizerný problém za druhým. Musíte mať určité dôvody pre ktoré sa ráno prebudíte a tešíte sa zo života a tešíte sa na budúcnosť. A to pre mňa znamená z väčšej časti Mars. Poznanie, o čom vlastne ten vesmír je." Elon Musk ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Byť je to pořád jen start, bral bych i důkladnější, obsáhlejší dokument. Ale 10 hvězdiček za to, o co se Elon Musk snaží a jaký to má možná význam pro lidstvo. Říkám si, jak skvělá doba právě žít :) ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle říkám podnikatelská odvaha. Znovupoužívání raket je super. Osídlením Marsu by se vyřešilo přelidnění lidstva a lidé by se mohli semenit neomezeně dát i když na Marsu nic není. Poslali bychom tam zločince. ()

scroochy 

všechny recenze uživatele

Zatím v podstatě jediný pořádný dokument o SpaceX. Objeví se v něm spousta dosud neviděných záběrů z příprav a startu Falconu Heavy nebo třeba výbuch prvního Falconu 1. Štáb National Geographic byl přítomen u demonstrační mise Falconu Heavy, takže dokument také obsahuje rozhovory s Elonem Muskem a spoustu záběrů z dění v řídícím středisku na Canaveralu, odkud Musk na start dohlížel. Kromě Falconu Heavy se dokument také trochu věnuje začátkům SpaceX a důležitosti znovupoužitelnosti, které se SpaceX začalo naplno věnovat s raketou Falcon 9. Dále uvidíte věž na rampě LC-39A, kam Elon vzal štáb a své syny na prohlídku. ()

Killda 

všechny recenze uživatele

Méně informativní než jsem čekal, protože tento dokument je jen rychlý průřez dění ve Space X za poslední léta. Což je škoda. Na druhou stranu tyto neskutečné obrázky nikdy neomrzí a jsou neuvěřitelně inspirativní. Jako lék na depresi je tento filmeček výborný! 7/10 ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Prvy dokument co som videl o SpaceX. Prislo mi to sice kus povrchne natocene, ale o raketach a vesmire pozriem cokolvek. Doterajsie vysledky pekne zhrnuli, no chcel by som nieco detailnejsie. Najlepsie serial. Od vyvoja motora Merlin, az po Falcon Heavy. Tychto 45 min ale taktiez potesilo. ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Tiež by sa tie milióny mohli využiť lepšie tu na Zemi. No to by nebolo marketingovo tak úspešné. Takže o čo ide? ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele

Sestříhané části ze startu. Hlavně je vidět Elon Musk. Bohužel dokumentární složka, technická fakta, je velmi okrajová. Část záběrů je vidět i v seriálu "Mars 2018". Také z produkce National Geographic. ()

Reklama

Reklama