Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Navzdory prazvláštnímu rodinnému zákazu muziky se Miguel touží stát uznávaným hudebníkem jako je jeho idol, Ernesto de la Cruz. V touze dokázat svůj talent se Miguel souhrou neuvěřitelných okolností ocitne v překrásné a barevné Říši mrtvých. Tam potká okouzlujícího šejdíře Hectora a společně se vypraví na strhující cestu odhalit skutečný příběh Miguelovy rodiny. (Falcon)

(více)

Recenze (788)

Sayko 

všechny recenze uživatele

Pěkný animák, nic světoborného, ale taková pěkná oddechovka na styl Nema.. Příběhově promyšlené, chytré a mohu to doporučit každé věkové kategorii od nejmenších po nejstarší. ()

Milan25 

všechny recenze uživatele

To mi teda moc nesedlo. Angličtina se k tomu nebodí, pes byl vyloženě postavička pro děcka a ani ty písničky nebyly nijak chytlavé. Nevim no... ()

Stružák 

všechny recenze uživatele

Normálně bych řekl, že to je další z řady animáků, ale když se řemesla ujme Pixar, nemůže být "další z řady" špatnou volbou. Hudba funguje, scénář taky, paralela dvou světů (a předchod mezi nimi) se mi tu líbí, je tu spoustu nápadů, více či méně vtipnejch scén, dramatická zápletka. Technicky jde o takřka perfektní kousek, kterej si zaslouží další a další shlédnutí. ()

Vaklaf 

všechny recenze uživatele

Poplakal jsem si. :-) Fakt dobrý, to jsem od Pixaru nečekal. Obvykle totiž očekávám spíš prázdnou nablejskanost, ale možná se jedná o můj předsudek - budu muset prověřit. ()

Miller 

všechny recenze uživatele

Miluju hispánskou kulturu, mariache a roztomilá zvířatka. Toho všeho jsem se ve filmu dočkal. Čeho jsem se bohužel nedočkal je rovnoměrně rozdělená kvalita a film sází na poslední cca půl hodiny, která je fakt skvělá a vytahuje hodnocení o hvězdičku. Příjemný rodinný film. ()

bloodline 

všechny recenze uživatele

Hodinu a štvrť nejaví Coco náznaky výnimočnosti. Pohľady uhranie jedine úchvatným vizuálom a výpravou, kde pre inšpiráciu z The Book of Life nechodili v Pixare ďaleko. Všetko ostatné už je mimo toho z väčšej časti obohraný evergreen. ALE! Záver jednoducho zomelie emócie aj chladnokrvnému zakončeniu Jožka Golonku do sovietskej brány a ten, kto tvrdí, že nevyronil slzu, má asi vážny problém s hydratáciou organizmu. Posolstvo o rodine a hodnotách, čo ju držia pokope s nadväznosťou na úctu starých ľudí a spomienkou na tých, ktorí sú už iba v našich srdciach muselo chytiť za srdce a... chytilo. Krásny hold všetkým v nebi (nielen) na dušicky. ()

duddek 

všechny recenze uživatele

K Miguelovi jsem si neuměl najít bližší vztah... a Oscar pro ústřední píseň mi připadá přehnaný. Ale animátoři tedy odvedli prvotřídní práci, to musím uznat. Všechno to rozsypávání a znovuskládání kostí postav, navíc záběry na říši mrtvých byly vskutku úchvatné, všechna čest. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Pixaru se opět povedl, tentokráte mimořádně zajímavý a dojemný film...mám však pár zásadních výhrad- ta největší směřuje k tomu,že se nejedná o film pro děti , ale o animák pro dospělé (děti to za a) víceméně nepochopí, a za b) krajina mrtvých je nevhodná- nebo , že by se Pixar jal točit horrory?), co se týče příběhu, po mdlém začátku dochází k pár dějovým zvratům, které působí opravdu zajímavě-akorát já nejsem vůbec muzikální, tak mě to tolik neoslovilo...Konec však vše v dobré obrátí a je vskutku dojemný (jak jinak made in USA animák)....70% (lepší by to bylo ve španělštině) btw.-dnes je to 32let od smrti babičky , vybral jsem si pro dnešek asi dobře ()

mclenin 

všechny recenze uživatele

Vizuálne podmanivé, farebne pestré, hudobne energické, dejovo ľahko infantilne dojímavé a pritom celé tak pozitívne ladené, že to musí osviežiť aj mrzutého diváka. Prosto výborný animák. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Pixar to opět dokázal! Ohromit, dojmout a nakonec i rozplakat. Coco oproti předchozím dvěma (taktéž mimořádným) pixarovkám nedisponuje obrovským množstvím nápadů a kreativních inovací, zato má neskutečně silný příběh. Na první pohled nevinná touha chlapce stát se muzikantem, ale obsahuje sdělení jako hrom. Takové, že jím převyšuje 99% konkurence a Pixarovka rázem není pro děti. Druhá polovina filmu mě uzemnila a dojala takovým způsobem, že Coco okamžitě putuje mezi mých TOP 5 animáků a čas ukáže, jestli neohrozí i tu příčku nejvyšší. O Oscarech není pochyb, protože by se film klidně mohl důstojně ucházet o sošky mezi leckterými hranými filmy. Tohle je skutečně nádherný a dechberoucí animák! ()

angloumene 

všechny recenze uživatele

Krásná animace, dobrodružný, zajímavý příběh s poučením o podporující a milující rodině. Prostě podařená pixarovka tak, jak je známe. Dokáže zabavit děti, rodiče i ty mezi, takže ideální volba na trochu odpoledního oddechu. ()

Patrik256 

všechny recenze uživatele

Rozpočet_ 175–200 milionov dolarov // Tržby_ 780.2 miliona dolarov // Tržby v ČR*_ 34 047 277 KČ // Diváci v ČR_ 238 725 // Tržby v USA*_ 209.4 miliona dolarov ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Trailer ani plakáty nevypadaly. Kvalitní klamavka! Animák roku se vším všudy!! Krásné, veselé, chytré, dojemné ... všechno to mělo a naprosto to fungovalo. Není o čem... 100% ()

Hanes88 

všechny recenze uživatele

Nemůžu jinak...nečekal jsem to, ale jednoznačně nejlepší animák roku a celkově se řadí mezi nejlepší everywhere :). Super nápad, výborné písně a děj naprosto výborný. 100%. ()

Související novinky

Pixar se vydá cestou originality

Pixar se vydá cestou originality

16.05.2019

Pouze jeden z pěti posledních filmů od studia Pixar nebyl pokračováním zajeté značky. Tím snímkem byl Coco, zbylé tvořily Hledá se Dory, Auta 3, Úžasňákovi 2 a letošní Toy Story 4: Příběh hraček. To… (více)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Startuje BEST FILM FEST

Startuje BEST FILM FEST

11.07.2018

Pražská kina Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádají od 12. do 18. července BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé poloviny roku 2018. Kina v době léta potěší… (více)

90. Oscary - výsledky

90. Oscary - výsledky

05.03.2018

Výroční 90. ceny americké akademie znají své vítěze. Nejprestižnější ocenění a díky tomu také „nejoblíbenější chlapík Hollywoodu“ se předával v Dolby Theatre, jak už je tomu dlouhou dobu zvykem.… (více)

Reklama

Reklama