Reklama

Reklama

Bon Jovi - It's My Life

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2000, 4 min

Obsahy(1)

Pieseň It´s My Life je úvodnou skladbou zo siedmeho štúdiového albumu americkej rockovej skupiny Bon Jovi. Album s názvom Crush vyšiel trinásteho júna roku 2000. Song je jedným z najväčších hitov kapely. Bol k nemu profesionálne nakrútený videoklip o pomerne strastiplnej, ale akčnej a dynamickej ceste zaľúbeného mladíka ponáhľajúceho sa za svojou priateľkou na koncert Bon Jovi. (MM_Ramone)

(více)

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pieseň "It´s My Life" je úvodnou, v poradí prvou, skladbou zo siedemenho štúdiového albumu americkej rockovej formácie Bon Jovi. Album sa volá "Crush". Vyšiel trinásteho júna roku 2000. Song "It´s My Life" patrí medzi všeobecne známe, populárne rockové skladby. Je to jeden z najväčších hitov Jona Bon Joviho. Bol ku nemu profesionálne natočený videoklip o rýchlej, akčnej a strastiplnej ceste zaľúbeného teenagera, ktorý sa ponáhľa za svojou priateľkou na koncert Bon Jovi. **** ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ultimatívny hit leta roku 2000. Klip zosobňujúci útek mileniálov do veku umelých inteligencií. Radosť, alebo strach. Záleží od uhla pohľadu. ()

Duffman 97 

všechny recenze uživatele

Jedna z největších rockových pecek současnosti.Skvěle natočený videoklip který dobře vystihuje text písně,do toho skvělý hlas Jona Bon Joviho.Tak to má být. ()

Reklama

Reklama