Reklama

Reklama

Nesmrtelná láska

(seriál)
  • Mexiko Amar a muerte (více)
Trailer

Obsahy(1)

Obchodní magnát León Carvajal se v šedesáti letech rozhodne oženit s o polovinu mladší kráskou. Svatba se však změní v tragédii, když je v průběhu oslavy milionář zabit. Ve stejném okamžiku umírá také Macario Valdés zvaný "El Chino" – nájemný vrah, který byl ve vězení ve Spojených státech odsouzen k smrti, a Beltrán Camacho, profesor antropologie, který ztratí kontrolu nad svým autem a skončí v řece. Smrt zastihla všechny tři muže přesně v jednu hodinu odpoledne. Když Leona prohlásí za mrtvého, jeho duše reinkarnuje do těla mladého a pohledného Valdése. Magnát tak nečekaně získá možnost odhalit svého vraha. (Skylink 7)

(více)

Recenze (2)

Skeksis odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto sa mi asi iba zdalo. V treťotriednych hororoch som videla lepší strih ako tu. Miš-maš, piate cez deviate pretkané stupidnými monológmi. To si už radšej pozriem telenovelu. ()

B.Wilde 

všechny recenze uživatele

Moderní novela s nádechem Mexika a USA. Musím říct, že jsem opravdu ráda, že Skylink odkoupil zrovna tento kousek, jelikož je to konečně něco nového a jiného, ne nějaká stoletá věc, kde hlavní hrdinka neustále pláče a je to plné klišé zápletek. Příběhy jsou tady zajímavé a myslím, že si každý najde něco svého. Hlavní pár je takový netradiční a musím říct, že ta chemie mezi nimi byla, co bych ale vytkla, že jejich příběh se ze začátku docela točí v kruhu mezi hádkami a postelí. Každopádně mě to i tak bavilo a těším se na zbytek dílů, i když jsem neodolala a dost jsem toho nakoukala už v originálním znění. Angelique je velmi dobrá herečka, jdou jí jak kladné, tak i záporné postavy a ty "něco mezi" jsou nejlepší. ()

Reklama

Reklama