Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Navzdory prazvláštnímu rodinnému zákazu muziky se Miguel touží stát uznávaným hudebníkem jako je jeho idol, Ernesto de la Cruz. V touze dokázat svůj talent se Miguel souhrou neuvěřitelných okolností ocitne v překrásné a barevné Říši mrtvých. Tam potká okouzlujícího šejdíře Hectora a společně se vypraví na strhující cestu odhalit skutečný příběh Miguelovy rodiny. (Falcon)

(více)

Recenze (788)

Chundys 

všechny recenze uživatele

Pixar zase jednou dokázal, že umí kvalitní parádní animáky. No a co, že se tam zpívalo, byl to parádní animák, u kterého jsem zase jednou i brečel!!! ()

Saur.us 

všechny recenze uživatele

Úplně obyčejný příběh, který ale dokáže neuvěřitelně vzít za srdce. Navíc čerpání z Mexických tradic a samotné Mexiko tomu přidává ještě hvězdičku. ()

Gastovski 

všechny recenze uživatele

Klasická líbivá animovaná limonádka, kterých jsou tuny. Animace a provedení je na jedničku, ale příběh je milionkrát ohrané klišé. Pokud bych znovu dostal chuť na film ve spojení Mexico/kytarovina, tak sáhnu po Desperádu. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Coco přináší animaci, která je tak dokonalá, že to vypadá, jakoby se jednalo o hraný film. A rozhodně to není jen o animaci, nýbrž i o skvělém příběhu. Je to takový dospělácký příběh podaný vhodnou formou i pro děti, či naopak dětský animák vhodný i pro dospělé. Asi desetiletý mexický kluk Miguel se snaží stát hudebníkem jako byl jeho idol a příbuzný Ernesto, jenže jeho rodina mu to zakazuje. Při vloupání do Ernestovy hrobky a kradení jeho kytary se z něj stane živý mrtvý a dostane se do podsvětí mezi mrtvé. Podle mě v tu chvíli nastává to, proč je tento animák tak skvělý. Podsvětí ukázané tak, jak jej neznáme. Roztomilý svět s roztomilými kostrami, kdy si divák říká, kam se hrabe Tim Burton... [19487. hodnocení, 661. komentář, 87%, 101. nejlepší film, 592. nejoblíbenější film] ()

molcan2 

všechny recenze uživatele

Tento film ma naozaj dojal k slzám... tak je to krásny film. Som dospelý muž a myslím si, že je fakt majstrovským dielom. Sláva Pixaru. ()

Sydonai 

všechny recenze uživatele

Smekám před Pixarem, že se opět pustili do nové značky a k tomu všemu do jejich prvního hudebního animáku. Svižné, vtipné a originální! 85% ()

Shredo 

všechny recenze uživatele

Prvých 20 minút sa venuje Olafovi, ktorý je podaný zábavnou formou a nadchne hlavne najmladšie obecenstvo, starší sa tiež pousmejú :) Po ňom začína nový nenaväzujúci film, ktorý je naozaj peknou rozprávkou. Mne staršiemu proste neprirastú k srdcu malinko afektované postavy, pomaly vedený dej a hluché miesta, kde som sa nudil. Aj keď to malo zaujímavý príbeh, čaro hodnôt a rodiny, zmysel pre detail a je zrejme adept na mnoho ocenení, mne to nepasovalo. Asi by sa človek nemal silou mocou púšťať do vôd, kde sa necíti ako ryba a nemá to tak poprebádané. Ale fanúšik rozprávok si príde na svoje a ako som aj počul podľa iných, jedná sa o jednu z naj rozprávok, vraj. :) ()

zelda82 

všechny recenze uživatele

Je to spis 90 procent - paradni animak s uhrancivym vizualem, kvalitnim scenarem, plot twistem a slzopudnym zaverem. Jo, tohle rozhodne muzu ()

HH 

všechny recenze uživatele

Velké očekávání, velké zklamání. Průměrný animáč, který zapadne a nikdo nebude mít chuť ho znovu vytáhnout na světlo. ()

Warlukyn 

všechny recenze uživatele

Od začátku to má šmrnc, i když jsem se trochu bál, tak to nabralo obrátky. A výbordelný a hodně silně emoční na animák. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Celovečerný animák (od Pixar) s prekrásnou hudbou (gitara v centru pozornosti). Ale viac dôležitejší je to, že sa jedná o celkom vydarený spôsob pre pripomenutie jedného z najdôležitejších vecí: nikdy nezabudnúť na tých, ktorí už medzi nami nie sú. Môžem odporúčať jak pre mladších tak aj starších. Jeden z najlepších „ľudských“ animákov za rok 2017. P.S.: Pes Dante je skvelý! Osobné hodnotenie: 81% (****) ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Dalsi animak z produkcie Pixaru a ako su ludia zvyknuti u nich,zaruka kvality je ista a samozrejme to tak aj bolo,skvela animacia,pribeh,hudba,roztomile postavicky a koniec ma tak dojal,ze som musel predychavat,ale aj napriek tomu Shrek ostava mojim tooooop v tomto zanri a zatial ho nikto neprekonal,no ale spat ku Coco a myslim,ze nie je o com rozmyslat,jasna volba...:-) ()

JohnBruk 

všechny recenze uživatele

Tak trochu kopie The Book of Life po pixarovsku. Pěkné, ale ne úplně originální. Možná by tam v těch titulkách měl zaznít i dík Guillermu del Torovi a režisérovi Jorgemu R. Gutierrezovi... ()

owwidius 

všechny recenze uživatele

Pekne, hlavne celkom originalny rodinny pribeh, spojeny s tym uprimne peknym mexickym sviatkom. Aj ked trochu predvidatelne, tak vesele, farebne, nenudi, s peknou myslienkou. [#16/2018] ()

Ombak▼Penari 

všechny recenze uživatele

Pixar opět válí. K absolutnímu hodnocení mi chybí fakt, že jsem rozuzlení bohužel postřehl zhruba v polovině filmu a že mě mexická stylizace a kytara zas tak moc nebere. Naopak jsem si liboval v nádherném hlubším poselství. ()

Folky 

všechny recenze uživatele

Vše dobré na filmu zabíjí scénář tunou klišé a předvídatelností. Ne, že by mě napadlo něco, co by se dalo vyzdvihnout. Možná hezká animace, ale to už je u Pixaru samozřejmost. A poselství spíš otravné, než příjemné a poučné. ()

Související novinky

Pixar se vydá cestou originality

Pixar se vydá cestou originality

16.05.2019

Pouze jeden z pěti posledních filmů od studia Pixar nebyl pokračováním zajeté značky. Tím snímkem byl Coco, zbylé tvořily Hledá se Dory, Auta 3, Úžasňákovi 2 a letošní Toy Story 4: Příběh hraček. To… (více)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Startuje BEST FILM FEST

Startuje BEST FILM FEST

11.07.2018

Pražská kina Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádají od 12. do 18. července BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé poloviny roku 2018. Kina v době léta potěší… (více)

90. Oscary - výsledky

90. Oscary - výsledky

05.03.2018

Výroční 90. ceny americké akademie znají své vítěze. Nejprestižnější ocenění a díky tomu také „nejoblíbenější chlapík Hollywoodu“ se předával v Dolby Theatre, jak už je tomu dlouhou dobu zvykem.… (více)

Reklama

Reklama