Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Králík je se svými kamarády navždy uvězněn v kuřáckém světě. Nebo ne? Králík dostal od Ebee šanci, že může ze světa kouření uniknout. Bohužel k tomu potřebuje milion dolarů, které on nemá. Nevadí, Ebee pro něj a jeho kamaráda přichystala obchod s kuřáckými potřebami, kde peníze může králík vydělat. Králík bude muset ale pracovat nonstop a navíc dozorcem v obchodu bude Vražedný perník... (JesterKruger)

(více)

Recenze (3)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Film „Evil Bong: High 5“ je založen v podstatě jen na dialozích a na něčem, co by se v případě jiných filmů dalo nazvat situační komikou. Jenže ty situace jsou tak ubohé, že to ani na chvíli nepřipomene snímky jako „Clerks“, kde šlo v podstatě o stejný koncept. Band nemá k dispozici zajímavé a vtipné postavy, jen bandu trotlů, mezi nimiž se sem tam ukáže holka nahoře bez. Tohle už fakt nikam nevede. ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Mě tento film přišel jako ranní stolice Matta Groeninga, když dokončoval špatný díl Futuramy, a Charles Band jeho stolici popadl, a vložil jí do DVD/Blu-Ray přehrávače. Herci, perník, ti byli super, pár vtipných scén, ale jinak mě to nudilo a nebavilo. Perník my svým chováním připomínal Bendera z Futuramy, a žádný doušek hororu tu není. Poněkud vulgární (nemyslím slovně, ale vy pochopíte co mám tím na mysli). Je to škoda, protože první tři díly Evil Bong byli super. Tohle je ubohá kopie čtvrtého dílu této série, Gingerdead Man vs. Evil bong. Škoda. ()

Reklama

Reklama