Reklama

Reklama

Don't Watch This

(seriál)

Recenze (6)

Trevor 

všechny recenze uživatele

1.Friendship Bracelet: Dievča Júlia na svoju narodeninovú párty pozve kamarátky Abby a Lisu. Vie, že sú najlepšie kamarátky a chce, aby aj jej otvorili svoje srdcia. 9 minút 2.Ctrl+Alt+Del: Gordon, mladý hacker dostane na Darkwebe pozvánku do hry a človek, ktorý ho de nej pozval mu tvrdí, že tak hlboko na webe ešte určite nebol...(asi nehral NHL Ultimate team), 5 minút 3.Incommodum: sęria hororových symbolov a zvukov, ktoré nie sú určené každému, 2 minúty 4.Keep out:Nie veľmi populárny "Youtuberi" GreenSkullGuyz vysielajú naživo svoje video z polnočného objavovania temného miesta... 7 minút 5.Antoni Psycho:Antoni Provski je 34 ročný muž so zvláštnym koníčkom...3 minúty Friendship Bracelet a Antoni Psycho sú vydarenými príbehmi, Incommodum by určite obstál ako zvučka minimálne v AHS, určite by však potrebovala inú hudbu. ()

PB2 

všechny recenze uživatele

Ten název poslechněte - hodně slabá sbírka hororových kraťasů. Některé díly jsou vyloženě hloupé a epizoda Incommodum, která je jen sled rádoby strašidelných prvků, je jejich stupidním králem. Jediné, co stojí za podívání jsou díly Friendship Bracelet a Keep Out, ale i tak od nich moc nečekejte. ()

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Názov tejto minisérie horoví za všetko. Nepozerajte sa na to. Naozaj, vyhnite sa tomuto blábolu veľkým oblúkom, je to lacná, nezáživná amatérčina bez štipky nápadu, pri ktorej sa ani trochu nebojíte. Na Youtube kanáli Crypt TV sa nájde podobných kúskov oveľa viac, a lepších. Keep Out u mňa jediným pozitívom série. od ostatného ruky preč. ()

Reklama

Reklama