Reklama

Reklama

Honey Boy

  • Česko Sladký chlapec (festivalový název) (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve snímku, natočeném podle vlastního scénáře Shii LaBeoufa, přináší oceňovaná režisérka Alma Har’elová pohled na hercovo bouřlivé dětství a dospívání, během něhož se prostřednictvím filmu a snů snažil usmířit se svým násilnickým otcem. Skrze hlavního hrdinu Otise Lorta, v jehož roli se představují Noah Jupe a Lucas Hedges, nahlíží režisérka Har’elová na různé fáze jeho zběsilé kariéry, od prvních krůčků na cestě ke slávě a následnému zhroucení v dospělosti. LaBeouf přijal odvážnou, byť terapeutickou výzvu a ztvárnil vlastní verzi svého otce, bývalého klauna z rodea a zločince. Otisovu sousedku a zároveň spřízněnou duši hraje umělkyně a hudebnice FKA Twigs, pro níž je tato role hereckým debutem. (Cinemax)

(více)

Zajímavosti (6)

  • Shia LaBeouf byl v červenci 2017 zatčen za opilství na veřejnosti, načež musel absolvovat 10týdenní odvykací program. Během této doby zjistil, že trpí posttraumatickou stresovou poruchou a začal psát scénář k tomuto filmu. Dva týdny po návratu z léčebny začalo natáčení, které zabralo celkem 19 dnů. (HellFire)
  • Na konci filmu u závěrečných titulků můžeme slyšet píseň „All Really Want to Do“ od Boba Dylana. (cmenda)
  • Scénář k filmu napsal Shia Lebeouf a jedná se o autobiografii o jeho vztahu ke svému otci. Shia ve filmu ztvárnil roli svého otce. (MarLin)
  • Natáčelo se ve městě Santa Clarita (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 25. ledna 2019 na filmovém festivalu Sundance v Utahu (USA). (BMW12)

Související novinky

Shia LaBeouf a De Niro v rodinném dramatu

Shia LaBeouf a De Niro v rodinném dramatu

13.08.2019

Shia LaBeouf (Transformers) a  Robert De Niro (Stážista) si zahrají v novém rodinném dramatu režiséra Joshuy Michael Sterna (jOBS) After Exile. Snímek se začne natáčet letos v říjnu ve Filadelfii.… (více)

Reklama

Reklama